0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aπιστευτα τελειο Εξαιρετικο και πανεμορφοΤο sand και το black με ποιο τροπο ειναι βαμμενο με χερι,με αερογραφο και χρηση μασκαςPlease tell me :
Γιώργο μπράβο το απογείωσες το μοντελάκι.Ποιός να το πιστευε βλεποντάς το στην αρχή.Οχι για σένα φίλε για τη φουκαριάρα τη μ...... μου, ε την εταιρεία ήθελα να πω...
Παράθεση από: c.nemo στις Φεβρουαρίου 03, 2010, 09:42:47 πμΓιώργο μπράβο το απογείωσες το μοντελάκι.Ποιός να το πιστευε βλεποντάς το στην αρχή.Οχι για σένα φίλε για τη φουκαριάρα τη μ...... μου, ε την εταιρεία ήθελα να πω... Καπετάνιε μου σ' ευχαριστώ.Σταμάτη ,νομίζω οτι σήμερα εχεις την γιορτή σου ( το πήρε τ'αυτί μου απο την τηλεόραση)ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ με υγεια και ευτυχία
Παράθεση από: athor1972 στις Φεβρουαρίου 03, 2010, 09:58:27 πμΠαράθεση από: c.nemo στις Φεβρουαρίου 03, 2010, 09:42:47 πμΓιώργο μπράβο το απογείωσες το μοντελάκι.Ποιός να το πιστευε βλεποντάς το στην αρχή.Οχι για σένα φίλε για τη φουκαριάρα τη μ...... μου, ε την εταιρεία ήθελα να πω... Καπετάνιε μου σ' ευχαριστώ.Σταμάτη ,νομίζω οτι σήμερα εχεις την γιορτή σου ( το πήρε τ'αυτί μου απο την τηλεόραση)ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ με υγεια και ευτυχία Σε ευχαριστώ Γιώργο μου σήμερα Γιορτάζει ο Σταμάτιος ο Νεομαρτυρας.Εγώ είμαι παλιός ,γιορτάζω τις 8 Νοέμβρη.σε ευχαριστώ που με θυμήθηκες πάντως και σόρυ για το spam!!!