Αποστολέας Θέμα: UAZ 469  (Αναγνώστηκε 8068 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος athor1972

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Δυτικά προάστια
  • Γιώργος Αθανασιάδης
Απ: UAZ 469
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 03:27:33 πμ »
Aπιστευτα τελειο :shock: :shock: :shock:Εξαιρετικο και πανεμορφο
Το sand και το black με  ποιο τροπο ειναι βαμμενο με χερι,με αερογραφο και χρηση μασκας
Please tell me :?:
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 ::salut::
Περικλή  να 'σαι καλά,    παρακάτω πιστευω να σε βοηθησω.

Πρωτα παιρνεις ριζοχαρτο (διαφανες χαρτι απο το Πλαίσιο) ,το κολλας με blue tack
στο σήμειο που θες να κανεις το ασπρο η το μαυρο και με το
μολυβι φτιαχνεις το περιγραμμα

To βγαζεις και κοβεις το περιγραμμα με κοπιδι ,το κολλας παλι με blue tack (αφησε λιγο κενο αναμεσα στο χαρτι και το πλαστικο)
και ο αερογραφος με χαμηλη πιεση και προσοχη κάνει τα υπολοιπα

Σ' ευχαριστώ και πάλι Περικλή

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 09:42:47 πμ »
Γιώργο μπράβο το απογείωσες το μοντελάκι.Ποιός να το πιστευε βλεποντάς το στην αρχή.Οχι για σένα φίλε για τη φουκαριάρα τη μ...... μου,  ε την εταιρεία ήθελα να πω... ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 09:58:27 πμ »
Γιώργο μπράβο το απογείωσες το μοντελάκι.Ποιός να το πιστευε βλεποντάς το στην αρχή.Οχι για σένα φίλε για τη φουκαριάρα τη μ...... μου,  ε την εταιρεία ήθελα να πω... ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut::

Καπετάνιε μου σ' ευχαριστώ.
Σταμάτη ,νομίζω οτι σήμερα εχεις την γιορτή σου ( το πήρε τ'αυτί μου απο την τηλεόραση)
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ με υγεια και ευτυχία :D :D :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 10:01:49 πμ »
Γιώργο μπράβο το απογείωσες το μοντελάκι.Ποιός να το πιστευε βλεποντάς το στην αρχή.Οχι για σένα φίλε για τη φουκαριάρα τη μ...... μου,  ε την εταιρεία ήθελα να πω... ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut::

Σταμάτη ,νομίζω οτι σήμερα εχεις την γιορτή σου ( το πήρε τ'αυτί μου απο την τηλεόραση)
Σε ευχαριστώ Γιώργο μου σήμερα Γιορτάζει ο Σταμάτιος ο Νεομαρτυρας.Εγώ είμαι παλιός :mrgreen:,γιορτάζω τις 8 Νοέμβρη.σε ευχαριστώ που με θυμήθηκες πάντως είναι σα να γιόρταζα σήμερα και σόρυ για το spam!!!

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 10:09:21 πμ »

Σε ευχαριστώ Γιώργο μου σήμερα Γιορτάζει ο Σταμάτιος ο Νεομαρτυρας.Εγώ είμαι παλιός :mrgreen:,γιορτάζω τις 8 Νοέμβρη.σε ευχαριστώ που με θυμήθηκες πάντως και σόρυ για το spam!!!
Πάλι καλά που το θυμήθηκα τώρα :oops: :oops: :oops:
Συγνώμη Σταμάτη μου

Tags: