0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή συνέχεια Λάμπρο
Βρε αθεόφοβε, αυτή είναι η συνέχεια, φώτο 1/1;
Γιατί, εγώ μήπως έχω; Πάντως σκέφτηκα την κουκούλα να την κάνω φορμαριστή πάνω σε αυτή του κιτ (αφού διαμορφωθεί σε σχήμα) με ΦΠ ή διαφάνεια.Η τεχνική του Τάσου με το γάντι σε πιο θέμα είναι, γιατι δεν την βρίσκω (έπεσα πάνω στον...Μαυρουδή ψάχνοντας ).
Μπράβο Λάμπρο Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες από το .... μοντέλο που τελείωσες .... σαν πραγματικό μοιάζει !!!! Ευχαριστούμε για τις φώτο, αν κι εγώ μάλλον τα παρατάω και πάω για Γερμασνικό OOB
... και συ άσε τις τεμπελιές και τις φωτογραφίες του πραγματικού και προχώρα τώρα που ζεστάθηκες και ζέστανες κι εμάς. άντε μπράβο
...και φυσικά υπάρχουν και οι φώτος που είχε ανεβάσει ο sluff (Στάθης) απο το βήμα προς βήμα βάψιμο του οχήματος, στην 1/1 το οποίο δεν βρίσκω τώρα ....
...............Και εσύ Νίκο μάζεψε φόρα και βουρ για Ελληνικό.
κλέβω ιδέες για τη διπλωμένη κουκούλα
Αγαπητοί συνάρρωστοι,έχω ξεκινήσει και εγώ το @@@@@@@ το τζιπάκι της revell . Εχω χάσει 5 πόντους απο κάθε δαχτυλο από το τρίψιμο για να κάνω τις απαραίτητες μετασκευές και κάθε φορα είτε ανακαλύπτω καινούριες είτε καποιος φιλος μου λεει αθώα : "το τάδε το άλλαξες ?" και τρελαίνομε. Χθές ανακάλυψα ότι οι πόρτες έχουν λάθος σχήμα αλλά αποφάσισα να ζήσω με αυτό δεν αντέχω να χαράζω και πόρτες . τέλος πάντων...μια και η ειδικότητά μου είναι τα πλοία και τα διαστημικά (και λίγα αεροπλάνα) θα ήθελα εάν μπορείτε να μου πείτε το χρώμα για το εσωτερικο και τα καθίσματα μπάς και το κλείσω και προχωρήσω. (και της παραλαγής εάν ξέρετε δεν θα πω όχι)ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παράθεση από: Lman στις Νοεμβρίου 20, 2009, 12:54:22 μμ...και φυσικά υπάρχουν και οι φώτος που είχε ανεβάσει ο sluff (Στάθης) απο το βήμα προς βήμα βάψιμο του οχήματος, στην 1/1 το οποίο δεν βρίσκω τώρα .... http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,12910.30.htmlΕδώ είναι και οι φωτογραφίες του sluff στο θέμα του Blitz-X.