0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε με λες ρε Λάμπρο Rambo... Όλες αυτές τις σφαίρες τις έριξες στους οχτρούς : Μιλάμε για πολύ μολύβι
Τη φιγούρα που θα τη βρείς : : : Καλή αρχή Λάμπρο
Συνέχισέ το γρήγορα.
Βλέπω είσαι σε μοντελιστικό οίστρο Λάμπρο Πάντως το καπό δεν βλέπω να έχει καλή εφαρμογή (έχει το ίδιο πρόβλημα και το δικό μου κιτ και νόμιζα πως εγώ έκανα "πατατιά") στο αμάξωμα και αφήνει κενό στη μάσκαΑν κατάλαβα καλά, χθες δεν είχατε πολλές κλήσεις (μάλλον καθόλου) Καλή συνέχεια
το κενό, στο ένα κιτ τουλάχιστον, στη μάσκα τα είχα δεί αρχικά αλλά κατά τη κόλληση του κομματιού το ξέχασα, αφού έδωσα βάση στην εφαρμογή του διαφανούς μέρους με το καπώ.... μάλλον θα κολλήσω εσωτερικά φυλλο πλαστικού να κλείσω το κενό το τελικό μοντάρισμα εγινε στο σπίτι το πρωί έκανα απλά δοκιμές
Παράθεση από: Lman στις Νοεμβρίου 13, 2009, 01:43:31 μμτο κενό, στο ένα κιτ τουλάχιστον, στη μάσκα τα είχα δεί αρχικά αλλά κατά τη κόλληση του κομματιού το ξέχασα, αφού έδωσα βάση στην εφαρμογή του διαφανούς μέρους με το καπώ.... μάλλον θα κολλήσω εσωτερικά φυλλο πλαστικού να κλείσω το κενό το τελικό μοντάρισμα εγινε στο σπίτι το πρωί έκανα απλά δοκιμές Εγώ το έκανα ανάποδα, έφερα το καπό σωστά στη μάσκα και με ΦΠ θα το φέρω στα ίσια με το παρμπρίζ
Τρέξε για έπιπλα...
Μπράβο πυροσβέστα σε μοντελιστικό οίστρο είσαι σε βλέπω και τα κάνεις δύο-δύο.Πρόσεχε μην κολλήσεις και τα παρατήσεις πάλι.
Αυτή τη φορά τελείωσέ τα...γιατί ξέρω που μένεις και που δουλεύεις