Αποστολέας Θέμα: Ερώτηση για δοχείο 1/4 αερογράφου Iwata  (Αναγνώστηκε 943 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
Ερώτηση για δοχείο 1/4 αερογράφου Iwata
« στις: Οκτωβρίου 27, 2009, 03:14:14 μμ »
Kαλησπέρα σε όλους τους φίλους.Όπως γράφω και στο θέμα μου,παρήγγειλα έναν iwata hp-sar μονής και σήμερα αφίχθει :lol:Το πρόβλημά μου έγκειται στο εξής:Μαζί με τον αερογράφο παρήγγειλα από το συγκεκριμένο μαγαζί του εξωτερικού και ένα δοχειάκι του 1/4ου για μεγαλύτερη ευκολία και χρήση το οποίο όμως δεν ταιριάζει στον αερογράφο μιας Και η διατομή του αλλά και η θέση της παροχής του είναι ασύμβατα.Δοκίμασα το δοχειάκι του badger 150 και ήτανε άψογο.Ξέρει κανείς αν υπάρχει το ίδιο αποκλειστικά για τους iwata αναρρόφησης ή αν καλυπτομαι και από τα ανταλλακτικά του 150?Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας ::icon_thumright::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
Απ: Ερώτηση για δοχείο 1/4 αερογράφου iwata
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 27, 2009, 03:50:48 μμ »
Yπαρχουν μπουκαλακια γνησια Iwata στο Plastimodelismo,πολυ καλης ποιοτητας αλλα ακριβουτσικα.Αν κανει του 150 εισαι οκ.Υποψην οτι ειναι μαλον το μοναδικο ανταλακτικο της Badger που ταιριαζει σε Iwata.Ιδιο μπουκαλακι εχει και η Pasche και μαλιστα φτηνοτερο. :wink:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 27, 2009, 04:05:22 μμ »
Το λάθος μου ήτανε απ'ότι κατάλαβα ψάχνοντας ότι το side cup που παράγγειλα ήτανε για iwata micro SB/CM και S/B,κι όχι για το δικό μου το''χρεπάκι'' :oops:Εν τω μεταξύ,ενώ ψάχνω δεν βρίσκω για τον δικό μου ούτε για πλάκα :shock:Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου άρχοντα και θα πάω από Αργυρούπολη μεριά να πάρω ένα εφεδρικό αφού μόνο με ένα θα ταλαιπωρηθώ.Όποιος θέλει και ενδιαφέρεται για το side cup ας μου το πεί στέλνοντάς μου κάποιο pm. :lol:
IPMS 1188

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 27, 2009, 04:27:38 μμ »

Αδέρφια,αυτό είναι το κυπελάκι.Χίλια συγνώμη για τις φωτό αλλά δεν έχω καλά φωτοεργαλεία :oops:
Όποιος χρειάζεται κάτι τέτοιο ας το πεί.Να είστε καλά ::salut::
IPMS 1188

Tags: Iwata