Γιάννη, καλημέρα!

Το βάψιμό σου είναι ΠΟΛΥ καλό! Κατ' αρχήν τα χρώματα έχουν στρώσει τέλεια! Τα humbrol δεν δείχνουν έτσι ούτε μετά από 3 χέρια παρκετίνη, για να καταλάβεις!!! Και σκέψου πόση η γράμμωση έχει γίνει πιο ρηχή μετά από τόσα περάσματα.
Επίσης, το εφέ με το XF-4 φαίνεται κάπως στις φωτογραφίες από ψηλά. Θα φαινόταν καλύτερα στο φως της μέρας, χωρίς φλας βέβαια, αλλά φαντάζομαι πώς θα δείχνει από κοντά!!!
Το μασκάρισμά σου πέτυχε πολύ καλά απ' ότι βλέπω!

Μία μόνο παρατήρηση...

Φοβάμαι ότι αφού βιάστηκες να ξεμασκάρεις, θα πρέπει να το ξαναμασκάρεις, για να κάνεις τα ξανοίγματα.

Που είναι ταλαιπωρία, το ξέρω!!!
Σοβαρά τώρα, πέρα απ' αυτό, που είναι δικό σου θέμα καθαρά, εγώ το βρίσκω πραγματικά πολύ καλό!!!
Όσο για το φως... Εδώ κάποιοι άλλοι έβαψαν ολόκληρο φονιστρίνι σε καλύπτρα, στο φωτάκι κολλάς εσύ;

Ο Διονύσης να 'ναι καλά και θα σου πει το κόλπο με την οδοντογλυφίδα και το διαλυτικό!!! Όλα φτιάχνουν.
Και ειδικά αφού έχεις βάψει με ακρυλικά όλο το μοντέλο, μάσκαρε τώρα το φως, πριν περάσεις το τελικό enamel βερνίκι. Μετά με λίγο οινόπνευμα ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ θα ξεβάψεις το φως που δεν θα έχει enamel βερνίκι από πάνω του, στο πι και φι.
Πάμε για τα τελειώματα!!!
Μία ερώτηση: Στο δικό σας μοντέλο τα σκέλη είναι πράσινα; Νομίζω ότι στο little chief που δίνει η Tamiya, είναι ασημί. Εσάς είναι σίγουρα πράσινα; Το 'χεις τσεκάρει αυτό;
Καλή συνέχεια φίλε!!!