Αποστολέας Θέμα: Προσωπική συλλογή - (pt 3)  (Αναγνώστηκε 1547 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tony PRO

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Kρήτη
  • models modes!
Προσωπική συλλογή - (pt 3)
« στις: Οκτωβρίου 04, 2009, 09:50:46 μμ »
Ένα δείγμα της συλλογής μου,έχω και κάποια άλλα (su24,sr-71,mig23,a-7,berkut) που είτε φτιάχνονται ακόμα είτε δεν πρόλαβα να τα κατευάσω απ'το πατάρι,αναμείνατε... :P

Για ότι ανορθόδοξο/ κουφό στις λεπτομέριες και της χαλκομανίες,μην παρεξηγείτε,ότι αρέσει τη στιγμή εκείνη, κάνω αρκεί να μου κάνει σαν αποτέλεσμα, σε λογικά πλαίσια. Πρωτιές σε  έκθεσεις/ forum δεν κυνηγάμε..ούτε το ακριβές αντίγραφο κάποιας φωτογραφίας,δημιουργώ και αν τελικά προκύψει whatif κανένα πρόβλημα,έτσι είναι ο μοντελισμός για μένα  8)

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
Απ: Προσωπική συλλογή,διάφορα jet!
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 04, 2009, 10:44:16 μμ »
 ::welcome_model::
ΕΧουν κατι ξεχωριστο τα μοντελα σου,και φαίνεται να το διασκεδάζεις  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Να προσέχεις όμως εδώ μέσα γιατί θα κολλήσεις το σύνδρομο της τελειομανίας!
το f-16 με τι χρώματα είναι βαμμένο!??

Kαι Stealthaki βλέπω !!  :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 12:07:02 πμ »
Ένα δείγμα της συλλογής μου,έχω και κάποια άλλα (su24,sr-71,mig23,a-7,berkut) που είτε φτιάχνονται ακόμα είτε δεν πρόλαβα να τα κατευάσω απ'το πατάρι,αναμείνατε... :P

Για ότι ανορθόδοξο/ κουφό στις λεπτομέριες και της χαλκομανίες,μην παρεξηγείτε,ότι μου'ρθει κάνω αρκεί να μου αρέσει σαν αποτέλεσμα,δεν κυνηγάω και την    πρωτιά σε κάποια έκθεση/forum ούτε προσπαθώ να κάνω ακριβώς το αντίγραφο κάποιας φωτογραφίας,δημιουργώ και αν τελικά προκύψει whatif κανένα πρόβλημα,έτσι είναι ο μοντελισμός για μένα  8)

Φίλε μου καλά κάνεις. Δεν υπάρχει καλύτερη ψυχοθεραπεία από αυτή ;-)
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος Μούργα

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 01:58:54 πμ »
Ενδιαφερουσα η παραλλαγη του F-16 κανε οτι σε ευχαριστει καλη συνεχεια με τα μοντελα σου.

Αποσυνδεδεμένος tony PRO

• Scale 1/48
  • *
  • models modes!
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 06:40:44 μμ »
Amen: της Tamiya είναι το medium blue(οινοπνεύματος),όσο για το γκρι.. μου είχε τελειώσει το παλιό βαζάκι και δοκίμασα με του πατέρα μου ένα σπρέι για μέταλλο,2η φορά δοκίμαζα με "ψεκαστό" ,κλασσικό γκρίζο,ε και μετά έγινε πιο ομαλό το δέσιμο των 2 χρωμάτων με τις φθορές που πρόσθεσα.

Και ναι έχουμε nighthawkακι μόνο που η καλύπτρα του είπε να λεκιαστεί,φαίνεται με διαλυτικό/κόλλα που είχα στο δάχτυλο δεν θυμάμαι..άμα σου περισσεύει καμία ξέρεις ε.. :P

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 07:00:58 μμ »
Πειραματισμούς στο full!!
xaxa okey αν και προς το παρων ειμαι 2  στα 2 χωρίς θύματα ώστε να μου περισσεύει  :)

Αποσυνδεδεμένος tony PRO

• Scale 1/48
  • *
  • models modes!
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 08:21:36 μμ »
Πειραματισμός,έλλειψη αερογράφου,όπως θέλεις πες το,ακόμα δεν λέω να τον ασχοληθώ μ'αυτόν,αν και βλέπω τι ά-κοπα αποτελέσματα δινει!Μεχρι τώρα με τα πινελάκια,οδοντογλυφίδες,άντε και καμία μπατονέτα -για μεγάλες ,λεπτές βαφές- τα βόλευα.Παλιότερα που ασχολήθηκα με τα 72άρια,δεκαετία++ το φοβόμουν,τώρα που ξανάρχισα,αν με κρατήσει θα αγοράσω.

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 09:01:43 μμ »
Αξιζει φιλε μου,αν δεις οτι ξανακολλησεις για τα καλα με το μοντελισμο αγορασε έναν! θα απογειωθεί η ποιότητα βαψίματος.
Βεβαια απο την αλλη μπορεις να το ψαξεις και λιγο περισσοτερο με το πινελο...Αν δεις κατι τρελλαμενους εδω μεσα, κανουν πολυ αξιολογα βαψιματα.
Χρησιμοποιούν μια τεχνική που εγω όταν ειχα ξεκινήσει δεν την είχα σκεφτεί.περνάνε 2 και 3 αραιωμένα χέρια αφού στεγνώσει το καθένα ξεχωριστά.
Στο 1ο χέρι βλέπεις μια αηδία στο μοντελο σου αλλά  από το 2 χέρι και μετά γίνετε πολυ στρωμένο και γεμάτο βάψιμο ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 12:00:44 πμ »
Ωραία η συλλογή σου ::eusa_clap::
Και 'γω πινελάκιας ήμουνα μέχρι που μου την έδωσε και αγόρασα αερογράφο.ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ο αερογράφος..αν σου περισσεύουνε αγόρασέ τον,δεν θα το μετανιώσεις

Αποσυνδεδεμένος tony PRO

• Scale 1/48
  • *
  • models modes!
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 08, 2009, 09:57:42 μμ »
Ανέβασα κ'άλλα παίδες,μα να ρωτήσω,οι φωτο ανοίγουν;Μερικές φορές βλέπω κάποιες που έχουν ανεβάσει μέσω του ίδιου του site χρήστες αλλά μετά απο λίγο καιρό σβήνονται/δεν μπορείς να τις ανοίξεις γιατι μάλλον έχουν συμπληρώσει καιρό,παίζει κάτι τέτοιο;

Αποσυνδεδεμένος tony PRO

• Scale 1/48
  • *
  • models modes!
Απ: Προσωπική συλλογή,διάφορα jet! (pt 3)
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 26, 2009, 05:04:12 πμ »
Να και η 3η μου 'φωτογράφιση',πώς σας φαίνομαι γενικώς;
Πινελάτα είναι τα πάντα όλα,αν και σε λίγο καιρό στη φώτο με το εργαστήρι ελπίζω να χω προσθέσει και αερογράφο,κάτσε να τελειώσει το f-105 και βλέπουμε πως θα το κάνω(επι τη ευκαιρίας η trumpeter τα σπάει).

Tags: