Σύνολο ψηφοφόρων: 66
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εμένα η ψήφος μου για τα jeep θα έχει αντίκρισμα μιας και είμαι φουλ φορτωμένος από υλικό για το 35αρι jeep και το είχα έτσι και αλλιώς 1ο στην λίστα.Και επανέρχομαι σε αυτό που έλεγα λίγο πριν την ψήφο μου.... Ευκολία κατασκευής????Ψάχνουμε να βρούμε αν οι 19 jeepατοι στο τέλος θα είναι 19??? Όχι δεν θα είναι αλλά μπορεί να φτάσουν και τους 10-11 λόγο ευκολίας κατασκευής και πληθώρας μοντέλων για όλα τα βαλάντια.Για πείτε μου πόσοι από τους 19 Τ-55ατους θα είναι συνεπείς??? 4??? 5??? Με το ζόρι!!!
Αρχική ιδέα ήταν να "κατέβουν" σαν ομαδική παρουσία του MC σε εκθέσεις για το 2010....αυτό συνεπάγεται μέχρι του χρόνου πρπ την ʼνοιξη Βέβαια είναι και αυτό που είπε ο Πέτρος, οτι τα μακρόχρονα GBs συνήθως "πέφτουν".......αλλά νομίζω οτι όποιος θέλει να συμμετάσχει ή 1 μήνα κρατήσει ή 5 μήνες το ίδιο θα είναι. ʼλλωστε όλοι δεν έχουμε τα κιτ στο stock μας και ίσως χρειαστεί να τ' αγοράσουμε.....Αυτό όμως το αποφασίζουμε
Κυρίως για την έναρξη με ενδιαφέρει, νόμιζα ότι μιλούσαμε για 1-11-2008.
Μια ερώτηση για να καταλάβουμε, όταν λέμε "Jeep" τί ακριβώς εννοούμε Ok τα Wllilys + M-151 + M-38 κτλ είναι τύπου "Jeep" αλλά π.χ. ενα Steyr 1500 ή ενα Horch 1A ή ενα "αγροτικό" απ' εκείνα του MIG, συγκαταλέγονται στον όρο "Jeep" : :
Παράθεση από: Raw_Shooter στις Οκτωβρίου 21, 2009, 05:30:27 μμΜια ερώτηση για να καταλάβουμε, όταν λέμε "Jeep" τί ακριβώς εννοούμε Ok τα Wllilys + M-151 + M-38 κτλ είναι τύπου "Jeep" αλλά π.χ. ενα Steyr 1500 ή ενα Horch 1A ή ενα "αγροτικό" απ' εκείνα του MIG, συγκαταλέγονται στον όρο "Jeep" : : ίσως να περιοριστεί στα αμερικανικής κατασκευής οχήματα, από το "αυθεντικό" Jeep μέχρι τα σύγχρονα "Jeep" = Hummer
ενω ... εαν παμε στο T-55 δεν θα εχουμε θεματα ορισμου.. θα ειναι απλα τα πραγματα ...
ΑρκάδιοςΕίσαι ένας Κόκκινος......Μαυραγορίτης
από ότι αντιλαμβάνομαι για τα GB υπάρχουν δυο τάσεις μια, να περιορίζεται σε ένα τύπο π.χ. Τ 55, Sdkfz 251μια, να περιλαμβάνει πιο γενικές κατηγορίες π.χ. Armored Wheeled η μια σκοπό έχει να παρουσιάσουν οι συμμετέχοντες την προσωπική τους προσέγγιση στον ίδιο τύποη άλλη σκοπό έχει να δώσει τη δυνατότητα περισσότερων συμμετοχώνστα διεθνή φόρα προτιμάται η πρώτη τάση
To Steyr 1500 που ανέφερες Παναγιώτη μου κάνει περισσότερο για φορτηγό παρα για τζίπ! Αντίστοιχα όμως το Dodge 3/4 νομίζω ότι περνάει για "τζίπ"!
Παράθεση από: Wildcat στις Οκτωβρίου 21, 2009, 09:55:27 μμTo Steyr 1500 που ανέφερες Παναγιώτη μου κάνει περισσότερο για φορτηγό παρα για τζίπ! Αντίστοιχα όμως το Dodge 3/4 νομίζω ότι περνάει για "τζίπ"! ίσως, γι αυτό είναι πιο ...εύκολο να οριστεί ένα όχημα και τα variants