Αποστολέας Θέμα: IWATA HP-SAR ΓΙΑ ''ΧΟΝΤΡΟΔΟΥΛΕΙΕΣ'' ! ΑΞΙΖΕΙ???  (Αναγνώστηκε 1538 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
IWATA HP-SAR ΓΙΑ ''ΧΟΝΤΡΟΔΟΥΛΕΙΕΣ'' ! ΑΞΙΖΕΙ???
« στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 10:00:56 μμ »
Καλησπέρα φίλοι μου.Όπως λέω και στο topic,ψάχνω ένα καινούριο αερογράφο μονής λειτουργίας για ''χοντροδουλειές'' (ψέκασμα βερνικιών,μονόχρωμες παραλλαγές κ.α.),μιάς και αυτός που έχω έπαθε ένα ''ατύχημα''και πάει για απόσυρση!Μου πρότειναν 2(οι οποίοι βρίσκονται και γύρω στα 100 ευρώπουλα).1)BADGER 200 NH & IWATA HP-SAR.Μπορείτε να μου πείτε απόψεις,διαφορετικές προτάσεις ή οτιδήποτε άλλο σχόλιο πάνω στο θέμα??? :roll:Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ::icon_thumright::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
Απ: IWATA HP-SAR ΓΙΑ''ΧΟΝΤΡΟΔΟΥΛΕΙΕΣ''!ΑΞΙΖΕΙ???
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 10:33:14 μμ »
Γιατί θες μονής λειτουργείας και να ταλαιπωριέσαι και δεν πάς σε ένα διπλής, που σου απολουστεύει την ζωή? Αλλωστε εάν είσαι διατιθέμενος να δώσεις περι τα EUR100 έχεις αρκέτες επιλογές και μπορείς να πάρεις κάτι πιό καλό. Η γνώμη μου είναι ότι εάν θες κάτι για τα "χοντρά" θα μπορούσες να πάρεις ένα αερογράφο χαμηλού κόστους πχ. ένα Γκραφοτέκ, με 40αρα βελόνα που δεν τον λυπάσαι.

Προσωπικά έχω ένα τέτοιο -αγοράσμενο από Plastimodelismo- κι εχω ψεκάσει με αυτόν σμάλτα, βερνίκια, πολυουρεθάνες, παρκετίνες ακόμα και...λακ και αντέχει μια χαρά. Κόστος αγορας : EUR40.

Οι badger και Ιwata είναι μία- δύο κλάσεις παραπάνω βεβαίως, αλλά και πιό ντελικάτοι και δεν ενδεικνυνται για βρωμοδουλειές...

::salut::
type less model more

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 10:46:00 μμ »
Φίλε μου,κατ'αρχήν σ'ευχαριστώ για την ανταπόκριση στο topic μου.Από κεί και πέρα,έχω έναν badger 150 και θα ήθελα και κάτι απλούστερο μεν,αλλά και ποιοτικότερο ενός graphotech.Να κρατήσει και κάποια χρόνια.Aυτός που χρησιμοποιούσα και έπαθε το''ατύχημα''ήταν ένας gp-130. :shock:Eπίσης,για τις''απλές''δουλειές όπως προείπα θέλω ένα αερογράφο εύκολο στον καθαρισμό του!Καμιά πρόταση??? :lol:
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 10:59:46 μμ »
Θα συνιστουσα badger 200,κανει για τετοιες χοντροδουλειες ,,

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 11:01:42 μμ »
Επίσης σ'αυτό το σημείο να προσθέσω πως τον συγκεκριμένο iwata,με παραγγελία από εξωτερικό τον αγοράζω γύρω στα 70 ευρώ μαζί με τα ταχυδρομικά!!! :lol:
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 11:06:32 μμ »
Επίσης σ'αυτό το σημείο να προσθέσω πως τον συγκεκριμένο iwata,με παραγγελία από εξωτερικό τον αγοράζω γύρω στα 70 ευρώ μαζί με τα ταχυδρομικά!!! :lol:

Μην το σκέφτεσαι τότε, πάρτον και στείλε pm το link που το αγοράσες...

::salut::
type less model more

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 11:18:32 μμ »
Θα συνιστουσα badger 200,κανει για τετοιες χοντροδουλειες ,,
Eίναι καλύτερος ο BADGER?Εννοώ από τον HP-SAR.Ή είναι πάνω κάτω οι ίδιοι?Έχεις ακούσει κάτι πιό συγκεκριμένο?Και στον τομέα καθαρισμός θα μ'ενδιέφερε να ξέρω.Σ'ευχαριστώ ::icon_thumright::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 11, 2009, 11:14:06 πμ »
Έχω δουλέψει και τους δύο. Ο Iwata SAR είναι σαφώς ανώτερος από τον Badger 200 σε όλους τους τομείς και ειδικά στην ευκολία χειρισμού-καθαρισμού. Αυτό είναι φυσιολογικό καθώς τα δύο μοντέλα τα χωρίζουν καμιά 30αρια χρόνια.  ::icon_thumright::
Πρώην Hartman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 11, 2009, 01:31:03 μμ »
Καλημέρα και πάλι αδέρφια. :lol: Ψάχνοντας για side cups και για τους 2 αερογράφους παρατήρησα ότι κανένας δεν τα έχει στη στάνταρ κασετίνα.Μόνο με παραγγελία και αυτό ψιλοτσούζει στην τιμή. :twisted:Μήπως κάποιος που έχει παραγγείλει από internet έχει να μου προτείνει ποιό από 2 να παραγγείλω? 1/4 οz.side cup ή 1/8 oz.side cup?Βασικά ποιό είναι πιο πρακτικό :oops:
IPMS 1188

Tags: Iwata