0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν στελνει ο Καλφακης ,εχει ο Χανναντς και ο Μοντουνι αλλα και ο Λακυ Μοντελ ,
παιδες στελνουνε σιγουρα απο το εξωτερικο γιατι κατι λενε για διαλυτικα και γενικως ευφλεκτατα οποια στελνουν μεν με ειδικες πτησεις κλπ που καθυστερουν παρα πολυ
Παράθεση από: DIM57 στις Οκτωβρίου 08, 2009, 11:20:03 μμΕγω κάτι Ταμιγια και Γκουνζε που ήθελα και υπήρχε έλλειψη εδώ τα παράγγειλα στον Lucky και ήρθαν σφαίρα. Οι μόνοι που δεν στέλνουν είναι οι Αμερικάνοι, από εκεί ξεχάστε το...
ʼλλα και από την ώρα που έφυγαν από Hong - Kong ταξίδευαν δύο μήνες σχεδόν ....... Από που το πήγε ο καπετάνιος το ρημάδι το πλοίο ;;; ..... από τα στενά του Bering και περίμενε να λειώσουν οι πάγοι ... : : :
Παράθεση από: Guderian στις Οκτωβρίου 09, 2009, 02:49:09 μμΓιατί με κάνεις να σε καταγγελω δημόσια Το ποντίκι κλικάρει στο In stock Nίκο και οχι στο Available Την πάτησα βεβαια κι εγώ μια φορά με Γκούνζε. Τόσο που ξέχασα ότι το παραγγειλα από εκεί και τώρα το έχω διπλό ... καταγγελίες σε άλλο topic παρακαλώ !! Ρε συ Δημήτρη δίκιο έχεις, αλλά παραγγέλνω αυτά που χρειάζομαι κάθε φορά και όχι ότι έχει περίσσευμα στην αποθήκη ʼλλα και από την ώρα που έφυγαν από Hong - Kong ταξίδευαν δύο μήνες σχεδόν ....... Από που το πήγε ο καπετάνιος το ρημάδι το πλοίο ;;; ..... από τα στενά του Bering και περίμενε να λειώσουν οι πάγοι ... : : :
Γιατί με κάνεις να σε καταγγελω δημόσια Το ποντίκι κλικάρει στο In stock Nίκο και οχι στο Available Την πάτησα βεβαια κι εγώ μια φορά με Γκούνζε. Τόσο που ξέχασα ότι το παραγγειλα από εκεί και τώρα το έχω διπλό