Αποστολέας Θέμα: Chieftain Marksman AA System  (Αναγνώστηκε 9242 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
Απ: Chieftain Marksman AA System
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 04:33:33 μμ »
 :roll: :roll: :roll:
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 07:48:44 μμ »
Τι έγινε ρε παιδιά!!!!!! :shock:

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 09:02:46 μμ »
Επειδη η δουλεια μου ,με εχει κανει καχυποπτο ,παρατηρησα οτι και η 2 εχουν κοινη φωτογραφικη μηχανη,τυχη  ε

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 10:25:52 μμ »
Ούτε το exif δεν αλλάχθηκε ή να μην φαίνεται? ::glossa:: :lol:
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος kall1966

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 11:17:57 μμ »
Αγαπητοί, δεν ήξερα μέχρι σήμερα ότι το διαφημιστικό ρολόϊ που μου έδωσαν πριν 13 χρόνια περίπου σε κατάστημα επίπλων, θα τύγχανε τέτοιας προσοχής και μοντελιστικής προβολής (ωραίο προτζεκτάκι, ρολογάκι στην 1/35) από τα μέλη του modelclub της Ελλάδας, ώστε να ξεχάσουμε ότι είμαστε μοντελιστές παραμονές της έκθεσης.
Εγώ εδώ φτιάχνω "παπάδες" κι εσείς ασχολείστε με ρολογάκια και Μαυρουδήδες. Αν το μήνυμά σου δημοσιευτεί ως έχει στην ιστοσελίδα του Mig, Rinaldi, Norman Lim και Gary Kwan, εκτός του ότι θα γελάνε για μια βδομάδα, θα γελοιοποιηθεί η χώρα μας μοντελιστικά, αλλά και πολιτισμικά. Και για τον άλλον admin edit έλεγε ότι χρησιμοποιούμε την ίδια φωτογραφική μηχανή με τον Μαυροδή, Μαρουδή ή όπως αλλιώς λέγεται ο άνθρωπος, εγώ χρησιμοποιώ την panasonic dmc-lx1.
   Φίλε Κοντογιώργη, είτε ζητήσεις συγγνώμη είτε όχι, ποσώς με ενδιαφέρει.
Μην αγχώνεστε, θα γνωριστούμε στην έκθεση.
   Α......Ξέχασα..........δώστε μου στοιχεία του κ.Μαυρουδή, για να μάθει κι αυτός ότι έχουμε τα ίδια επιτραπέζια ρολογάκια.  
Νίκος Χατζής

Ενασχολήσεις:  μουσική, μοντελισμός,διάβασμα.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 11:28:14 μμ »
Αγαπητοί, δεν ήξερα μέχρι σήμερα ότι το διαφημιστικό ρολόϊ που μου έδωσαν πριν 13 χρόνια περίπου σε κατάστημα επίπλων, θα τύγχανε τέτοιας προσοχής και μοντελιστικής προβολής (ωραίο προτζεκτάκι, ρολογάκι στην 1/35) από τα μέλη του modelclub της Ελλάδας, ώστε να ξεχάσουμε ότι είμαστε μοντελιστές παραμονές της έκθεσης.
Εγώ εδώ φτιάχνω "παπάδες" κι εσείς ασχολείστε με ρολογάκια και Μαυρουδήδες. Αν το μήνυμά σου δημοσιευτεί ως έχει στην ιστοσελίδα του Mig, Rinaldi, Norman Lim και Gary Kwan, εκτός του ότι θα γελάνε για μια βδομάδα, θα γελοιοποιηθεί η χώρα μας μοντελιστικά, αλλά και πολιτισμικά. Και για τον admin edit που έλεγε ότι χρησιμοποιούμε την ίδια φωτογραφική μηχανή με τον Μαυροδή, Μαρουδή ή όπως αλλιώς λέγεται ο άνθρωπος, εγώ χρησιμοποιώ την panasonic dmc-lx1.
   Φίλε Κοντογιώργη, είτε ζητήσεις συγγνώμη είτε όχι, ποσώς με ενδιαφέρει.
Μην αγχώνεστε, θα γνωριστούμε στην έκθεση.
   Α......Ξέχασα..........δώστε μου στοιχεία του κ.Μαυρουδή, για να μάθει κι αυτός ότι έχουμε τα ίδια επιτραπέζια ρολογάκια.  

Κατ'αρχας δε μιλας ωραια κι αυτο δε σε τιμα καθολου,τι κι αν φτιαχνεις ( :?: ) "παπαδες" ? σαν χαρακτηρας δε δινεις και τη καλυτερη εντυπωση με τον ασχημο τροπο που γραφεις,θαρρω πως αυτο μετρα περισσοτερο εδω μεσα κι οχι αν φτιαχνεις "μοντελα-παπαδες". ::salut::

Στο κυριως θεμα τωρα,μηπως μπορεις να εξηγησεις τη συσχετιση του e-mail σου με το ονομα ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ? θα ημουν ευγνωμων αν μου απαντουσες σε κοσμια πλαισια παντοτε. (εννοω σε αυτη τη φωτο ::arrowdown:: )

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #31 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 11:38:40 μμ »
και ... επειδή λοιπόν απ'ότι φαίνεται μας εργάζεσαι κανονικά:

- ΟΚ να το αφήσουμε το ρολόι ... Σύμπτωσις.

- εμφανίζεσαι εδώ με την ίδια ακριβώς θεματολογία που έχει εμφανισθεί ο εν λόγω κύριος!!! project που τα είχε εμφανίσει αυτός τότε στα υπόψη αλλά δεν πρόλαβε να μας τα "σερβίρει" έτοιμα έρχεσαι εσύ και τα ολοκληρώνεις!!! και πάλι Σύμπτωσις!!!

- μπορεί να έχεις αλλάξει φίλτατε πάγκους στο μοντελιστικό σου εργαστήριο, μπορεί να έχετε ρολόι ίδιο, αλλά έχετε και τις ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ θήκες που βάζετε τα πινέλα σας;;; ή και πάλι Σύμπτωσις!!!!!!!!!!!!

- α ξέχασα να σου πω, έχετε και ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο λευκό πλακάκι στον χώρο του εργαστηρίου σας, αααα και παρόμοια ντουλάπα, εκτός και αν είναι και πάλι ΣΥΜΠΤΩΣΗ, ή εκτός και αν εσύ μπορεί να ήσουν αυτή την φορά πιο προσεκτικός από τις προηγούμενες, με την διαφορά ότι σου ξέφυγαν αυτές οι μικρολεπτομέρειες αλλά κι εμείς ΤΟΣΟ Μ@Λ@ΚΕΣ που καθόμαστε και ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα.

Γι'αυτό λοιπόν, όπως και να σε λένε Νίκο / Στράτο / Επαμεινώνδα .... άντε γεια.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #32 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 11:40:56 μμ »
Πφφφ!

Αποσυνδεδεμένος makisA

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Greece, Nikea
« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 11:46:58 μμ »
οχι ρε παιδια παλι τα ιδια :( :(
ελπιζω ολοι να κανετε λαθος (απιθανο μαλλον) και να ειναι ο ''διαμονας'' του internet που τα εμπλεξε με τις φωτο.
γιατι αλλιως.... καποιοι ειναι επιεικως... για ::sterb243::

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #34 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 11:54:57 μμ »
Κρίμα,κρίμα,κρίμα :cry: :cry: :cry:
Μιλάμε για ένα χόμπυ,ένα απλό χόμπυ που έχουμε για να περνάμε κάποιες ώρες χωρίς να σκεφτόμαστε τα προβλήματά μας.
Θεωρώ αυτά τα περιστατικά αντίστοιχα του ντόπινγκ στον αθλητισμό.
Δεν μπορούμε να στήνουμε στον τοίχο επώνυμα έναν άνθρωπο χωρίς να έχουμε απτές αποδείξεις απο την άλλη είναι πολλές οι συμπτώσεις.Ο φίλος kall1966 θα πρέπει να καταλάβει την απογοήτευση και την πίκρα κάποιων ανθρώπων και να προσπαθήσει (αν θέλει βέβαια) να αποδείξει την <<αθωώτητά>> του.

Δεν γνωρίζω κανέναν απο σας και όλα αυτά τα λέω εντελώς φιλικά χωρίς να θέλω τουλάχιστον ακόμα να πάρω θέση επι του θέματος..

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #35 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 12:07:02 πμ »

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 12:20:31 πμ »
Είναι τόσες πολλές οι συμπτώσεις....Έλα ο ίδιος το σάββατο να μας αποδείξεις ότι δεν είσαι αυτός που λέμε!
Αλλά αν είσαι αυτός που λέμε,έχεις πολύ μεγάλο θράσος,να κοροιδεύεις έτσι απλά τόσο κόσμο.....
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #37 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 12:27:27 πμ »
Αν το μήνυμά σου δημοσιευτεί ως έχει στην ιστοσελίδα του Mig, Rinaldi, Norman Lim και Gary Kwan, εκτός του ότι θα γελάνε για μια βδομάδα, θα γελοιοποιηθεί η χώρα μας μοντελιστικά, αλλά και πολιτισμικά.
Ηδη γελάνε με αυτά που έχουν συμβεί παλιότερα... Και θα ήθελα να ξέρω τι θα κάνουν οι διαχειριστές αυτών των sites αν σκάσει μύτη κάποιος και πλασάρει μοντέλα ξένα για δικά του. Υπό αυτό πρίσμα ας εξετάσουν τη δική μου αντίδραση και αν φυσικά θες, θέσε το θέμα σε ένα από αυτά τα sites να ξεσκονίσω και λίγο τα αγγλικά μου.

Φίλε μου παραδέχομαι οτι οι καταστάσεις του παρελθόντος με έχουν κάνει καχύποπτο μέχρι του σημείου που να γίνομαι ενοχλητικός. Εκανα μία απλή ερώτηση όμως η οποία δεν απαντήθηκε. Είσαι το ίδιο άτομο με τον Μαυρουδή ή όχι; Είναι τόσο εύκολο να με κάνεις να το βουλώσω και να απαιτήσεις ηθική ικανοποίηση, γιατί δεν το κάνεις; Και μη μου πεις πως δεν θες να πέσεις στο επίπεδό μου, δεν πειράζει να κάνεις και καμμία κατάδυση καμμιά φορά στον πάτο της κοινωνίας που φτιάχνει τα δικά της μοντέλα.

Μακάρι όλα αυτά να είμαι μία ηλήθια παρεξήγηση, το εύχομαι ολόψυχα ακόμα και αν φανώ σαν ο μαλάκας της υπόθεσης...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #38 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 12:41:18 πμ »
Το θέμα δεν είναι ποιός θα φανεί μαλάκας και ποιός όχι.Φέρατε στο φώς πολλές,μα πάρα πολλές συμπτώσεις που μπορούν εύκολα να αποδειχθούν...συμπτώσεις.Αν είναι συμπτώσεις τότε είμαστε όλοι μ...κες.Αν όμως δεν είναι τότε ο ένοχος θα πρέπει τουλάχιστον να μας εξηγήσει τους λόγους του.
Είναι μεγάλη απογοήτευση όταν θεωρείς οτι είσαι κατώτερος (μοντελιστικά πάντα μιλάμε ) απο κάποιον άλλον ή έστω να σου αρέσει η δουλειά καποιου να μαθαίνεις τελικά οτι έχεις φάει τέτοιο δούλεμα

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #39 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 12:54:34 πμ »
σπάω το μυαλό μου να καταλάβω το γιατί

αντε, στην αρχή τόκανε για τα μετάλια στην IPMS  και την ...κοινωνική αναγνώριση  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,12923.0.html

τώρα;  :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

βέβαια είχε και το θράσος να παρουσιάζει και ...τεχνικές SBS με γκουας  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

δηλ. αν κάποιος - χωρίς εμπειρία - τον πίστευε, θάχανε το χρόνο του και θα αναρωτιόταν εύλογα και τι δεν κάνει σωστά  :( :( :(

Αποσυνδεδεμένος tsap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αττική
« Απάντηση #40 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 12:59:16 πμ »
Αν είναι αληθινές οι κατηγορίες τότε κρίμα. :?
Spoiler (hover to show)
Στράτος Τσαποΐτης IPMS 961

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #41 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 03:25:39 μμ »
Η ουσία είναι μία.Εδώ στο φόρουμ είμαστε μια παρέα φίλων που ασχολιόμαστε με τον μοντελλισμό για να ηρεμούμε ψυχοσωματικά και πνευματικά από την πίεση της καθημερινότητας , τα παιδιά που έχω την τιμή και γνωρίζω εδώ και 4-5 χρόνια περίπου και κάνω-κάνουμε παρεά δεν έχουμε δώσει δικαιώματα να προσβάλουμε ο καθένας από την πλευρά του κανέναν με την ποιότητα της μοντελιστικής τους δουλειάς και δεν υπάρχουν αντιπαλότητες για το καλύτερο μοντέλλο ή βραβείο την πλάκα μας κάνουμε και παιρνάμε πολύ ωραία και χαλαρά και ευχαριστώ τους φίλους μου μοντελιστές που έχω γνωρίσει αυτά τα χρόνια για την παρέα και το ήθος τους που μου έχουν χαρίσει και πιστεύω τους έχω χαρίσει και εγώ από την μεριά μου.Εγώ προσωπικά πιστέυω είμαι μετριότατος μοντελιστής με ένα πολύ μεγάλο στοκ άφτιαχτων μοντέλλων και που ποτέ δεν θα πιάσω το επίπεδο καταξιωμένων συναδέρφων από εδώ μέσα ανόματα δεν λέω έχουμε θαυμάσει τις δουλειές τους μέσα από τις σελίδες του φόρουμ και έχουν βραβευτεί πολλάκις φορές.
Τώρα ο έν λόγω <<κύριος>> επειδή έχει καταντήσει πλέον γραφικός με τις <<εξυπνάδες>>του και έχει ανακατώσει ούκ εν λίγες φορές το φόρουμ με τα καραγκιοζίλικια του και αν νομίζει πως είναι φοβερός μοντελλισταράς και φτιάχνει παπάδες έχει και μια μετριοφροσύνη που σπάει κόκκαλα τότε δεν μένει να πάρει τα εργαλειάκια του και να έρθει να μας κάνει ένα σεμινάριο κατασκευής άρματος όπως τα κάνει στο περίφημο εργαστήριο του και αν τα καταφέρει πράμα που δεν το πιστεύω τότε σύσσωμο το club όλο θα του ζητήση ΣΥΓΓΝΩΜΗ και το θέμα θα τελειώσει εκεί,αλλιώς θα τον ξεμπροστιάζουμε σε κάθε απόπειρα υποτιθέμενης κατασκευής δικιά του και τότε θα του λέμε αυτό που λέει και ο γραφικός Τσουκαλάς σε κάθε μοντελλιστική του απόπειρα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Στρατούλη,Νίκο ,Επαμεινώνδα,Τάκη ,Μάκη,μας έχεις μπερδέψεις και με τα πολλά ανόματα που μπαίνεις μωρέ αδερφάκι μου κράτα ένα σταθερό να ξέρουμε τι γίνεται τέλος πάντων.

Μετά Τιμής:
Jim-Eta ή κατά το λαικότερον επειδή μπορεί να νομίζουν μερικοί ότι κρύβομαι πίσω από ψευδώνυμα:
Δημήτρης Σταυρόπουλος

Αποσυνδεδεμένος NebelWerfer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Riyadh
« Απάντηση #42 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 04:49:54 μμ »
Εχει καιρο να μπω σε αυτο το τοπικ γιατι το θεμα δεν με ενδιαφερει και πολυ(για το μοντελο μιλαω).
Σημερα ειπα να μπω να δω τι στο διαλο ειναι αυτο πειραματικο Α.Α.
Και μενω εκπλικτος.

Το θεμα ειναι οτι εγω σαν νεος μοντελιστης που με επιασε μια μανια με t-72,t-55 βρηκα σε εσενα Στρατο,Νικο,Χαρη,Κωστακη οπως θες σε λενε,καποιον τον οποιο θα μπορουσα να συμβουλευτω για τα μελλοντικα μου project για τα συγκεκριμμενα αρματα.

Δεν με ενδιαφερει αν αυτα που παρουσιασες με αλλο nick εσυ τα κατεσκευασες,αλλα μονο και μονο απο το προυγουμενο περιστατικο(αγορα μοντελλων+ipms=βραβεια) γενικα....απλα...δεν υπαρχεις......
 :cry:
Αλβινος
  [img]http://www.modelclub.gr/images/bob.jpg

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #43 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 05:00:46 μμ »
φτανει ρε παιδια πια
η συνεχης ενασχοληση με τετοιου ειδους θεματα μονο καλο δεν κανει
θα φτασουμε σε σημειο(αν δεν φτασαμε)να ειμαστε οι μοντελιστες "κλεφτες και αστυνομοι"
οι αρματαδες δικαστες οι αεροπλαναδες εισαγγελεις και ενα πληθος αιθεροβαμονες που νομιζουν
οτι αγγελικα πλασμενος κλπ
πλησιαζει μια εκθεση και η παρεα φιλων βαζει ερωτηματικο πισω απο το ονομα αντι να "εριζει"για τα presanding chipping κλπ
DΙΜ57?

Αποσυνδεδεμένος Harris Charalambous

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Maryland, USA
  • IPMS 410 MC 85
« Απάντηση #44 στις: Οκτωβρίου 10, 2009, 11:40:30 μμ »
Το τι δεν κανει καλο στο χομπι ειναι να κριβομασται πισω απο αλλα "ονοματα" γιατι μας εχει βγει το ονομα στιν πιατσα...και ακομα χειροτερα οταν μας ανακαλυπτουν να προζβαλουμαι και κοζμο απο πανο με κοζμιτικα επιθετα αναρμοστα για το φορουμ μας....

Νομιζω τα στοιχεια που παραθεσαι ο Viper ειναι αδιασιστα.....κυριε Στρατο μας (λιγη μετριοφροσινη και ευγενεια δεν εβλαπσε ποτε κανεναν).
Μοντελιστής από Αμερική

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 11, 2009, 01:50:02 πμ »
Εδώ κολλάει το παρακάτω ανέκδοτο:

Πήγε ο Γιωρήκας στο σταθμό Λαρίσης να πάρει το τρένο για Κικλίς και επιδή σε τρείς ώρες θα αναχωρύσε, δεν ήξερε τί νακάνει και έκοβε βόλτες δεξιά και αριστερά, μπάςκαι βρεί κάτι να ασχοληθεί.
Εκεί που βόλταρε, βλέπει ένα μηχάνημα σαν ηλεκτρονικό παιχνίδι και μιά ταμπέλα που έγραφε: Ρίξε ένα δεκάρικο να σου πώ ποιός είσαι.
 :shock: παραξενεύτηκε ο φίλος μας και χωρίς να χάσει καιρό, ρίχνει το δεκάρικο μέσα και πατάει το κόκκινο κουμπί: Σε λένε Γιωρήκα και περμένεις το τρένο για Κικλίς, του λέει το μηχάνημα!
Τρελλάθηκε ο δικός σου: Πώς στο καλό το ήξερε? Θα το ξεγελάσω σκέφτηκε και βγάζει τα γυαλιά του και τα φοράει, ρίχνωντας ενα δεκάρικο πατόντας το κομπί: Σου είπα, είσαι ο Γιωρήκας και περιμένεις το τρένο για Κιλκίς, του ξαναλέει!  :shock: :shock:
Εγκεφαλικό ο Γιωρήκας, θα σκάσω, σκέφτεται, δε θα μου γλυτώσει, θα το ξεγελάσω!
Πάει στην τουαλέτα , βρέχει τα μαλλιά του και τα αλλάζει χτένισμα. Πάει στο μιχάνημα, δεκάρικο, κομπί: Ρε βλάκα, σου ξαναείπα, είσαι ο Γιωρήκας και περιμένεις το τρένο για Κιλκίς!!!  :evil: :evil: :evil:
Για να μήν πολυλογούμε, περνάνε τρείς ώρες προσπαθώντας ο Γιωρήκας να ξεγελάσει το μηχνημα χωρίς επιτυχία, αλλά εκει, επιμονή που σκάει γάιδαρο.
Τέλος φοράει περούκα μακρυμάλλικια, σομπρέρο, μαύρα γυαλιά, χαβανέζικια φούστα,σωσήβιο και ένα παλτό και πάει μπροστά στην μηχανή, ρίχνει το δεκαρικάκι, πατάει το κουμπί ελπίζωντας πως το μηχάνημα δεν θα τον καταλάβει: Θα στο ξαναπώ για 34η φορά, ΕΙΣΑΙ Ο ΓΙΩΡΗΚΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ, ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΚΙΛΚΙΣ!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 11, 2009, 11:42:56 πμ »
Ακριβώς αυτή είναι η περίπτωση με τον εν λόγω κΥΡΙΟ (με κ μικρό)

Βέβαια με τα ίδια χρήματα που ξοδεύει για ν΄ αγοράζει "παπάδες" θα μπορούσε να πληρώσει κάποιους μοντελιστές (άσε που αν το ζήταγε θα γινόταν δωρεάν) και να του κάνουν κάποια ιδιαίτερα μαθήματα βαψίματος-μασκαρίσματος-φθορών και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο χρειάζεται...ώστε να γίνει κάποτε μοντελισταράς και να φτιάχνει "παπάδες" και να το χαίρεται κιόλας, όπως χαιρόμαστε εμείς αυτά που φτιάχνουμε.

Εν τω μεταξύ σα να μου φαίνεται ότι κατάπιε τη γλώσσα του  :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #47 στις: Οκτωβρίου 11, 2009, 02:39:45 μμ »
Kαλο θα ηταν ο Στρατος να βγει και να ζητησει δημοσιως συγνωμη και να παραδεχθει το σφαλμα του(οχι και μακακας ,οχι και ετσι)

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #48 στις: Οκτωβρίου 11, 2009, 04:05:19 μμ »
Σιγα μην ζητησει συγνωμη! Εδω μιλαμε για μεγαααααλη περιπτωση! Αν προσεξατε σε καποιον συναδελφο ειπε οτι θα γνωριστουν στην εκθεση. Ελπιζω μονο να μην ερθει παλι μετα της συζηγου - τι τραβαει και αυτη...- και αρχισει της απειλες για μυνησεις κ.λ.π. γιατι αυτη τη φορα μαλλον θα πεσει γιαουρτι! :evil:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #49 στις: Οκτωβρίου 11, 2009, 05:11:19 μμ »
Παιδιά αφήστε τον άνθρωπο, έχει τόση δουλειά να κάνει, να βρει καινούργιο nickname, να ξαναλλάξει τη διαρύθμιση του χώρου, να βρει νέους πωλητές, δεν είναι εύκολο πράγμα να τα κάνεις όλα αυτά. Εχει που έχει τα ζόρια του priest building (έτσι δεν το λένε όταν φιάχνεις παπάδες; ) μην του βάζουμε και άλλα...

Στράτο αγόρι μου, στην έκθεση του 2008 είχαμε κανονίσει να φιάξουμε ένα Τ-55 ο καθένας μας να δούμε ποιος θα το κάνει πιο καλό και να σπάσουμε πλάκα. Εκτοτε εξαφανίστηκες (μετενσαρκώθηκες ίσως; ) χωρίς κουβέντα! Φέρε ρε παιδί μου δύο Τ-55, από τα οποία πρέπει να έχεις μια στρατιά, να τα στήσουμε σε ένα τραπεζάκι να τα φιάξουμε παρέα να μας κάνεις να το βουλώσουμε όλοι και πρώτος εγώ, ο θρασύτατος και άνευ σεβασμού ανθυπομοντελιστάκος που όχι παπάδες, αλλά ούτε προϊστορικό σαμάνο δε μπορεί να φιάξει.

Πέρισυ είχες απειλήσει με νομικά μέτρα και άλλα τέτοια βαρύγδουπα. Δύο φορές έχεις προσπαθήσει να περάσεις δουλειές άλλων σαν δικές σου. Να σου πω την αλήθεια τα παραβλέπω ΟΛΑ αν φιάξεις μπροστά μου, μαζύ μου, ένα μοντέλο. Και που ξέρεις, μπορεί και να αρχίσει να σου αρέσει να φτιάχνεις μοντέλα και να κερδίσεις την καταξίωση για την οποία τόσα κάνεις.

Και ακόμα φίλε kall1966 δε μου έχεις απαντήσει για το αν είσαι ο Στράτος ή όχι...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Tags: