...Αν και είμαστε offtopic στο τέλος θα τα αγοράζουμε όλα από το εξωτερικό και δε θα έχουμε ανάγκη κανέναν από τους κ. αντιπροσώπους 
Σεβασμός προς τον καταναλωτή-μοντελιστή δεν υπάρχει και αντί να επιβραβεύσουν κάποιους που έχουν "χτίσει" μερικά από αυτά τα καταστήματα............
Προσπαθούν όλους να μας πιάσουν κότσο

Αυτό είναι το ευχαριστώ προς εμάς 
Sorry που κι εγώ είμαι off topic αλλά ΣΥΜΦΩΝΩ κι επαυξάνω, γι'αυτό και εγώ,
ενώ πρώτα ήμουν της άποψης να στηρίξουμε τα καταστήματα και την εδώ αγορά μας,
εδώ και τρία χρόνια τώρα, φέρνω τα πάντα από το εξωτερικό, (από εδώ παίρνω μόνο κάποια ψιλά - δεν έχει δει κανένας τους ξανά λογαριασμό πάνω από 15 το πολύ 20 EUR )
Έτσι λοιπόν ο άνθρωπος από τον οποίο παραγγέλνω επειδή είδε ότι είμαι καλός πελάτης και με έχει στα ωπα-ωπα και την εκπτωσούλα μου μου κάνει άσε για τις τιμές του!!!!!
Κοίταγα χθες εδώ το 1:35 Trumpeter SA-2 Guidleline SAM Missile with Loading Cabin #204 τιμούλα σε όλους 55 Ευρουλάκια!!! ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ. Τιμή έξω 48 δολαριάκια ΔΗΛΑΔΗ 38 ΕΥΡΩ!!!!!. Βάλε και τα μεταφορικά που θα μου πάνε 35 το πολύ δολαριάκια στην τεράστια την κούτα που παραγγέλνω με 8 περίπου συνήθως κιτ δηλαδή 4 δολ μεταφορικά στο κιτ και οι συγκρίσεις δικές σας.
ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΕΔΩ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ , ούτε να τους παρακαλάς πότε θα φέρεις αυτό, πότε εκείνο (όπως είχα πάθει με το Saharianna της Italeri που το περίμενα 3 μήνες

) ούτε να τους ακουμπάς τα ωραία σου λεφτάκια, ΤΩΝ ΑΧΑΡΙΣΤΩΝ!!!
Ω ρε γ@μ... το, πάλι θα μας τα πάρει η Trumpeter με αυτά τα κανονάκια......