και είμαι πολύ χαρούμενος που σας βρήκα.
Πριν 13 χρόνια σταμάτησα να ασχολούμε με τον μοντελισμό. Τελικά 1 μήνα πριν βρήκα τον Χρόνο, τον Χώρο και τα λίγα Χρήματα για να αρχίσω πάλι ένα αγαπημένο χόμπυ από την παιδική μου ηλικία.
Δυστυχώς διαπίστωσα ότι η τεχνική μου όλα αυτά τα χρόνια δεν βελτιώθηκε ιδιαίτερα.

Φτιάχνω κυρίως Jet στην 1/72, αυτοκίνητα στην 1/24 και κάποια στιγμη μόλις βελτιωθώ να φτιάξω και μοτοσυκλέτες στην 1/12. Δεν έχω αερογράφο και δεν σκοπεύω να πάρω. Για τα αεροπλάνα δουλεύω πινέλο και για τα αυτοκίνητα σπρέυ της Tamiya.
Έχω πολλές απορίες για τα χρώματα και υλικά τα οποία δεν υπήρχαν το 1996 που σταμάτησα να ασχολούμε. Απο το πρωί έχω ξοδέψει πολλές ώρες διαβάζοντας το φόρουμ και έχω βρει πολλές απαντήσεις. Νομίζω στην πορεία και με λίγη βοήθεια θα καταφέρω και άλλα.
Στην ντουλάπα υπάρχουν αρκετά κιτ που περιμένουν συναρμολόγηση. Ξεκίνησα με μια Porche 928S4, θα συνεχίσω με ένα NASCAR και μόλις πάρω λίγο το κολάυ θα επιστρέψω στα αγαπημένα μου 1/72 jet.
Μερικές φωτό από τη συλλογή μου. Τα περισσότερα είναι μεταλικά έτοιμα μοντέλα της Deagostini.

Τα πλαστικά που έχω φτιάξει εγώ.... φαίνονται. Δείξτε επιείκια ήμουν μικρός, σε μια πόλη της επαρχίας και δεν είχα κανέναν να μου δείξει.

Ας ήταν καλά τα περιοδικά της εποχής. Αλήθεια το Modelling κυκλοφορεί ακόμα?
Από αύριο θα αρχίσω τα post με τις απορείες.

Το cabrio Porche επιτέλους τελείωσε. Φώτο για σχόλεια σύντομα.

Όπως βλέπετε σε τεχνική και γνώσεις είμαι αρκετά πίσω. Σκεφτήτε ότι κανένα από τα μοντέλα μου δεν έχει βερνίκι. Όλα είναι απλώς βαμένα. Δεν ξέρω αν μπορώ να σώσω κάποια από τα παλιά.