Μαstoras:Δίκιο έχεις φίλε για τον ρινόκερο.Δε το ρίσκαρα φίλε να τον κόψω περισσότερο ,δεν βοηθάει και το
βινίλιο,και ως πρώτη προσπάθεια μετατροπής είπα να μην το ρισκάρω καθόλου.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Giorgos 800:Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.Εγώ τον έχω πάρει απο το εξωτερικό ,νομίζω οτι δεν εισάγεται στην Ελλάδα.
Ρίξε μια ματιά στο ιντερνετ.
Philio:Σε ευχαριστώ φίλε η εμπνευση πηγάζει από δουλειές που υπάρχουν εδώ μέσα στο site,μερικές από αυτές είναι δικές σου.
gbr22΄Σε ευχαριστώ φίλε οτι είπα στο philio ισχύει και για σένα.
Περικλή μου όταν ακούω αυτά τα λόγια από εσένα.....το μόνο που νιώθω είναι ικανοποίηση και χαρά .
Σε ευχαριστώ φίλε.
athor 1972:Σε ευχαριστώ φίλε ,μην το λες τα πάντα δύσκολα και τα πάντα εφικτά.....για όλους μας.
DIM:Εκτός από μεγάλος διοραματιστής-καλλιτέχνης είσαι και ποιητής.Φίλε Δημήτρη σε ευχαριστώ για την μέχρι τώρα υποστήριξη και βοήθεια.Οι δουλειές σου μας εμπνέουν φίλε.
Nebelwerter:Φίλε υπήρχε και τέτοιο είδος που λες ,αλλά έχω την εντύπωση οτί υπήρχαν αρκετά είδη μαλλιαρού ρινόκερου.Σε ευχαριστώ τα σχολιά σου χρυσός.
Viper:Λάμπρο σε ευχαριστώ φίλε ,αυτό το είδος που λες έχει εκλίψει προ πολλού.....μιλάμε για πολύ προτόγονο είδος.
Harris :Χάρρυ σε ευχαριστώ,να'σε καλά φίλε.
Skywarp:Σε ευχαριστώ πολύ φίλε sky.
Kαι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο Θεόφιλο(salonikios) για την προτροπή και για την μέχρι τώρα συμπαράσταση.