Αποστολέας Θέμα: Star Wars Models  (Αναγνώστηκε 4165 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
Star Wars Models
« στις: Οκτωβρίου 28, 2006, 01:50:24 πμ »

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Απ: Star Wars Models
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 30, 2006, 01:33:14 μμ »
Millenium falcon finemolds 1/72 και τα μυαλά στα κάγκελα!!
http://ultrashare.net/hosting/fl/6c91145859/

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 18, 2007, 08:53:57 μμ »
Αν θέλετε δείτε κι αυτό
http://starwarsmodels.blogspot.com
να ρωτήσω κα κάτι: θα πάει κανείς στο Λονδίνο για την 3οη επέτιο του SW; οργανώνεται καμιά εκδρομή από Αθήνα;

διορθώθηκε το link

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 18, 2007, 11:57:42 μμ »
Ξέρεις πότε και που στο λονδίνο θα γίνει η εκδήλωση?

Ειδα και το link. Δικός σου είναι ο αητός, σωστά? Για κανε μία παρουσίαση παρακαλώ πολύ. Οπως βλεπεις και στο παρακατω
http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=2860.0
καποιοι λιώνουμε γιαυτό το μοντέλο.

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 19, 2007, 01:48:43 πμ »
http://www.starwars.com/community/event/celebration/news20060925.html

13-15 Ιουλίου στο Earls Court Exhibition Centre

::cry2::  Δυστυχώς δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να είμαι εκεί...

Την ερχόμενη εβδομάδα είναι και το Celebration IV Στο Αμέρικα...

Υ.Γ. Ωραίος Αετός Δημήτρη (και καθαρή δουλειά)

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 19, 2007, 03:18:57 μμ »
Για την εορταστική επέτειο τουSW δείτε www.celebrationeurope.com

Για τον αετό: sorry, παρανόηση. Πρόκειται για μεταλλικό κομμάτι και παραγγέλθηκε από κατάστημα Θεσσαλονίκης. Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου με ι-μέιλ για να μη θεωρηθεί διαφήμιση

dimitris.georgiadis@gmail.com

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 08, 2007, 09:09:04 μμ »
ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.
ΤΕΛΙΚΑ Η Ε.Φ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ. :( ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!

ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
http://starwarsscifimodels.wordpress.com/2007/11/08/rebel-snowspeeder/
http://starwarsscifimodels.wordpress.com/2007/11/08/death-star/

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 16, 2007, 01:14:25 πμ »

Αποσυνδεδεμένος limo57

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πάτρα
  • Αν ήταν το βιολί πουλί ............. !
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 30, 2009, 07:26:11 μμ »
Eνα καταπληκτικο siteγια τo star wars ειναι το resin illuminati.

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 30, 2009, 08:45:40 μμ »
Για βάλε link να δούμε

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 31, 2009, 12:00:26 πμ »
Βασικά είναι περισσότερο για Battlestar Galactica builders αλλά παίζουν πολλά και κυρίως scratch μοντέλα από Star Wars.
http://www.resinilluminati.com/
Απαιτείται Registration για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα τόπικς.

ΠΑΡΤΕ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΩΣΤΕ ( Έβαλα λινκς γιατί οι εικόνες έχουν υψηλή ανάλυση ) :

[imgt]http://img59.imageshack.us/img59/2347/gal0177.jpg[/imgt] [imgt]http://img142.imageshack.us/img142/9379/gal0171.jpg[/imgt] [imgt]http://img59.imageshack.us/img59/3779/enginetopdec2004.jpg[/imgt] [imgt]http://img340.imageshack.us/img340/9862/portcloseup2dec2004.jpg[/imgt] [imgt]http://img519.imageshack.us/img519/2226/gal0174.jpg[/imgt]

Κι εδώ ο Μικές με το "μοντελάκι" του που το παλεύει για κάμποσα χρονάκια.Είναι μέλος στο Resin Illuminatti : http://img251.imageshack.us/img251/8130/mikesbench1.jpg
Mην αγχώνεστε.Ανήκει στο μέσο όρο των μοντελιστών που απαρτίζουν το φόρουμ.ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΑΡΟΞΟΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( Είμαι κι εγώ μέλος παρεπιπτόντως  ::angel_evil::)

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 31, 2009, 12:05:29 πμ »

ΤΕΛΙΚΑ Η Ε.Φ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ. :( ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!
Για κατέβασε κάτι ποιοτικά φτιαγμένο από SciFi μεριά σε έκθεση και θα δούμε κατά πόσο θα περάσει απαρατήρητο.Καλά τα άρματα μάχης , τα μαχητικά κλπ αλλά όλα μαζί σε ένα τραπέζι καταντούν επανάληψη όσο καλοφτιαγμένα και να ΄ναι.

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 31, 2009, 02:23:17 πμ »
Δεν έχεις άδικο φίλε μου. Υπάρχουν θαυμαστά πράγματα στο χώρο της ΕΦ -τόσο για να φτιάξεις (μοντέλα) όσο και να διαβάσεις  (βιβλία) και δεις (ταινίες). Εδώ στην Ελλάδα όμως οι φίλοι είναι λίγοι και άρα λιγότεροι και οι μοντελιστές. Πάντως έλω έξω γίνεται χαμός.

Αποσυνδεδεμένος eagle detailer

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: γερμανια
  • Κεριμης Κωστας
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 31, 2009, 02:54:02 πμ »
Λιγοι και  καλοι ομως...

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 31, 2009, 08:59:37 πμ »
και μερικοί (ονόματα δα λέμε)  όχι απλώς καλοί, αλλά άριστοι.

Αποσυνδεδεμένος Dimitri K.

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 31, 2009, 08:35:57 μμ »
Παιδιά, καλός ή κακός απο φέτος έχετε κι' εμένα  :D

Κώστα:
Δεν ξέρω αν θεωρείτε κάτι διαφορετικό το sci-fi μοντέλο που κατέβασα φέτος, πάντως απο τα ~50 κύπελλα και πλάκες που δόθηκαν.... δεν πήρε κανένα.  Δε λέω... καλοδεχούμενο και τιμή το χρυσό, αλλα μεταξύ 2 ατόμων που κατέβασαν κάτι στους πεπειραμένους... είναι λίγο προς το "φτωχό" σε σχέση με της άλλες κατηγορίες.

Για αρχή πρέπει νομίζω να γίνουν 3 πράγματα στο διαγωνισμό της IPMS για να έχει περισσότερη απήχηση και οπαδούς το sci-fi στο μέλλον.
1. Το αυτονόητο...να υπάρχει η κατηγορία  :roll:
2. Να υπάρχει αθλοθέτηση(προώθηση) για την κατηγορία απο τους "επαγγελματίες".
3. ...και φυσικά οι οπαδοί να κατεβάζουν περισσότερα σχετικά μοντέλα.

Όπως εξηγούσα και στον πρόεδρο, η επιστημονική φαντασία πρέπει να έχει όχι μόνο ίση θέση αλλα ΤΙΜΗΤΙΚΉ, εφόσον χωρίς αυτήν την κατηγορία δεν θα υπήρχαν όλες οι άλλες.  Είναι υπεράξια προώθησης γιατί απλά...."δεν υπάρχει!"  :wink:

Κι επειδή αρχίσαμε με starwars, δείτε τη γίνεται στο εξωτερικό όταν κατεβάσεις κάτι "διαφορετικό":

http://gizmodo.com/331086/wrecked-sci+fi-models-are-even-cooler-than-brand-new-ones-%5Bupdated%5D

Σχεδόν 40.000 επισκέπτες σε ιστοσελίδα που δεν έχει κάν να κάνει με μοντελισμό (Έχει και συνέντευξη προς το τέλος).

ʼντε, βγάλτε τα απο της ντουλάπες!!  Όλοι έχουμε!  :D

Δεν έχω καμία υπομονή για τον μοντελισμό.  Υπομονή χρειάζεται μόνο όταν δεν υπάρχει πάθος.

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 31, 2009, 09:43:49 μμ »
Καλησπέρα Δημήτρη και σε όλους.Μόλις γύρισα από τη δουλειά και δεν φαντάζεσαι πόση χαρά πήρα διαβάζοντας έστω και τις λίγες αυτές γραμμές παραπάνω.Το μοντέλο που κατέβασες στην έκθεση ( Αν ήταν το ρομπότ) ήταν εκπληκτικό από κάθε άποψη(Πήρα πάμπολλες φωτογραφίες :lol: :lol: :lol:).Εγώ πήγα για 2 ώρες και έφυγα.Όχι γιατί δεν ήταν όλα ΟΚ αλλά γιατί δεν ενθουσιάστηκα με τις συμμετοχές.Καλά είναι να θεσπιστεί κατηγορία Sci Fi και να μην τα ισοπεδώνουμε όλα στη "Φαντασία".Και στην Πατραική έκθεση απ' ότι διάβασα τα ίδια παίζουν.Μια ξεχωριστή κατηγορία για εμάς κι ας πάει μια μόνο συμμετοχή.Αν αξίζει ας πάρει βραβείο.Αν όχι του χρόνου.Πολύ καλό το λινκ που παράθεσες από παλιό διαγωνισμό του Starship Modeler  με τίτλο "Wrecks".Το βάζω λοιπόν σκοπό από τώρα να κατεβάσω κι εγώ του χρόνου κάτι αντίστοιχο.Βλέπεις απείχα χρόνια από το χόμπυ και τώρα έχω αρχίσει να "επανεξοπλίζομαι" με ότι χρειάζεται.Τώρα που παίζει και η τεράστια και απύθμενη αποθήκη γνώσεων, εμπειριών και πρώτων υλών κυρίως ( INTERNET ) ποιος μας πιάνει.ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ!!!!!!!( με την καλή έννοια).

Παρεπιπτόντως όταν έβαλες το ΑΤ-ΑΤ στο διαγωνισμό είπα "Μπράβο ένας Έλληνας που τους έβαλε τα γυαλιά".

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 31, 2009, 10:51:54 μμ »
Κώστα, χαίρομε πραγματικά που σε "συγκίνησαν" αυτά που έγραψα.

Το μοντέλο που κατέβασα(κίτρινο ρομπότ), χάθηκε κατα κάποιο τρόπο, λόγο των προαναφερθέντων λόγων σε συνδυασμό με το γεγονός οτι το σχέδιο του είναι αποκλειστικά δικό μου και όχι μέρος μιας γνωστής σειράς η ταινίας.

Πάντως αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι το μοντέλο που κέρδισε στο διαγωνισμό "wrecks" στον λινκ που παρέθεσα ήταν τρις φορές λιγότερη δουλειά απο το μοντέλο που κατέβασα φέτος εδώ για πρώτη φορά (αν και είναι τρις φορές μικρότερο).  ...και το ξέρω αυτό φυσικά με σιγουριά γιατί κατασκεύασα και τα δυο μοντέλα.

Το κατεστραμμένο ΑΤ-ΑΤ θα κέρδιζε καμιά πρόσθετη διάκριση στο φετινό διαγωνισμό ipms; Ή ακόμα καλύτερα... τι θα κέρδιζε το κίτρινο ρομπότ στον επόμενο διαγωνισμό του starshipmodeler?
Δεν έχω καμία υπομονή για τον μοντελισμό.  Υπομονή χρειάζεται μόνο όταν δεν υπάρχει πάθος.

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 12:35:12 πμ »
Σε παλαιότερο διαγωνισμό που στεγάζονταν στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση στην οδό Μασσαλίας στο Κολωνάκι (όταν ήμουν ακόμα ενεργός με τον μοντελισμό-είπαμε έχουμε ένα χρονικό διάστημα που ξαναξεκινήσαμε) και σε 2 αίθουσες παρακαλώ ,  είχαν κατεβάσει κάποιες ιδιοκατασκευές ( πλάσματα φαντασίας αν θυμάμαι καλά - οι φωτό της εποχής που είχα τραβήξει ήταν συμβατικές και κάπου καταστράφηκαν λόγω υγρασίας ) οι αδερφοί Γιώργος και Ρούλης Αλαχούζος που τότε έκαναν τα σπέσιαλ εφέ για κάποιες σειρές της TV.Τα ονόματα γνωστά από τους τίτλους τέλους αλλά............δεν θυμάμαι κάποια διάκριση στην τότε έκθεση.Νομίζω ότι δεν ξαναέφεραν κάτι αντίστοιχο.Αυτή είναι δυστυχώς η Ελληνική πραγματικότητα.Ας ελπίσουμε να προχωρήσουμε προς τα μπροστά και να βελτιωθούμε."Listen!You must listen IF you want to hear"  τα λόγια του Pablo Loco , ενός τρελού από ένα παιχνίδι του PC το "Seadogs".

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 02:47:26 μμ »
Τους αδερφούς Αλαχούζους τους έχω επισκεφτεί πολλές φορές και προβλέπω να έχω κάποια έστω και μικρή συνεργασία μαζί τους στο μέλλον.  Είναι ανοιχτόμυαλοι τύποι και συνεχίζουν την ίδια δουλειά μέχρι και σήμερα  http://www.alahouzosfx.com/

Μπορεί να μην πήραν διακρίσεις τότε, αλλα το γεγονός ότι κάνουν αυτό που κάνουν επαγγελματικά εδώ και ~25χρόνια δίνει πολλές ελπίδες.

Υπάρχουν κ' αλλα ταλαντούχα άτομα με παρόμοιες ιδιοκατασκευές φαντασίας όπως ένας που γνώρισα μέσο facebook: ʼρης Κολοκόντες.

Θα αναφέρω το διαγωνισμό σε όλα τα σχετικά άτομα που ξέρω γιατί έχω και περιέργεια.

Πραγματικά όμως, την πρόοδο ενός πολιτισμού μπορείς με μαθηματική σχεδόν ακρίβεια να την μετρήσεις με την έμπνευσή και συμμετοχή  του στη φαντασία/sci-fi.  Δεν είναι θεωρία, είναι πραγματικότης. "Κάποιος ευφυής" είπε κάποτε πως η φαντασία είναι πιο σημαντική και ισχυρή απο την ευφυΐα.... Αλλα και τα λόγια του Mr. Loco φτάνουν.

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 06:41:46 μμ »
Πάντως να δείχνουμε και τις δουλειές μας βρε παιδιά.
Επίσης να πιέσουμε ώστε στους διοαγωνισμούς να υπάρξει πλέον κατηγορία Sci-Fi αλλά να δεσμευτούμε ότι θα κατεβάσοπυμε μοντέλα. Εγώ ήθελα να κατεβάσω΄3 -ένα δικό μου και δύο από κάθε παιδί μου (έστω και αυτά το προβαμένα) αλλά δεν θέλω να μαπίνει στην κατηγορία "Πολιτικά θέματα"

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 09:16:47 μμ »
Εγω ειχα σκεφτεί να βάλω το ρομπότ στην κατηγορία "what if"(υποθετικά στρατιωτικά..) και πιστεύω ότι εκεί θα είχε περισσότερη πέραση.
Αλλα ενω ειναι υποθετικο και στρατιοτικο, μηπος να του εβαζα και μια ελληνικη σημαια decal για να παρω και το "Νταλουμις" για την καλύτερη ελληνική θεματολογια;  ::glossa:: 
Ταίριαζε καλύτερα στη κατηγορία φαντασίας και το έβαλα εκεί (και χωρίς ελληνική σημαία!).

Το "what if" στην ουσία είναι μια υποκατηγορία του "sci-fi" αν το σκεφτεί κανείς. Έτσι είναι λίγο παράξενο που υπάρχει "what if" χωρίς κατηγορία "sci-fi". Και τα δυο βέβαια πέφτουν θεωρητικά κάτω απο την ομπρέλα της φαντασίας και όχι αλλού.

Πάντως δεν νομίζω να χρειάζεται μια κατηγορία "δεσμεύσεις" συμμετοχής για να υπάρχει.  Είναι λίγο αποβιβαστικό αυτό και κάθε άλλο παρά ίση θέση θα είχε τότε με της άλλες κατηγορίες (...και πολύ λιγότερο ως "τιμητική" θέση βέβαια).

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 12:07:22 πμ »
Ελπίζω να τελειώσω κάτι αξιόλογο μέχρι του χρόνου.Δουλεύω 2 θέματα.Όταν προχωρήσουν σε κάποιο βαθμό ώστε να ελπίζω σε ολοκλήρωση θα ποστάρω.Για να δούμε για να δούμε.
Δημήτρη να σου πω τον καημό μου από μικρός ήθελα να εργαστώ σε τημ με σπέσιαλ εφφέ αλλά στο Γκρης δυστυχώς δεν ευδοκιμούν κάτι τέτοια.Και κατόπιν μας πήρε η μπάλα με τις υποχρεώσεις............

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 12:14:04 μμ »
Κώστα θα σου πω αυτά που ξέρω απο πρώτο και δεύτερο χέρι.
Όταν δουλεύεις στον κινηματογράφο μπορεί να κάνεις τη δουλειά τον ονείρων σου αλλα οι λοιπές υποχρεώσεις γίνονται λίγο ποιο δύσκολες.
Ίσος λιγότερο δύσκολες στην Αμερική αλλα και πάλι δύσκολες.
Το 99' γνώρισα τον Πατρικ Τατοπουλο(ορθογραφία;) και συζητήσαμε περι του θέματος. Αν έχεις διαβάσει απο συνεντεύξεις, ο Πατρικ άρχισε την καριέρα του μετά τα 30 στην Αμερική. Πριν έμενε για 5 χρόνια Ελλάδα όπου στο τέλος είχε αρχίσει μανιωδώς να κατασκευάζει γλυπτά και αλλα. Πήγε Αμερική.... χτύπησε κάποιες πόρτες και γύρισε.  Προφανώς έκανε κάποια εντύπωση, στάθηκε τυχερός και κάποιος τον φώναξε για δουλειά.

Εγώ έκανα το αντίθετο. Μου χτυπήσανε την πόρτα μετά της σπουδές στο Μόντρεαλ... δούλεψα σε αμερικάνικες παραγωγές μέχρι τα 30 και μετά (πέρυσι) γύρισα Ελλάδα(είχα φύγει στα 17).  Οι Αλαχουζοι  ήρθαν πιτσιρίκια απο Αυστραλία και βάλανε στόχο να γίνουν οι πρώτοι στην Ελλάδα στο είδος αυτό και τα καταφέρανε όπως φαίνεται.

τι κοινά έχουμε και οι τρις(τέσσερις μάλλον)? Είχαμε κάποια σχέση με το εξωτερικό(όπου επηρεαστήκαμε λίγο παραπάνω με sci-fi), κάναμε θυσίες (ειδικά στην αρχή), επιμείναμε (η δεύτερη παραγωγή για'μενα ήρθε μετά απο 9-10μηνες), λιγο η πολυ γνωριζομαστε (λογο ελληνικης καταγωγης περισσότερο) και συνεχίζουμε να κάνουμε.... θυσίες (μόνο μαύρες γάτες δεν έχω σφάξει...)

Για κάθε άτομο που τα "κατάφερε" ξέρω αλλα δέκα που είτε προσπάθησαν είτε όχι, προτίμησαν να κάνουν θυσίες για κάτι άλλο και δεν υπάρχει κανένα κακό σ'αυτό. Αυτοί που προσπάθησαν μπορεί να έχουν καημό που δεν επέμειναν και οι λοιποί το έχουν καημό που δεν προσπάθησαν.  Πιο σημαντικά...Οι λίγοι που το καταφέρανε έχουν άλλους ίσους καημούς η και μεγαλύτερους... πίστεψέ με.

Ο καθένας καθοδηγήτε απο της προτεραιότητες που τον κυριεύουν.

Tags: