Τις μερες που περασαν ασχοληθηκα με τα καπνογονα και γενικα καποιες λεπτομεριες του πυργου , οταν λεω οτι το κιτ εχει φλας το εννοω!

Απο αυτα κρατησα το κυριος σωμα και το υπολοιπο θα το κανω με φυλο πλαστικου μιας και τα κοματια του κιτ ειναι λιγο χοντρα , 99% θα τους βαλω καλυμα .
Φιλτρα αερα εβαλα δυο που ειχα spare , το ενα απο κιτ της academy και τ'αλλο απο το Μ48 της tamiya , ειναι περασμενα με ασταρι για το λογο οτι τα ειχα για ενα centurion shot kal '73 που εφτιαχνα τοτε αλλα τελικα του εβαλα αλλα!

Αρχισα και του εβαλα μερικα κοματια της εξτρα θωρακισης , της esci απο παντα μου διναν την εντυπωση οτι ειναι λιιιγο πιο λεπτα απ'οτι θα επρεπε αλλα θα κανω τη παλαβη για μια ακομη φορα! Αλλαξα μονο το ενα "τριγωνικο" κοματι με ενα αλλο της academy γιατι της esci μου παραφαινοταν αθλιο..!
Στον πυργισκο του αρχηγου αλλαξα με ζεσταμενο και τεντωμενο πλαστικο τις 3 θηλιες και το ιδιο εγινε με τη χειρολαβη στη θυριδα του .
Με το πυροβολο εχω ενα θεμα , το κιτ της esci δινει δυο , ενα με το θερμικο καλυμα που ποτε δε μ'αρεσε και απ'οτι ξερω δεν επαιζε το '82 και το αλλο ειναι ενα "απλο" αλλα εχει ενα κοματι στο πισω μερος απο το θερμικο καλυμα της εκδοσης Α3 ( στο κοματι απο το ασπιδιο μεχρι τον εκενοτηρα) αλλα στο υπολοιπο ειναι οπως της εκδοσης Α1...
Εχω βρει ενα "απλο" απο την academy αλλα σκεφτομαι να το εκανα με θερμικο καλυμα 'α λα Α3.. ειδομεν..!
Στο πυγμα τοποθετησα τις βασης απο τα φτερα ( εχω ξεχασει πως τα λενε ακριβως...) αλλα πριν τις λεπτινα κι αυτες .
Τοποθετησα επισης τα φωτα του και τα προστατευτικα τους , τα τριγωνικα σιδερα που τα στηριζουν τα εκανα με ζεσ/νο+τεντ/νο πλαστικο και τωρα που τα βλεπω μαλον με βλεπω να αλλαζω και τα προστατευτικα με κατι λεπτοτερο...
Συγχωρεστεμαι αλλα εχω ξεχασει πως λεγονται αρκετα πραγματα... ειπαμε απο το '02 μεχρι σημερα το 'ριξα στα καρμπυρατερ και μοτερ και καποια κοματια των αρματων δε τα θυμαμαι καλα , μη με μαστιγωσεται αν γρψω κατι λαθος!