0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
απο ΣΝ εχουμε τπτ ?uelv gia to GB
Παράθεση από: Lman στις Οκτωβρίου 29, 2009, 10:59:52 πμμήπως έβγαλε κανείς τα '' δικά μου '' κόκκινα οχήματα ??? Πάρε κι εσύ ....
μήπως έβγαλε κανείς τα '' δικά μου '' κόκκινα οχήματα ???
Παράθεση από: Ni_Kos στις Οκτωβρίου 29, 2009, 11:26:15 πμΠαράθεση από: Lman στις Οκτωβρίου 29, 2009, 10:59:52 πμμήπως έβγαλε κανείς τα '' δικά μου '' κόκκινα οχήματα ??? Πάρε κι εσύ .... ευχαριστώ....
Ξέρετε γιατί στο Pzh2000 είχε ουρά για να μπεί ο κόσμος : : :Είχε κατασκηνώσει μέσα ο CNC και έβγαζε μέχρι και το τελευταίο ... διακόπτη Ξεκίνησε η παρέλαση κι αυτός ακόμα έβγαζε ....
Φετος παιδια,ακου Φανη,μας τραβουσανε απο το λεμο για να βγαλουμε φωτογραφιες.Αποδιξεις οταν φτασο Γερμανια.Αποθεοση με τον CNCman στο Pzh2000 που το καναμε σκονη μεσα εξω,φωτογραφιζοντας καθε χιλιοστο.Νι_Κος χαρηκα για την γνωριμεια με τον γιοκα και πατερα σου.Δυστηχος ο Raw_Shooter μας την εκανε τρεχοντας για να φωτογραφιζει κοοοοοολ........ και χαθηκαμε.Τασος
Αυτη η περδικα μπροστα απ'την παπια δινει αλλο χρωμα στον εορτασμο.. (1η φωτο)
Παράθεση από: HEL(las) στις Νοεμβρίου 01, 2009, 07:22:56 μμΑυτη η περδικα μπροστα απ'την παπια δινει αλλο χρωμα στον εορτασμο.. (1η φωτο)Δε ντρέπεσαι αμαρτωλέεεεε....... Προτιμάς τις πέρδικες από τα παπιά