0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπράβο Θεόφιλε Καλώς ήλθες στο club των αρματάδων ..... καλά μοντέλα Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από το συγκεκριμένο που έχεις φωτογραφηθεί ...
Ρε απατεώνες αρματάδες της Θεσσαλονίκης....είναι δυνατόν να φωτογραφίζομαι εγώ με άρμα (που δέ τα πάω κιόλας) και εσείς να κάθεστε στο σπίτι σας; ΝΤΡΟΠΗ !! (Image removed from quote.)Ευχαριστώ τον φωτογράφο μου ...Παναγιώτη
Γιατί δεν φτιάχνετε αυτό που δείχνει η φωτογραφία ? Ο Νι_Κος να φτιάξει το άρμα και ο Θεόφιλος τις φιγούρες... Έτσι και οι δύο ευχαριστημένοι θα είστε
Σε HD αλλά λόγω μή τρίποδα και λήψης απο φωτογραφική, υπάρχουν "κραδασμοί" για τον φίλο "dsamba" "έρχονται" κι άλλα vdeos αλλά αργεί το photobucket να τα "φορτώσει"
Παράθεση από: Raw_Shooter στις Οκτωβρίου 28, 2009, 11:32:29 μμΣε HD αλλά λόγω μή τρίποδα και λήψης απο φωτογραφική, υπάρχουν "κραδασμοί" για τον φίλο "dsamba" "έρχονται" κι άλλα vdeos αλλά αργεί το photobucket να τα "φορτώσει" Υπαρχει καποιο προβλημα με το βιντεο, η εμενα παιζει για ενα μονο δευτερολεπτο???
Παράθεση από: F-104G στις Οκτωβρίου 29, 2009, 12:03:43 πμΠαράθεση από: Raw_Shooter στις Οκτωβρίου 28, 2009, 11:32:29 μμΣε HD αλλά λόγω μή τρίποδα και λήψης απο φωτογραφική, υπάρχουν "κραδασμοί" για τον φίλο "dsamba" "έρχονται" κι άλλα vdeos αλλά αργεί το photobucket να τα "φορτώσει" Υπαρχει καποιο προβλημα με το βιντεο, η εμενα παιζει για ενα μονο δευτερολεπτο???
μήπως έβγαλε κανείς τα '' δικά μου '' κόκκινα οχήματα ???