Αποστολέας Θέμα: Σύλλογος Μοντελιστών Θεσσαλονίκης "ΠΗΓΑΣΟΣ" - τι πραγματικα συμβαίνει ?  (Αναγνώστηκε 10268 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Εχω αρχίσει να έχω δεύτερες σκέψεις για το αν αξίζει να ξοδέψω 4 κατοστάρικα τέλος του μήνα . Αλλά από την άλλη , θελω να δω τους φίλους μου, που έχω γνωρίσει χάρη στο modelclub. Το καλό που σας θέλω, η φετεινή έκθεση να είναι καλύτερα οργανωμένη από την περσινή και με καλύτερο φωτισμό, μπας και βλέπουμε καλά τα μοντέλα.

+1
κανονίστε να καταλήξει σε...φιάσκο η εξόρμηση μας
ποιος τον ακούει το Σωτήρη  ::M16::και τον gkontog  ::bat::
 ::salut::
Σ.Σ.

ΥΓ. Για την ιστορία, να θυμήσω ότι προ του Πηγάσου, λειτουργούσε στην Θεσ/νίκη Παράρτημα της IPMS Ελλάδος σε 2 χρονικές περιόδους (Γραμματείς οι κ.κ. Π.Σοφιδιώτης και Γ. Παραγούδης) αλλά και τις δυο φορές...κατέληξαν. ακόμη και προσπάθεις διοργάνωσης έκθεσης απο την "κεντρική" IPMS στη Θεσ/νίκη (1999) δεν υποστηρίχτηκαν απο τους ντόπιους. Τελικά κάτι φταίει εκει πέρα αλλά τι ? ::Help2::

salonikios

• Επισκέπτης
να αφήσουμε τη συζήτηση και να πιάσουμε να μοντελάρουμε;  ::painting:: , κουραστικό κατάντησε

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
Πρώην Hartman

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
ΥΓ. Για την ιστορία, να θυμήσω ότι προ του Πηγάσου, λειτουργούσε στην Θεσ/νίκη Παράρτημα της IPMS Ελλάδος σε 2 χρονικές περιόδους (Γραμματείς οι κ.κ. Π.Σοφιδιώτης και Γ. Παραγούδης) αλλά και τις δυο φορές...κατέληξαν. ακόμη και προσπάθεις διοργάνωσης έκθεσης απο την "κεντρική" IPMS στη Θεσ/νίκη (1999) δεν υποστηρίχτηκαν απο τους ντόπιους. Τελικά κάτι φταίει εκει πέρα αλλά τι ? ::Help2::

Καλά σε αυτή τη περίπτωση, εκτιμώ ότι η πιθανότερη αιτία είναι ότι οι οι περισσότεροι Θεσσαλονικείς δεν θα ήταν δυνατόν να ανεχθούν να τους καπελώσει η IPMS που προφανώς θεωρήθηκε εκπρόσωπός του Αθηνοκεντρικού κράτους.  

Για τις τωρινές εξελίξεις ούτε εγώ κατάλαβα τι ακριβώς έγινε (παραίτηση ΔΣ εξαιτίας ενός ατόμου???, εσωτερικές διαφωνίες για λόγους που δεν μπορούν να κοινοποιηθούν κ.λ.π.) ΤΕΣΠΑ καλή τύχη στην Έκθεση.  
Πρώην Hartman

Αποσυνδεδεμένος Ορεστης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
μηπως να κλειδωθει το θεμα? υπαρχει και η εκθεση σε λιγες ημερες κι ειναι κριμα να αμαυρωνεται :roll:

απλα μια προταση ::salut::

Νομίζω πως είναι το καλύτερο. ::icon_thumright::
Γιατί όσοι ψάχνουν "καρέκλες" μπορούν να βρουν στα κατά τόπους ΙΚΕΑ, σε καλές τιμές.Δεν είναι ανάγκη να καταστρέφεται κάτι τόσο
ωραίο όπως το modelclub το οποίο πρέπει να δημιουργεί παρέες και φίλους και όχι να διχάζει.
Έλεος πια.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
Φιάσκο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ   ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty::  Θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ   ::gyros:: ::eetsmakelijk:: ::kerasma:: ::music-smiley-010:: ::music-smiley-010:: ::music-smiley-010:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: Αν και για μερικούς απο μας θα υπάρξουν "συνέπειες"  ::haushalt_001:: ::haushalt_001:: ::haushalt_001:: ::brancard:: ::brancard:: ::brancard::

Αποσυνδεδεμένος apostolos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νίκη - Λουτράκι πάνω κάτω
Τελικά το αγαπημένο hobby του Έλληνα είναι δυστυχώς η φαγωμάρα  :(.
Φίλοι μου μήπως πρέπει να θυμόμαστε πως η αγαπημένη μας ενασχόληση σκοπό έχει να μας ταξιδεύει μακριά από τα προβλήματά μας (το κάνει για μένα συχνά) και όχι να μας βυθίζει σε άλλα?

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
Φιάσκο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ   ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty::  Θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ   ::gyros:: ::eetsmakelijk:: ::kerasma:: ::music-smiley-010:: ::music-smiley-010:: ::music-smiley-010:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: Αν και για μερικούς απο μας θα υπάρξουν "συνέπειες"  ::haushalt_001:: ::haushalt_001:: ::haushalt_001:: ::brancard:: ::brancard:: ::brancard::
Kατοπιν τηλεφωνικης επικοινωνιας με εξεχοντα μελη ,της τοπικης μοντελιστικης κοινωνιας ,μου εγγυηθηκαν οτι θα περασουμε υπεροχα

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
Kατοπιν τηλεφωνικης επικοινωνιας με εξεχοντα μελη ,της τοπικης μοντελιστικης κοινωνιας ,μου εγγυηθηκαν οτι θα περασουμε υπεροχα

Χ  1000!!!

Tags: