Παιδιά καλησπέρα.Χωρίς να θέλω να θεωρηθώ ''κακός'' όσον αφορά το ''θέαμα'' στην 114 ΠΜ,θα πώ την άποψή μου(εκφράζω ΜΟΝΟ τον εαυτό μου) η οποία είναι ότι θα έπρεπε να υπάρχει το ίδιο επίπεδο εκθεμάτων και ''πτητικής δραστηριότητας'' σε όλες τις μονάδες υποδοχής πολιτών λόγω εορτής της ΠΑ και όχι να διαβάζω εδώ ότι π.χ στην 110 υπήρχανε πτήσεις και όμορφα εκθέματα,ενώ εγώ πηγαίνοντας σήμερα είδα κάτι το βαρετό,χωρίς κόσμο και γενικά με λίγο ενδιαφέρον,μιας και ακόμα και η φωτογράφηση α/φών ήταν σχετικά απαγορευτική.Κάθε διαφορετική γνώμη αποδεκτή 
Φίλε klv μάλλον ήσουν άτυχος. Ο Κώστας (melpas) απ' ότι φαίνεται στο τόπικ της αεροπορικής φωτογραφίας ήταν πιο τυχερός

Πάντως δεν πρέπει να συνδέεις τον αριθμό πτήσεων με τη γιορτή, γιατί πολύ απλά οι πτήσεις δεν έγιναν στα πλαίσια της γιορτής, αλλά της προγραμματισμένης δραστηριότητας της κάθε Μοίρας. Τώρα το επίπεδο των εκθεμάτων είναι σχετικό. Από τις φωτό που είδα στην Τανάγρα υπήρχαν όλοι οι τύποι μαχητικών της ΠΑ (Α-7, F-4, Mirage 2000 και F-16). Τι άλλο θα έπρεπε να έχει? Τέλος το ότι δεν είχε κόσμο, συνήθως είναι καλό, γιατί βοηθάει στη φωτογράφηση των στατικών. Το χειρότερο είναι να σου τύχουν σχολεία (βλέπε περίπτωση soumi), αλλά απ' ότι βλέπω στις φωτό και στα σχόλια του Heater (πολύ καλές παρεπιπτόντως

) και αυτό σχετικό είναι

.
Αυτά για να ακουστεί και η άλλη άποψη όπως λες. Από την άλλη, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου, ότι η γιορτή της ΠΑ είναι γενικά κάτι το βαρετό σε σχέση με τα αντίστοιχα open days του εξωτερικού. Όμως, και πάλι όλα σχετικά είναι. Γιατί αν αυτό το topic υπήρχε 15 χρόνια πριν, δεν θα είχε ούτε μια φωτογραφία, όχι επειδή δεν υπήρχαν οι ψηφιακές, αλλά επειδή απαγορευόταν η φωτογράφηση. Και φυσικά δεν θα υπήρχε καν η σκέψη ότι σε λιγότερο από ένα χρόνο μπορεί να αποζημιωθούμε για το βαρετό θέαμα από ένα επετειακό airshow.
Αφού λοιπόν ανέλυσα τη θεωρεία της σχετικότητας (ως προς την ΠΑ) σε 10 γραμμές

, συνιστώ υπομονή, προσευχές να πάνε όλα όπως σχεδιάζονται και ραντεβού στο ίδιο μέρος που πήγες σε 10 μήνες για τη σχετική αποζημίωση