0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σοβαρα τωρα το τελευταιο δεν νομιζω να το πηρες σοβαρα...πλακα κανω.
Δυστυχώς μετά από καμιά εικοσαριά 72άρια που έχω φτιάξει, ακόμα δεν έχω φτάσει ούτε αυτό το επίπεδο.Μήπως να το γυρίσω στα LEGO όπου τουλάχιστον δεν θα έχω απογοητεύσεις από κολήσεις,βαψίματα,τριψίματα,μασκαρίσματα και όλα τα άλλα εις -ατα?
ʼσχετο (ή όχι και τόσο άσχετο...) Gkontog κάτι σε jet δεν έχεις; Έστω και από τα παλιά... Προσοχή: μη μου βγάλεις κανένα Me-262, καταλαβαίνεις τι εννοώ jet... Jet jetένιο, που να αρχίζει μάλλον από F-...
Παράθεση από: Zark στις Σεπτεμβρίου 13, 2009, 11:40:20 μμ Σοβαρα τωρα το τελευταιο δεν νομιζω να το πηρες σοβαρα...πλακα κανω. Σοβαρά; Τι να πάρω στα σοβαρά; Με πείραξε κανείς να τον σκίσω; Γιατί εγώ δε σηκώνω πολλά, με πονάει η μέση μου. Παράθεση από: bvs στις Σεπτεμβρίου 15, 2009, 11:20:02 πμ Δυστυχώς μετά από καμιά εικοσαριά 72άρια που έχω φτιάξει, ακόμα δεν έχω φτάσει ούτε αυτό το επίπεδο.Μήπως να το γυρίσω στα LEGO όπου τουλάχιστον δεν θα έχω απογοητεύσεις από κολήσεις,βαψίματα,τριψίματα,μασκαρίσματα και όλα τα άλλα εις -ατα? Ελα ρε, ψηλά το κεφάλι! Ρίξε φωτό να δούμε τι γίνετε και θα δεις που όλα θα στρώσουν. Εδώ έμαθα εγώ να μοντελάρω (χωρίς να αυτοτραυματίζομαι σωματικά και ψυχολογικά), εσύ δε θα μάθεις! Και μην ψαρώνεις με το επίπεδο, άμα τα δεις από κοντά θα λιώσεις στο γέλιο, άκου με και μένα...Παράθεση από: Jet72 στις Σεπτεμβρίου 15, 2009, 11:42:14 πμʼσχετο (ή όχι και τόσο άσχετο...) Gkontog κάτι σε jet δεν έχεις; Έστω και από τα παλιά... Προσοχή: μη μου βγάλεις κανένα Me-262, καταλαβαίνεις τι εννοώ jet... Jet jetένιο, που να αρχίζει μάλλον από F-...Λοιπόν δεν έχω τζετ πλην αυτών των δύο στην 1/144, Revell και τα δύο, φτιαγμένα κάπου το 2001 αν θυμάμαι καλά Αστα να πάνε... Αν προσέξεις έχω κατεβάσει και τα flaps του Rafale, μιλά για ακραίες επεμβάσεις Και φυσικά προηγήθηκε και σχετική έρευνα τρομάρα μου, αν δεις μέσα στο cockpit το HUD είναι πράσινο. Δεν είχα διαφανές χρώμα και αραίωσα πάρα πολύ Humbrol 80 αν θυμάμαι καλά και έβαψα το τζαμάκι (περίπου 40 χέρια...) το οποίο το είχα φιάξει από το κάλυμμα ενός κουτιού με σοκολατάκια (το οποίο αναγκάστηκα να αδειάσω για το καλό του χόμπυ ). Ωραίες εποχές, με εξαγωγές κινητήρων gun metal και cockpit μαύρο, πίσσα, κατράμι και το F-117 μαύρο (Humbrol 30) σαν καλιακούδα στην 1/144. Αν μου μίλαγες τότε για scale effect θα ορκιζόμουνα πως είναι κάποιο κόλπο με σκάλες...Πάντως δεν ήμουν εντελώς γκάου (τώρα είμαι! ), και τα δύο μοντελάκια στέκονται σωστά χάρη σε βαριδάκια που έφιαξα από μία παλιά ξύστρα που την έκοψα μικρά κομματάκια με μία λάμα σιδεροπρίονου. Και όχι, τελικά δε σφάχτηκα και συνέχισα να έχω 10 δάχτυλα στα μπροστινά μου πόδια...