0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
sirozaki?
Spoiler (hover to show)Κάποτε είχες πιάσει και ένα αεροπλανικό να φτιάξεις, τί γίνεται μ' αυτό ? Το τελείωσες ή τελείωσες μαζί του ως η Πετρούλα ?
είναι αυτό που είχες σακουλιασμένο χθές ???????
sibizaki
Καλη συνεχεια Το κιτ το πηρα προσφατα, γιατι το ειχα αλλα σε μια απο τις μετακομισεις ...... παει Ειναι το ιδιο μονο που εχει και ενα πυροβολο Breda της Italeri [αυτο που δινει στο κιτ με το μουλαρι που το σερνει ].
ερώτηση: η καρφίτσα του LRDG είναι προσφορά με το βιβλίο;;!(αν είναι έφυγα αυριο πρωί για να το αγοράσω!!)....
Παράθεση από: Hummel Moss στις Σεπτεμβρίου 13, 2009, 02:34:24 μμερώτηση: η καρφίτσα του LRDG είναι προσφορά με το βιβλίο;;!(αν είναι έφυγα αυριο πρωί για να το αγοράσω!!)....Νομίζεις... τη χρυσοπλήρωσα πέρσι στο ebay
Λυπάμαι αλλά ο συνάδελφος philio ψεύδεται ασυστόλως και είμαι αναγκασμένος να λάβω θέση για να λάμψει η αλήθεια. Την εν λόγω καρφίστα την έχει από τότε που ΗΤΑΝ στην LRDG και δεν έχει αγοραστεί από το ebay. Αν μπορεί ας με διαψεύσει.Ουφ, το είπα και ξελάφρωσα!
Παράθεση από: philio στις Σεπτεμβρίου 13, 2009, 05:44:39 μμΠαράθεση από: Hummel Moss στις Σεπτεμβρίου 13, 2009, 02:34:24 μμερώτηση: η καρφίτσα του LRDG είναι προσφορά με το βιβλίο;;!(αν είναι έφυγα αυριο πρωί για να το αγοράσω!!)....Νομίζεις... τη χρυσοπλήρωσα πέρσι στο ebay Λυπάμαι αλλά ο συνάδελφος philio ψεύδεται ασυστόλως και είμαι αναγκασμένος να λάβω θέση για να λάμψει η αλήθεια. Την εν λόγω καρφίστα την έχει από τότε που ΗΤΑΝ στην LRDG και δεν έχει αγοραστεί από το ebay. Αν μπορεί ας με διαψεύσει.Ουφ, το είπα και ξελάφρωσα!
το μόνο σίγουρο,όποιος διαβάσει αυτό το βιβλίο, θέλει αμέσως να φτιάξει ένα (ή περισσότερα) LRDG. το έπαθα κι εγώΚΑλή συνέχεια Φίλιππε και για φιγούρες, ελπίζω ...να μη διαλέξεις αυτές που πήρα εγώ http://www.perthmilitarymodelling.com/newkitnews/newworldmin.htmγιατί ....θα μας κατηγορήσουν για αλληλοαντιγραφή ιδεώνόχι βέβαια εσένα που θα το τελειώσεις άμεσα αλλά ...την αφεντιά μου Σ.Σ.ΥΓ την καρφίτσα, όπως ρωτήσανε και παραπάνω, που τη βρήκες ?