Αποστολέας Θέμα: Τ 34 στην 1/72 - "θύμα" του Αποστόλη !!!!!  (Αναγνώστηκε 3747 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Απ: Τ 34 στην 1/72 - "θύμα" του Αποστόλη !!!!!
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 04, 2010, 10:25:17 μμ »
... όλο απαιτήσεις είστε  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ʼσε τη γκρίνια και την βαρεμάρα και κάνε κάτι.  ::glossa:: Καλά σου λένε, έτσι δείχνει πολύ άδειο.  :mrgreen:
Επίσης  εμένα γιατί μου φαίνεται ότι με όλη αυτή την παχιά μους σοκολα λασπουριά θα έπρεπε το άρμα να είναι πιο λερωμένο-πιτσιλισμένο (και στα φτερά, αλλά κυρίως πίσω που πετούν οι ερπύστριες... )  :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 04, 2010, 10:29:09 μμ »
ʼσε τη γκρίνια και την βαρεμάρα και κάνε κάτι.  ::glossa:: Καλά σου λένε, έτσι δείχνει πολύ άδειο.  :mrgreen:
Επίσης  εμένα γιατί μου φαίνεται ότι με όλη αυτή την παχιά μους σοκολα λασπουριά θα έπρεπε το άρμα να είναι πιο λερωμένο-πιτσιλισμένο (και στα φτερά, αλλά κυρίως πίσω που πετούν οι ερπύστριες... )  :roll: :roll:

θα στο ...στείλω
να το κάνεις εσύ  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 04, 2010, 10:39:14 μμ »
Παράθεση
Ωραία η μους-σοκολά αλλά και η άχνη ζαχαρούλα

Εσας που σας θυμιζει μους σοκολα παλι καλα.Εμενα μου θυμισε θαλασσα χεσ...νη :mrgreen: :mrgreen:.Γ...μω το βρωμικο το μυαλο μου. :mrgreen: :mrgreen:Σε εχουνε πιασει κατι τεμπελιες μαστορα.Παρολαυτα τα αποτελεσματα ειναι παντα το ιδιο ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 04, 2010, 10:41:45 μμ »

καλά Νίκο αμα το ψάξεις, το παληκάρι κάνει χριστουγεννιάτικες διακοπές και μεταξύ καφέ , γλυκών και τηλεόρασης , τραβάει και απο μια πινελιά όποτε θυμηθεί! ::glossa::...πάντως να δείξετε επιοίκεια! ::mastigio::  ::glossa::...αν μπορούσα να δώσω παραγγελία, "χώσε" στην "μερέντα" ένα ομοίωμα του Φιλιππέγκα ως πτώμα θεωρόντας ότι είναι  θήμα του ρώσικου χειμώνα που τον κάλυψε η ρασπούτιτσα!! ::glossa:: :mrgreen:.... ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 04, 2010, 10:49:05 μμ »

καλά Νίκο αμα το ψάξεις, το παληκάρι κάνει χριστουγεννιάτικες διακοπές και μεταξύ καφέ , γλυκών και τηλεόρασης , τραβάει και απο μια πινελιά όποτε θυμηθεί! ::glossa::...πάντως να δείξετε επιοίκεια! ::mastigio::  ::glossa::...αν μπορούσα να δώσω παραγγελία, "χώσε" στην "μερέντα" ένα ομοίωμα του Φιλιππέγκα ως πτώμα θεωρόντας ότι είναι  θήμα του ρώσικου χειμώνα που τον κάλυψε η ρασπούτιτσα!! ::glossa:: :mrgreen:.... ::icon_thumright::

ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ

παρακαλώ για την προστασία σας, από όλους αυτούς τους αχρείους ...συνμοντελιστές  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

είπαμε να κάνουμε μια τούρτα με άχνη και ορίστε .............

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #30 στις: Ιανουαρίου 04, 2010, 11:16:49 μμ »
Σε εχουνε πιασει κατι τεμπελιες μαστορα.

κάτι περιμένω από σένα  ::glossa::

και δεν θέλω τεμπελιές, αρχιμάστορα  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #31 στις: Ιανουαρίου 04, 2010, 11:19:23 μμ »
 ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle::

Tags: