0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
... όλο απαιτήσεις είστε
Παράθεση από: Πέτρος στις Ιανουαρίου 04, 2010, 10:01:37 μμ... όλο απαιτήσεις είστε ʼσε τη γκρίνια και την βαρεμάρα και κάνε κάτι. Καλά σου λένε, έτσι δείχνει πολύ άδειο. Επίσης εμένα γιατί μου φαίνεται ότι με όλη αυτή την παχιά μους σοκολα λασπουριά θα έπρεπε το άρμα να είναι πιο λερωμένο-πιτσιλισμένο (και στα φτερά, αλλά κυρίως πίσω που πετούν οι ερπύστριες... )
Ωραία η μους-σοκολά αλλά και η άχνη ζαχαρούλα
Παράθεση από: nino1969 στις Ιανουαρίου 04, 2010, 10:25:17 μμΠαράθεση από: Πέτρος στις Ιανουαρίου 04, 2010, 10:01:37 μμ... όλο απαιτήσεις είστε ʼσε τη γκρίνια και την βαρεμάρα και κάνε κάτι. Καλά σου λένε, έτσι δείχνει πολύ άδειο. Επίσης εμένα γιατί μου φαίνεται ότι με όλη αυτή την παχιά μους σοκολα λασπουριά θα έπρεπε το άρμα να είναι πιο λερωμένο-πιτσιλισμένο (και στα φτερά, αλλά κυρίως πίσω που πετούν οι ερπύστριες... ) καλά Νίκο αμα το ψάξεις, το παληκάρι κάνει χριστουγεννιάτικες διακοπές και μεταξύ καφέ , γλυκών και τηλεόρασης , τραβάει και απο μια πινελιά όποτε θυμηθεί! ...πάντως να δείξετε επιοίκεια! ...αν μπορούσα να δώσω παραγγελία, "χώσε" στην "μερέντα" ένα ομοίωμα του Φιλιππέγκα ως πτώμα θεωρόντας ότι είναι θήμα του ρώσικου χειμώνα που τον κάλυψε η ρασπούτιτσα!! ....
Σε εχουνε πιασει κατι τεμπελιες μαστορα.