Αποστολέας Θέμα: ΑΕΡΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ  (Αναγνώστηκε 1156 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mousourgos

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΔΡΑΜΑ
  • Aux Champs-Elysees
ΑΕΡΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ
« στις: Αυγούστου 15, 2009, 09:07:20 μμ »
Καλησπερα σε ολους ως τωρα εβαφα με πινελο και θα ηθελα να περασω στο σταδιο του αερογραφου. Μην εχοντας εμπειρια αερογραφου πιο μοντελο θα μου προτεινατε να ξεκινισω και επισης τι κομπρεσερ θα πρεπει να παρω?
Fly On Your Way Like An Eagle

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Απ: ΑΕΡΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 16, 2009, 01:00:23 πμ »
Mια συζήτηση που την έχουμε κανει πολλές φορές σε αυτό το τμήμα του forum. Ολοι έχουμε τις απόψεις μας, αλλά τα πάντα ξεκινούν από το πόσα χρήματα σχεδιαζεις να διαθέσεις.....
Ευκολοι,φθηνοί και επώνυμοι αερογράφοι είναι ο badger 200, o paashe talon mε τιμή κάτω από 100 ευρώ. Στο εξωτερικό θα τους βρείς φθηνότερα. Εαν το club προβεί σε ομαδική αγορά από το obeeliks και ισχύσει η έκπτωση του 10% , τότε λάβε υπόψη σου τον Harder & Steenbeck Airbrush Evolution 0.2 + 0.4 mm Two in One STANDARD. Με 2 βελόνες ψεκασμού, ολομέταλλος, πανέυκολος στον καθαρισμό και την αποσυναρμολόγηση.
Μικρά κομπρεσεράκια συνεχους λειτουργίας. που παράγουν λίγο θόρυβο και με βαλβίδα ελέγχου αποδιδόμενης πίεσης, μπορείς να βρείς με 140 EUR. Αθόρυβα, με αεροθάλαμο και όλα τα κομφόρ υπολόγιζε 2,5 φορές επάνω. Από 70 ευρώ μπορείς να βρεις και επαγγελματικά - αλλά έινια βαριά και κανουν θορυβο.
Εσύ αποφασίζεις
,

Αποσυνδεδεμένος Vaggouras

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Athens
Απ: ΑΕΡΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 17, 2009, 05:39:25 μμ »
Mια συζήτηση που την έχουμε κανει πολλές φορές σε αυτό το τμήμα του forum. Ολοι έχουμε τις απόψεις μας, αλλά τα πάντα ξεκινούν από το πόσα χρήματα σχεδιαζεις να διαθέσεις.....

Ακριβώς όπως τα είπε ο ramfighter...
Με υπομονή διάβασε τα αντίστοιχα post και θα δείς παρα πολλές προτάσεις και επιλογες, με τα αντίστοιχα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα.

Από τη προσωπική μου εμπειρία τώρα....
Και εγω είχα ακριβώς την ίδια απορία πριν αρκετο καιρο. ΝΑΙ να πάρω αερογράφο ΑΛΛΑ αυτον ή αυτον ή εκεινον κτλ ττλ.

Το αποτέλεσμα το ενέβαλα και απο την πολύ ερευνα κατέληψα να μην έχω αξειώθεί ως και σήμερα να πάρω.
ΜΕΓΑ λάθος γιατί (ειδικά και στα αυτοκίνητα που είναι το μεράκι μου) το βάψιμο με πινέλο δεν φέρνει τα αναμενομενα αποτελέσματα όπότε απογοητευθηκα και έχασα τον αρχικό ενθουσιασμό μου να επανέλθω στον μοντελισμό.

Αν δεν έχεις πρόβλημα με το χώρο που θα βάφεις τρέξε να πάρεις αερογράφο και με τον καιρό και την χρήση ανεβαίνεις και σε πιο ακριβές επιλογές.

Ελπίζω να βοήθησ έστω και λίγο...

Tags: