Φίλοι μου όπως σας είχα πεί σχεδόν παράλληλα με το άθλιο Hurry άρχισα και την κατασκευή αυτού του μικρούλικου διπλάνου από την Revell κατά παραγγελία του κολλητού μου.Που το είχε στο κουτί του για χρόνια.
Αυτή τη στιγμή είμαι στη φάση που περνάω τα συρματόσχοινα από ζεσταμένο και τεντωμένο πλαστικό.
Λίγα λόγια για το μοντελάκι.Σε γενικές γραμμές η κατασκευή του ήταν σχετικά απλή ήθελε βέβαια αρκετή προσοχή στα λεπτά πλαστικά μέρη που αναπαριστούν τις ξύλινες δοκούς στήριξης των πτερύγων καθώς και αυτές των τροχών όπως επίσης τα ουραία τμήματα (οριζόντιο και κάθετο σταθερό) καθότι το πλαστικό είναι πολύ λεπτό και σπάει πολύ εύκολα!
Ήθελε το στοκαρισματάκι του σε αρκετά σημεία (το κιτάκι πρέπει να είναι παλιό καλούπι).
Παρόλο το μικροσκοπικό μέγεθος του μπορώ να πώ ότι με ταλαιπώρησε ελάχιστα σε σχέση με το Hurry και γενικά η κατασκευή του είναι πολύ ευχάριστη αν και τα μάτια μου έχουν πεταχτεί έξω προκειμένου να φτιάχνω αυτές τις μικρές λεπτομερειούλες.Τα χρώματα κλασσικά είναι της Humbrol ψεκασμένα με τον αγαπημένο μου πλέον badger 150.
Μετά τα συρματόσχοινα θα ακολουθήσει ένα τελευταίο ρετουσάρισμα με πολύ λεπτό πινέλο και μετά βερνικάκι.Κατόπιν θα περάσουμε στο αγαπημένο μου στάδιο τα Decals

Αυτά...Όπως πάντα κάθε σχόλιο απαραίτητο!!!!Να προσθέσω ότι στις πτέρυγες εφάρμοσα μια τεχνική ψεκασμού με λεπτές πολύ λεπτές στρώσεις θέλοντας να δημιουργήσω διάφορες τονικότητες του ιδίου χρώματος.