Το πρόβλημα γενικώς είναι ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στο τι επιτρέπεται και στο τι απαγορεύεται. Στην τελετή ένταξης των αεροσκαφών, απαγορευόταν στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί η φωτογράφηση στο εσωτερικό του αεροσκάφους, ακόμη και με τις οθόνες κλειστές. Λίγο αργότερα που μπήκαν οι επίσημοι, μπήκαν και οι κάμερες και φυσικά τράβηξαν πλάνα για τη γνωστή επίσημη μάλιστα εκπομπή.
Επειδή η τελευταία πρόθεση όλων είναι να δημιουργείται πρόβλημα, μήπως θα πρέπει να αποφασιστεί κάποια στιγμή το τι θέλουμε. Γιατί πραγματικά, εγώ τουλάχιστον είμαι μπερδεμένος. Αν συγκεντρώσω τα διάφορα που έχω ακούσει, οποιαδήποτε φωτογραφία και να δω, θα βρω λόγο να την απορρίψω. Είτε θα φαίνεται το serial, είτε θα φαίνεται ένα υπόστεγο στο background, είτε το αεροπλάνο θα είναι οπλισμένο, είτε θα φαίνονται χειριστές (προσωπικά δεδομένα), είτε το αεροπλάνο θα είναι βρώμικο και θα δείχνει ότι δεν έχουμε χρόνο και χρήμα για συντήρηση, είτε θα φαίνονται οθόνες (όπως στην τελετή), είτε, είτε.... Και αυτά δεν είναι φυσικά δικαιολογίες που βγάζω από το μυαλό μου, αλλά πράγματα που έχω ακούσει, μερικές ακόμη και για φωτογραφίες ηλικίας 30 ετών με αεροπλάνα που έχουν αποσυρθεί...