0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οντως παει πολυ καλα.Επετρεψε μου μια παρατηρηση:Δεν ξερω αν φταιει το φλας της μηχανης,αλλα οι ζαντες φαινεται να γυαλιζουν υπερβολικα.
Ευχαριστώ.Δεν μου λες και το όνομα σου μιας και τα λέμε συχνά?Το εσωτερικό θα γίνει κάπως έτσι(Image removed from quote.)Αν και θα το προτιμούσα σε μπεζ-μαύρο,προτιμώ όμως να μην μπλέξω με διχρωμίες και ταλαιπωρηθώ άδικα.Εξωτερικό χρώμα ασημί η άσπρο?Τι λες?
Φιλε μου δοκιμασε βαζοντας στο Google εικονες,audi r8.Ειναι οι τελευταιες φωτο στην πρωτη σελιδα που θα ανοιξει.Πραγματικα αξιζει να τις δεις.Το πορτοκαλι δεν ειναι ακριβως πορτοκαλι αλλα μαλλον εχει και μια "ιδεα" κοκκινο και ειναι πανεμορφο,και πιστευω πολυ πιο ενδιαφερον απο τα λιγο-πολυ συνηθισμενα ασημι,ασπρα και μαυρα R8.
Το όνομα μου είναι Μιχάλης,το Mikanatofsky βγαίνει από το Μιχάλης Κανατάς,τώρα το -ofsky είναι μία κατάληξη που μου αρέσει!!!!Οσον αφορά το χρώμα,εγώ θα πρότεινα άσπρο,είναι πιο ωραίο κατά την γνώμη μου...
Παράθεση από: overlord στις Αυγούστου 01, 2009, 03:40:36 μμΦιλε μου δοκιμασε βαζοντας στο Google εικονες,audi r8.Ειναι οι τελευταιες φωτο στην πρωτη σελιδα που θα ανοιξει.Πραγματικα αξιζει να τις δεις.Το πορτοκαλι δεν ειναι ακριβως πορτοκαλι αλλα μαλλον εχει και μια "ιδεα" κοκκινο και ειναι πανεμορφο,και πιστευω πολυ πιο ενδιαφερον απο τα λιγο-πολυ συνηθισμενα ασημι,ασπρα και μαυρα R8.Ναι το έψαξα και σου είπα πως μου αρέσει πάρα πολύ.Πάντως είμαι μεταξύ άσπρου και πορτοκαλί.Γνώμη μου πως το άσπρο θα του πήγαινε περισσότερο μιας και το πορτοκαλί το έχουμε συνηθίσει σε αμερικάνικες μαούνες (εξαιρείται το Focus ST) και γενικότερα σε Audi δεν μου κάθεται καλά ένα τόσο έντονο χρώμα.Θα δούμε στην πορεία...Παράθεση από: Mikanatofsky στις Αυγούστου 01, 2009, 04:16:06 μμΤο όνομα μου είναι Μιχάλης,το Mikanatofsky βγαίνει από το Μιχάλης Κανατάς,τώρα το -ofsky είναι μία κατάληξη που μου αρέσει!!!!Οσον αφορά το χρώμα,εγώ θα πρότεινα άσπρο,είναι πιο ωραίο κατά την γνώμη μου... Ρε φίλε με την καμία δεν πήγε το μυαλό μου στο Mιχάλης Κανατάς λόγω ofsky.Πετυχημένο πάντως,καλό.Αρκεί να ξέρεις την απάντηση.Χάρηκα Γιάννης.
Κι εγώ Johnny!!!(σε πειράζει να σε λέω έτσι?)
Και πλέον έχουμε την καμπίνα σχεδόν ολοκληρωμένη.Η ρημάδα η σκόνη σαν χαλίκι φαίνεται στις φωτό.Πότε πρόλαβε κι έκατσε?Δημήτρη τι μπάνια και σφουγκαρίσματα μου λες,το κόβω να γίνεται αγροτικό το R8,κάτσε και θα δεις.
Ευτυχώς στην καμπίνα η σκόνη έκατσε κατόπιν ολοκλήρωσης της και απλά θέλει ένα καλό ξεσκόνισμα.Πάντως έπαθα πλάκα όταν είδα τη σκόνη στις φωτό γιατί με γυμνό μάτι...καμία σχέση.Ναι με τα αυτοκίνητα έχω μεγάλο θέμα μιας και η βαφή πρέπει να είναι άριστη και γι αυτό τα αποφεύγω.Θα προσπαθήσω να βαφτεί όσο πιο καθαρά γίνεται το αμάξωμα πάντως.