Περασαν κιολας δυο χρονια απο το τελευταιο ποσταρισμα εδω.Ουτε εγω δεν το πιστευα οταν το ειδα.Το κακο ειναι οτι αυτα τα δυο χρονια εχουν παραμεινει κολλημενα τρια θεματα του.Το Sherman ARV MkI,το Easy Eight και το Calliope.
Eνδιαμεσα βεβαια τελειωσε ενα Μ4Α2 των πεζοναυτων στα πλαισια του Gb Pacific.Tωρα μαζι με διαφορα αλλα μου μπηκε ενα ακομη Μ4Α2 early production με early VVSS αναρτηση,και direct vision slots.Σε πλαστικο κιτ κυκλοφορησε πριν απο καμποσο καιρο απο την Cyberhobby και τωρα τιματε γυρω στα $50 ανευ μεταφορικων στο ebay.
Πολυ καιρο πριν ειχα αγορασει το σετ μεταtροπης της Legend σε ρητινη και pe που προοριζοταν για το Μ4Α2 της Academy.Eτσι ξεκινησα αυτο.
Συμφωνα με τον Ashley του Pmms το σετ ειναι αψογο αν και με μικρα κατασκευστικα προβληματα συσστηνοταν ανεπιφυλακτα.
Αν τον ειχα μπροστα μου θα του το εφερνα στο κεφαλι.
Και εξηγουμαι.
1ο.Το πηγμα το οποιο δινει η Legend ειναι κοντυτερο απο το κατω μερος του Academy κατα 6,5 mm. Απο της Dragon κατα 3,5mm.
Στενοτερο κατα 0.7mm.Kαι ναι μεν το πηγμα με δυσκολια το μακραινεις αλλα πως το φαρδαινεις;Oταν μαλιστα το διαφορικο που δινει η Legend ειναι και αυτο πιο στενο απο το πηγμα και μαλιστα δινεται σε μορφη τουβλου.
2o.Oι αναρτησεις ειναι και αυτες μικροτερες απο ολες των injection κιτ..
Τελοσπαντων επειδη με ετρωγαν τα χερακια μου και εγω ηθελα σωνει και καλα να φτιαξω αυτο:

Αποφασισα να προχωρησω.Ετσι πετσοκοψα αρχικα το πηγμα.Επεσε σκεψη για το που θα εκοβα.Δυσκολο το πηγμα αυτο για κοψιμο.Ετσι εκοψα περιπου στη μεση εκει που εντοπιζοταν η μεγαλυτερη αποκλιση σε διαστασεις.Το κενο γεμισε με φυλλο πλαστικου και στη συνεχεια με εποξικο και τωρα στεγνωνει για να το τριψω απο αυριο και να φερω την επιφανεια οσο το δυνατον πιο σωστα.Το φαρδος το εκανα αβαβα καθως δεν μπορω να κανω τιποτα,το ιδιο και τις αναρτησεις αν και προσπαθησα να τι αλλαξω με αυτες απο το Lee της Tamiya επι ματαιω ομως.
Τωρα εχουμε φτασει εδω:
Προτασεις.παρατηρησεις καλοδεχουμενες