Το θέμα με τις παραποιήσεις το έχουμε ξανασχολιάσει και πρόκειται για γελοία πρακτική.
Αν και ΟΤ δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω και το εξής το οποίο έχει άμεση σχέση με θέματα ασφάλειας:
Απο τη μια αλλοιώνουν τα serial και γελάει ο κάθε πικραμένος σπότερ διεθνώς - υποτίθεται για να παραπλανήσουν τους κατάσκόπους- (ή για να κάνουν φιγούρα στην ΠΑ οτι κόπτονται για τη ασφάλεια θα έλεγα εγώ), απο την άλλη δε, προφανώς για να "γλείψουν" τα στελέχη της ΠΑ τωρινά και μελλοντικά, μας γράφουν χαρτί και καλαμάρι ποιός είναι διοικητής της μοίρας, ποιός ΑΕ, ποιός είναι ποιός εικονιζόμενος χειριστής στις φωτογραφίες, το βαθμό του, και μέσα στο άρθρο μαθαίνουμε κι άλλα όπως την πτητική του εμπειρία, τι εκπαιδεύσεις/ασκήσεις έχει κάνει κλπ. Και όλα αυτά να αφορούν χειριστές
μάχιμων μοιρών
πρώτης γραμμής που
δρουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε!! (ή μήπως είναι κι αυτά τα στοιχεία παραποιημένα?

)
Σε άρθα που έχω διαβάσει σε αεροπορικά περιοδικά ξένα ή και ελληνικά και αφορούν αντίστοιχες μοίρες της USAF, USN, Γαλλικής, Ολλανδικής αεροπορίας κ. ά, αυτές οι πληροφορίες δεν περνάνε. Οι χειριστές χρησιμοποιούν ψευδώνυμα, δεν λένε πολλά, φωτογραφίζονται φορώντας κάσκα για να μήν αναγνωρίζονται και διάφορα άλλα... Eύλογα και απολύτως δικαιολογημένα μέτρα ασφάλειας κατά τη γνώμη μου.