Αργοπορημενο το update αλλα ηθελα να σιγουρευτω οτι θα συνεχιστει η κατασκευη! Για τετοιο κιτ μιλαμε. Τα προβληματα πολλα και αλυσιδωτα.
Τι εννοω: Το προβλημα ξεκινα απο το πιλοτηριο/καμπινα. Το διαχωριστικο του πιλοτηριου απο την καμπινα, οπως το δινει η italeri, εχει λαθος κλιση και αν καποιος δεν εχει μαντικες ικανοτητες δεν μπορει να το προβλεψει παρα μονο οταν προσπαθησει να κλεισει τα 2 μισα της ατρακτου. Το διαχωριστικο αντι να βρισκεται στον σκελετο της εμπρος πορτας βρισκεται στο μπροστα 1/3 της πσρτας της καμπινας. Και επειδη σας μπερδεψα, αν καποιος προσπαθουσε να μπει στην καμπινα των επιβατων θα κουτουλαγε στο καθισμα του πιλοτου.
Αυτο το διαπιστωσα οταν ειχε μπει και η τελευταια πινελια στο πιλοτηριο

! Λυση? Ξεκκολημα και πατουρες για να φτιαξουμε καπως τη γωνια. Αμ δε. Και παλι καθοταν λαθος. Επομενη σκεψη. ΟΚ θα το παω ολο πιο μπροστα. Εκει εγινε το χαος. Παντου υπηρχαν κενα. Προσπαθησα με φυλλο πλαστικου και εποξικο στοκο και κατι εκλεισα.
Τα μπαλωματα ομως ξεχωριζουν και φαινεται ασχημο αν το προσεξει καποιος απο κοντα. Εκει ειχα απελπιστει και ελεγα να το πεταξω να ησυχασω. Το τελικο χτυπημα οταν πηγα να κλεισω την ατρακτο
Κανονικα ειχε καλη εφαρμογη αλλα μετα τις παρεμβασεις μου... Τελικα το συμαζεψα και με τη βοηθεια κυανοακρυλικης δεν υπαρχουν κενα! Εκει καταλαβα οτι τελικα θα τελειωνε! Μετά κοπων και βασανων και με πολλες ατελειες αλλα θα τελειωσει! ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ@#$cAYUSE!
Σημερα κολλησα και το διαφανες τεραστιο κομματι! Ε ρε γλεντια! Να δω πως θα το συμαζεψω τωρα! Καλο μου κουραγιο. Sorry για την εκθεση αλλα επρεπε να μοιραστω το μοντελιστικο μου πονο!
Και λιγες φωτο

Η ποιοτητα των φωτο δεν ειναι καλη αλλα δεν μπορουσα να βγαλω καλυτερες (ειπαμε μια σταλια ειναι).
Σαν να μην εφταναν ολα αυτα θελα να το παιξω και scratchας (τρομαρα μου)! Ετσι εφτιαξα:
1) ζωνες για τα καθισματα και πορπες απο λεπτο συρμα(οπως ειδατε δεν τις πετυχα)
2) το πισω καθισμα (της italeri ηταν λαθος και εκτος κλιμακας)
3) σηκωσα το "κουτι" του πολυβολου (η italeri το εδινε ξαπλωτο και απο φωτο ειδα οτι ειναι λαθος)
4)πυροσβεστηρα στο μπροστα δεξι καθισμα (μικρη επιτυχια και εδω)
5) και το αποκορυφωμα!!!! σε μια φωτο ειδα τα ακουστικα του πιλοτου ακουμπισμενα στην πλατη του καθισματος και ειπα να το κανω και γω! (ελπιζω να μοιαζει λιγο αν και δεν φαινεται καλα στις φωτο)
ΟΚ! Τα ειπα και χαλαρωσα. Τωρα κραξτε και γελαστε με την ψυχη σας!
ΥΓ. Επειδη το διαφανες ακομα στεγνωνει περισσοτερες φωτο απο αυριο