Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες πληροφορίες που μου παρέχετε, συγνώμη που δεν απαντώ άμεσα αλλά για την ώρα είμαι μακρυά από τον υπολογιστή μου, μάλιστα τώρα σας ΄΄μιλάω΄΄ από ιντερνετ καφέ. Λοιπόν το Σάββατο 4 του μήνα πήγα για ψώνια (πέρασα και από το ΜΙΤΟΣ καφέ κατά τις 1030 αλλά τα ρολλά ήταν κάτω οπότε δεν έκατσα να περιμένω) τα απαραίτητα, αλλά αρκετά βγήκαν τα ριμάδια, τι πήρα?
Κόφτης, κοφτάκι πενσάκι, ψαλιδάκι, δύο κόλλες η μία για καλύπτρες να μην θολώνει (διαβασμένος έτσι?) η άλλη αν δεν κάνω λάθος της hambrol, στόκο σε πάστα και υγρό (αυτόν της Mr Hobby(?) τον 1000), ένα τρυπανάκι (την λαβή εννοώ) και ένα φθηνό σετ από τρυπανάκια (ίσως όχι απαραίτητα για αρχή), πινέλα 6 αν δεν κάνω λάθος από τα οποία 2 φαρδιά σχετικά (δεν θυμάμαι νούμερα αλλά είπα του κυρίου που με εξυπηρετούσε στον Καλφάκη ότι τα θέλω για βαφή με πινέλο), δύο ψηλά για λεπτομέρειες κοκπιτ και άλλα, ένα στρογγυλό και ένα σκληρό σχετικά για φθορές εντός, μία λαβίδα στραβή, επιφάνεια κοπής σε Α3 αν δεν κάνω λάθος (δεν τα έχω μπροστά μου), ένα μοντέλο 1:48 spitfire Hasegava MkII Vb με τα σχετικά χρώματα και κάποια από τα βασικά (όλα enamel Hambrol) και το διαλυτικό της ίδιας εταιρίας, αυτά από καλφάκη (ελπίζω μα μην ξεχνάω κάτι).
Τώρα από το πλαίσιο (ναι το επισκέφθηκα και αυτό, άλλωστε που να τα βρώ στα Χανιά) πήρα το Art Masking Fluid της Winsor & Newton, υδατοδιαλυτά λάδια της ιδίας σε Raw amber and black, και κάποια ξηρά παστελ, έψαξα και το ματ ακρυλικό βερνίκι της winsor galeria αλλά δεν το είχε, δεν πειράζει υπάρχει και το ebay. Επίσης έχω παραγγείλει και τα περιμένω, GMWFUTURE3 3 μπουκαλάκια από ένα σαίτ που έδωσε ο DIO μαζί με τα Microscale Sol και Set όλα μαζί με τα μεταφορικά περίπου 15 ευρά.
Τώρα από χρωματοπωλείο ένα σετ από ντουκόχαρτα από 800 και άνω, ταινία διπλής όψης για να φτιάξω και λιμάκια από μανταλάκια (είδα το βιντεο του staticjim), white tac (δεν βρήκα blue) και από ένα ξυλουργείο της γειτονιάς ΄΄προμηθέυτικα΄΄ μικρά πλακέ ξυλαράκια για να τα χρησιμοποιήσω σαν βάσεις βαφής μικρών κομματιών.
Όσον αφορά τον αερογράφο είναι στο πρόγραμμα παιδιά μαζί με ένα κομπρεσεράκι, αυτά θα αγοραστούν από Χανιά για να έχω και το service, αλλά σιγά σιγά γιατί για αρχή πέσανε πολλά το γιούρια, αγάλια αγάλια που έλεγε και η γιαγιά μου.