Φιλε nasos 79 δεν βρηκες την σωστη απαντηση αλλα η κατανοηση σου στην ατυχια μου σε συνδυασμο με το γεγονος οτι ο φιλος μας ο CRΟW ζεσταινεται-παρεπιπτοντως μαλλον δροσισε σημερα CRΟW-κανουν οχι μονο τις χαλκομανιες δικες σου αλλα και το ιδιο το κιτ bf 110Ε της eduard που αγορασα μονο κ μονο επειδη ειχε τις χαλκομανιες της σφηγκας μεσα!!

Πλάκα κάνεις, αγόρασες ολόκληρο κιτ για τις χαλκομανίες του μόνο;;;;; Νόμιζα ότι μόνο εγώ τα κάνω αυτά με τα P-47 μου! Χαχαχαχα!!!
Θα μου επιτρέψεις όμως να αρνηθώ το δώρο σου, διότι είμαι βέβαιος ότι θα κακοπέσει στα χέρια μου αυτό το κιτ, συν το ότι, όπως έχω πει, προσπαθώ να ξεστοκάρω σιγά-σιγά, εν όψει πιθανής μετακόμισης σε μέρος με περιορισμένο χώρο.

Ξέρω πως είναι άσχημο να αρνείται κάποιος ένα δώρο, όμως οι συνθήκες είναι ιδιάζουσες και ελπίζω να με καταλαβαίνεις. Αν το έπαιρνα, θα ήθελα να το φτιάξω όσο καλύτερο γίνεται και χωρίς πίεση χρόνου ή χώρου.
Το εκτιμώ αφάνταστα πάντως, έστω και ως πρόθεση μονάχα! Ευχαριστώ πολύ!!!
Πάντως ολόκληρο κιτ μόνο για τις χαλκομανίες...............

Τελικά αυτό το χόμπι έχεις μπόλικους τρελαμένους! Χαχαχα... Και πρέπει να είναι ακριβούτσικο, ε; Τουλάχιστον το P-47 που παίρνω εγώ (4 ίδια κιτ με ανά δύο διαφορετικές χαλκομανίες) είναι φθηνούλι και την παλεύω...
Τουλάχιστον, πριν τις περάσεις δεν κάνεις ένα αντίγραφο με ένα scanner σε ένα φιλμ, just in case;