0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λευτερη το flat soot της gunze που αναπαριστας τις καπνιες τι νουμεράκι είναι....γιατι εχεις κανει θαυματα όντως.αν ειναι θα περασεις αυριο??
Φιλε Λευτερη ακολουθω τη φανταστικη δουλεια σου βημα-βημα. Εχω και εγω το ιδιο κιτ εδω και χρονια με τα φοτοετσι του και ολα τα λαλα. Δεν ξερω αν γνωριζεις το CH-53 με τη παραλλαγη sand το επονομαζομενο Naked Lady. Περιμενω ... περιμενω ... να βγουν τα σηματα αλλα τζιφος. Εσυ θα τελειωσεις το δικο σου και αλλα δεκα και εγω θα περιμενω ακομα...
Zark φίλε μου μη του βάζεις ιδέες...είναι στα τελειώματα,δεν κάνει .
Παράθεση από: Zark στις Αυγούστου 08, 2009, 07:39:43 μμΦιλε Λευτερη ακολουθω τη φανταστικη δουλεια σου βημα-βημα. Εχω και εγω το ιδιο κιτ εδω και χρονια με τα φοτοετσι του και ολα τα λαλα. Δεν ξερω αν γνωριζεις το CH-53 με τη παραλλαγη sand το επονομαζομενο Naked Lady. Περιμενω ... περιμενω ... να βγουν τα σηματα αλλα τζιφος. Εσυ θα τελειωσεις το δικο σου και αλλα δεκα και εγω θα περιμενω ακομα...με τα δυο sand λες?? βαλε μια φωτο πλιζζζζζ
Φιλε μου επειδη το μελεταω το θεμα χρονια τωρα, το βαψιμο ειναι ευκολο - βγαινει με μασκαρισμα - τα σηματα και τα προειδοποιητικα ειναι το προβλημα...