ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Ξύλινα Πλοία
Σχέδιο ξύλινου καραβιού.
tripolitis:
καλησπέρα.Θέλω να κατασκευάσω ένα ξύλινο καράβι,αλλά θέλω να το φτιάξω μόνος μου.όχι να αγοράσω κάποιο κιτ.αυτό για 2 λόγους.....1ον να έχω την χαρά οτι το έκανα όλο μόνος 2 θέλω να το φτιάξω σε μεγαλύτερη κλιμακα απο ότι τα συνηθησμένα.περίπου στο 1 μετρο και κάτι μήκος δηλαδη.αυτό που θέλω απο εσάς....άν έχει κάποιος κάποιο σχεδιο απο κάποιο κίτ σκαναρισμένο έτσι ώστε να μεγενθύνω και να μπορεσω να βγάλω τα κομμάτια στις διαστάσεις που θέλω.Καράβι σαν το san Francisco.
.
όποιος μπορεί να βοηθήσει.....ευχαριστώ πολύ και καλως σας βρήκα
Thanasis:
Φίλε Tripolitis.
Έχω σχέδια του Newport που αν προσθέσεις ένα βελαστράλι και φλίσι στην μπούμα γίνεται περίπου ίδιο...με το San Francisco.
Δές φωτο και αν σε ενδιαφέρει στο στέλνω.
tripolitis:
αδερφέ,με ενδιαφέρει.στείλτω.αν και βρήκα σχέδια για το SAN FRANCISCO σε ένα site που βρήκα εδώ μέσα στο φόρουμ και τώρα το μεγενθύνω.αν θέλεις σου στέλνω και εγω τα σχεδια που βρήκα :D
tripolitis:
Καλα...τώρα είδα ότι έχω δώσει λάθως όνομα.ALBATROS ήθελα να γράψω. :oops:
Thanasis:
Tripolitis γειά.Η αλήθεια είναι ότι έχω και τα σχέδια του "πραγματικού" San Francisco.... αλλά βλέποντας την φωτο σου, δεν πήγε το μυαλό μου σε λάθος...Για να το διορθώσουμε...αν κατάλαβα καλά σε ενδιαφέρει και κάτι σαν το Albatros.... οπότε σου στέλνω σχέδια του Newport. :arrow:
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση