Αποστολέας Θέμα: Renault UE Chenilette...........1/35  (Αναγνώστηκε 3416 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
Απ: Renault UE Chenilette...........1/35
« Απάντηση #25 στις: Ιουνίου 19, 2009, 12:03:44 μμ »
Ωχχχχχχχχ το κιτ της Mirage είναι  :?: :?: :?: :?: ερπύστριες  :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: :?: Νίκο καλή αντοχή φίλε μου  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: αααααα και να σκέφτεσαι "Χαλλλλλαρά.....χαλλλλαρά και ξανά χαλλλλαρά"  :wink: :wink: :wink: :wink:  Πέρα της πλάκας.....ΜΗΝ δοκιμάσεις να τις κόψεις με το κοπτάκι απο τα πλαίσια  ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: Ακούμπα το πλαίσιο σε μια επιφάνεια και με ενα x-acto με καινούργια λάμα προσπάθησε να τις κόψεις με λίγη πίεση και σταθερά....θρυμματίζονται σαν "πουτ@νες"  :wink: :wink: :wink: :wink:

Αγαπητέ, έχω το πριονωτό ξυράφι που είχαμε αγοράσει ομαδικώς. :)

Αν δεν κόβει καλά τις ερπύστριες θα πάρω το κιτ καί το πριόνι καί μαζί με τον  Leopard θα πάμε να δείρουμε τον Αρκάδιο που μας τα πρότεινε. Έχουμε 1000 λόγους να τον δείρουμε,ένας παραπάνω δεν βλάπτει........... :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #26 στις: Ιουνίου 19, 2009, 12:05:52 μμ »
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αν δεν κόβει καλά τις ερπύστριες θα πάρω το κιτ καί το πριόνι καί μαζί με τον  Leopard θα πάμε να δείρουμε τον Αρκάδιο που μας τα πρότεινε. Έχουμε 1000 λόγους να τον δείρουμε,ένας παραπάνω δεν βλάπτει........... :mrgreen: :mrgreen:
  :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #27 στις: Ιουνίου 19, 2009, 04:18:57 μμ »
   ....Αν όχι........ :roll: :roll:
Αν όχι το φτιάχνεις όπως γουστάρεις εσύ και πάλι καλό θα είναι και θα γουστάρουμε κι εμείς.  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: Και άμα μπορεί κανείς ας αποδείξει ότι δεν υπήρχε το συγκεκριμένο όπως το "οραματίστηκες" εσύ  :wink: :mrgreen:

Καλή συνέχεια Νικ.  ::icon_thumright::

α μπραβο

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #28 στις: Ιουνίου 19, 2009, 04:46:11 μμ »

Αγαπητέ, έχω το πριονωτό ξυράφι που είχαμε αγοράσει ομαδικώς. :)

Αν δεν κόβει καλά τις ερπύστριες θα πάρω το κιτ καί το πριόνι καί μαζί με τον  Leopard θα πάμε να δείρουμε τον Αρκάδιο που μας τα πρότεινε. Έχουμε 1000 λόγους να τον δείρουμε, ένας παραπάνω δεν βλάπτει........... :mrgreen: :mrgreen:

μου λεγανε οτι η αληθινή αγάπη πονάει... αλλα πόσο πονο να αντέξω και εγω   ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

ολοι εδω μεσα θέλουν για κάποιο λόγο να με δείρουν...  ::glossa:: ::glossa::   και ας ειμαι και το καλύτερο παιδί  :roll: :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 19, 2009, 05:32:45 μμ »
ολοι εδω μεσα θέλουν για κάποιο λόγο να με δείρουν...  ::glossa:: ::glossa::   και ας ειμαι και το καλύτερο παιδί  :roll: :roll: :roll:

Παραφράζοντας τον Προφήτη:

"Βάρα το .....συντονιστή σου δύο φορές την ημέρα. Αν δεν ξέρεις εσύ το λόγο, τον ξέρει σίγουρα αυτός"

θρυμματίζονται σαν "πουτ@νες"  :wink: :wink: :wink: :wink:

Μπα θρυμματίζονται κιόλας :?: Σε ποιά περίπτωση :?: Μετά από τις πόσες φορές :?:

Ωραία ::icon_thumright:: Αρκετά σπαμάραμε το μοντέλο .... Μπεν Χουρ (υπερπαραγωγή) του Νίκου, τώρα ::offtopic::

ΔΚ

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #30 στις: Ιουνίου 21, 2009, 11:10:11 πμ »
        Σας ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΟΛΟΥΣ.   :shock: :shock:

Καί όταν λέμε ΟΛΟΥΣ εννοούμε ΟΛΟΥΣ............

Κανείς σας δεν είδε πως τα πλαινά "μεταλλικά" τμήματα είναι κολλημένα τα πάνω-κάτω....... :?: :?: :evil:

Και καλά εμείς που στο κάτω-κάτω είχαμε πιεί μιά-δυό μπύρες παραπάνω.........δικαιολογούμαστε  :) ::kerasma::
        Εσείς οι υπόλοιποι που "υποτίθεται" είσαστε ξεμέθυστοι πώς καί δεν το είδατε......... :roll: :roll:

Γι αυτό καί γιά να έχω την συνείδησή μου ήσυχη σας ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ όλους καί συνεχίζω κανονικά......... ::icon_thumright::

Προχωρήσαμε διορθώνοντας το παραπάνω λάθος,φτιάχνοντας τα πολύπλοκα κασόνια μεταφοράς των ρουκετών,καί κόβοντας τις ερπύστριες από τα πλαίσια.Καί καλά τις κόψαμε.Να δούμε τώρα πώς θα τις κολλήσουμε......... :evil: :evil:

Νεότερα το μεσημέρι.Πριν ή μετά τις μπύρες.................θα δούμε........ :twisted: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #31 στις: Ιουνίου 21, 2009, 09:25:37 μμ »
Ρε Μαφιόζε, τι φταίμε εμείς οι άσχετοι με τέτοια θέματα και μας καταγγέλεις ?  Καλά οι άλλοι που είναι και του χώρου, καλώς τους καταγγέλεις κι εγώ μαζί σου, αλλά κι εμάς ? 

Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, ούτε και τους δεύτερους δεν πρέπει να καταγγέλεις.... να καταγγέλεις τον εαυτό σου γιατί με τόσες μπύρες που κατέβασες, λογικό είναι να φέρεις τα πάνω κάτω...

Μπεκρούλιαγκα.... Ορέστη Μακρή.... ε Ορέστη Μακρή....  ::glossa::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #32 στις: Ιουνίου 28, 2009, 08:27:12 μμ »
     Αγαπητοί φίλοι να 'μαστε πάλι.........

Δυστυχώς,μετά τις παγωμένες μπυρίτσες της προηγούμενης Κυριακής,μιά πολύ ζόρικη εβδομάδα ακολούθησε.Δυό επαγγελματικά ταξίδια αστραπή έπρεπε να γίνουν καί παράλληλα να προετοιμαστεί καί υλικό γιά το ταξίδι στο εξωτερικό που θα ακολουθήσει σύντομα.

Έτσι λοιπόν,εκτός από την πολύ καλή μοντελοπαρέα που φτιάξαμε στην μεγαλόνησο το βραδάκι της Τετάρτης,ο μοναδικός μοντελιστικός χρόνος (επί πάγκου) που βρέθηκε,ήταν δυό-τρείς ωρίτσες χθες το απόγευμα.

Έχοντας λοιπόν ήδη δεί τις έρευνες του αγαπητού Πανίκου περί των μονόχρωμων Chenilette,αλλά καί ακούγοντας καί την προτροπή του nino γιά την τρίχρωμη παραλλαγή (που καί μένα μου αρέσει περισσότερο),αποφάσισα να κάνω αυτό που από την αρχή ήθελα.Έστω λοιπόν κι αν οι ειδικοί λένε πως το συγκεκριμένο άρμα υπηρέτησε μονόχρωμο.........

Τρίχρωμη λοιπόν καί τα μυαλά στα κάγκελα............

Πρώτο καί βασικό το 025 dark yellow της air vallejo...............καί θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα.

Το καλάθι καί η "υπερκατασκευή" δεν έχουν ακόμα κολληθεί γι αυτό καί σε κάποιες φωτογραφίες ίσως να είναι τοποθετημένα λίγο στραβά.Επίσης το εσωτερικό του καλαθιού δεν βάφτηκε,καθώς θα βαφτεί ξεχωριστά καί θα "γεμίσει" με τα ανάλογα καλούδια.

Αυτά τα ολίγα γιά σήμερα..............

Συνεχίζεται.....................

υ.γ.  Τελικά ποιό φόντο δείχνει πιό σωστό στις φωτογραφίες ? Το ανοιχτόχρωμο ή το σκούρο ?

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #33 στις: Ιουνίου 29, 2009, 10:32:04 πμ »
Όμορφη η δουλειά σου Νίκο!
Να ρωτήσω όμως κάτι: Οι "κάπολες" περιστρέφονταν? Έχω την εντύπωση ο,τι ήταν σταθερες!
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #34 στις: Ιουνίου 29, 2009, 11:39:33 πμ »
Να ρωτήσω όμως κάτι: Οι "κάπολες" περιστρέφονταν? Έχω την εντύπωση ο,τι ήταν σταθερες!

Χωρίς να ξέρω τις λεπτομέρειες  όλων των τύπων του οχήματος,υπήρχαν κάποια που οι "κάπολες" έστριβαν 45 μοίρες δεξιά-αριστερά.Έχω βρεί καί φωτογραφία οχήματος χωρίς "κάπολες".

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #35 στις: Ιουνίου 29, 2009, 04:54:45 μμ »
Πιθανών να έχεις δίκιο!

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #36 στις: Ιουνίου 29, 2009, 04:58:38 μμ »
Πιθανών να έχεις δίκιο!

Πιθανών καί όχι........... :)

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #37 στις: Ιουνίου 29, 2009, 05:20:23 μμ »
Αν όχι, τότε έκανες ένα " What if" :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #38 στις: Ιουνίου 29, 2009, 06:30:19 μμ »
πιστεύω ότι δεν υπήρχε δυνατότητα περιστροφής

και η παρακάτω φωτο του εσωτερικού συνηγορεί

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #39 στις: Ιουνίου 29, 2009, 08:33:25 μμ »
       Σωστό.Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι εύγλωτη.

Βέβαια το εικονιζόμενο όχημα έχει τεράστιες διαφορές από άλλα που έχω σε φωτογραφίες καθώς υπάρχουν πολλές επιπλέον λεπτομέρειες,αλλά καί απουσιάζουν άλλες τόσες..........

Λογικά όμως ο τρόπος εισόδου-εξόδου του πληρώματος πρέπει να ήταν ίδιος σε όλους τους τύπους του άρματος,άρα καί οι "κάπολες".Απ' την άλλη έχω φωτογραφία με τις δύο "κάπολες" να κοιτούν αριστερά-δεξιά,η κάθε μιά σε διαφορετική κατεύθυνση.
       Να είχαν σπάσει..................??
       Πολύ μας μπέρδεψαν οι "κάπολες".Καί από σύμπτωση η μία είναι σίγουρα σωστά τοποθετημένη.Η άλλη όμως.......... :roll:

Tags: