Αποστολέας Θέμα: Eurofighter Typhoon, Revell, 1/48  (Αναγνώστηκε 1361 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος spyrosjzmichos

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens-Dubai
  • Higher and higher!
Eurofighter Typhoon, Revell, 1/48
« στις: Ιουνίου 08, 2009, 09:47:40 μμ »
Ένα όμορφο κιτ που πραγματικά το βρήκα ευχάριστο. Τα χρώματα είναι ModelMaster. Το συγκεκριμένο μοντέλο βρίσκεται στη βιτρίνα του Ιωλκός Models στο Περιστέρι, Αθήνα.

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
Απ: Eurofighter Typhoon, Revell, 1/48
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 15, 2009, 02:17:02 πμ »
Τώρα το είδα  :oops:
Πολύ όμορφο φίλε μου,μπράβο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 15, 2009, 06:50:08 πμ »
Πάρα πολύ όμορφο,μπράβο σου.
 ::icon_thumright:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 15, 2009, 07:01:56 πμ »
οι φωτο δε λενε ομως....... :roll:

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 15, 2009, 09:05:40 πμ »
Πες μας λίγα για το κιτ. Πώς είναι από πλευράς λεπτομέρειας, ακρίβειας, εφαρμογής κτλ; Το Eurofighter είναι ένα απ' τα αγαπημένα μου αεροπλάνα αλλά δεν το έχω τολμήσει ποτέ σε μοντέλο. Θα ήθελα όμως...

Το μοντέλο σου φαίνεται πολύ καλό! Οι φωτό νομίζω κι εγώ ότι το αδικούν.
Ο καναπές όμως δείχνει πάρα πολύ ωραίος.  ::glossa::

Σοβαρά τώρα. Βάλε μας καλές φωτογραφίες και αν έχεις τίποτα απ' την κατασκευή, ακόμα καλύτερα!!!

Αποσυνδεδεμένος spyrosjzmichos

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens-Dubai
  • Higher and higher!
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 15, 2009, 02:09:48 μμ »
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Δυστυχώς παιδιά καλύτερες φωτογραφίες δεν έχω. Όπως ανέφερα στην αρχή του πόστ, το μοντέλο το χάρησα στον ιδιοκτήτη του Ιωλκός models (www.iolkosmodels.com).
Τώρα, όσον αφορά το κίτ, η Revell έκανε ένα μικρό πισωγύρισμα σε σχέση με το F-15E σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες, κυρίως μπροστά στην εισαγωγή αλλά και σε γενικότερη ποιότητα. Η εφαρμογή της εισαγωγής είναι αρκετά κακή. Αποτελείτε από τρία κομμάτια (πάνω, κάτω και μία τάπα για να αποτρέψει τα περίεργα μάτια να δούν μέσα στο κενό) τα οποία όταν ενωθούν αφήνουν ένα τεράστιο κενό και είναι δύσκολο να εξαφανιστεί λόγω της δυσκολιάς στην πρόσβαση. Σκέφτηκα να έβαζα FOD covers αλλά τελικά άλλαξα γνώμη και το άφησα ως έχει. Το πιλοτήριο είναι πολύ καλό και δε χρειάζεται παρά ένα καλό βάψιμο. Το κάθισμα είναι από τα καλύτερα που έχω δεί. Τα σκέλη προσγείωσης είναι αρκετά καλά αλλά χρειάζεται λίγη προσοχή όταν τοποθετηθούν τα καλύμματα γιατί βρίσκουν με τα πρώτα (λίγο σκάλισμα στα καλύμματα έλυσε το πρόβλημα για μένα). Η γενικότερη εφαρμογή είναι αρκετά καλή και χρειάστηκε ελάχιστο στόκο, κυρίως στην κλασσική ένωση πτερύγων και ατράκτου (ίσως και από δικό μου λάθος πάντως). Ένα μικρό λαθάκη της Revell είναι ότι υπάρχουν τέσσερα panels στη μια πλευρά της ατράκτου τα οποία δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Τα οπλικά συστήματα είναι καταπληκτικά και αποτελούν μικρά μοντέλα από μόνα τους. Βέβαια, δεν έφτιαξα ούτε ένα με την δικαιολογία ότι "βαρένουν" το μοντέλο αρκετά και χαλάει την όλη εικόνα. Εννοείται οτί απλώς βαριέμαι να τα συναρμολογώ και να τα βάφω...  ::eusa_whistle::
Το χρώμα είναι ανάμειξη διαφόρων model master acrylic (compass grey, mat white, german grey, blue, interior grey) αλλά δεν θυμάμαι αναλογίες. Παλαίωση έγινε με την προσθήκη λευκού στο αρχικο μείγμα και ψέκασμα στο κέντρο κάθε panel. Τα σήματα είναι εξαιρετικά και ΠΟΛΛΑ!!! Χρειάστηκα τρείς μέρες για να τα βάλω αν και κάτι μικρά δεν τα έβαλα. Αυτά!

Υ.Γ. Ο καναπές είναι Bo Concept.  :mrgreen:

Tags: