0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου αρέσει πολύ. Στις ερπύστριες να προσέξεις λιγάκι όταν θα τις "περάσεις".Πάντως θα σου έλεγα να συνεχίσεις με τα άρματα.....
Πολύ ωραία δουλειά Βάγγο. Υποδειγματικό βάψιμο και φωτοσκιάσεις όπως είπε και ο Πέτρος. Κατασκευή που μαρτυρά αμέσως ότι έχει βγει από χέρια "αεροπλανά" (πολύ καθαρό και "τσίλικο" γαρ) αλλά δεν παύει να είναι ωραίο, ιδίως για πρώτη προσπάθεια. Βάψε μόνο τους τροχούς περιμετρικά που πρέπει να φαίνεται καθαρό μέταλλο, πέρνα ερπύστριες, ψέκασε χαμηλά και με λίγο buff για αναπαράσταση σκονίσματος (αν θες) και είσαι
Πολύ όμορφο Ευάγγελε! Μου αρέσει πάρα πολύ. Αν μπορείς να το βγάλεις μερικές φωτογραφίες χωρίς φλας, νομίζω πως χάνει με το φλας. Είναι τόσο όμορφες οι τονικότητες του πράσινου που έχεις καταφέρει και το φλας τις "πνίγει"...
Βαγγέλη μπράβο πάρα πολύ όμορφο έγινε. Spoiler (hover to show)Αντε τώρα να φτιάξεις και πλεούμενο.
Το σκόνισμα με το buff θα το κάνεις ψεκάζοντας από μακρυά (σαν σύννεφο) και να είναι ΠΟΛΥ αραιωμένο. Ερπύστριες (Μια εύκολη συνταγή): βασικό (μείγμα μαύρο ματ με λίγο κόκκινο)πλούσιο wash με λάδια περισσότερο raw umber και λιγότερο burnt sienna. για σκόνισμα σκόνες αυτούσιες (σε "χωματί" τόνο) ή και wash με σκόνη διαλυμένη σε white spirit. τέλος για φθορά των μεταλλικών μερών τους (πέδιλα, δόντια) που έρχονται σε επαφή με μέταλλο ή με το έδαφος είτε ένα ελαφρύ drybrush με aluminium είτε "ζωγραφίζεις" με ένα απλό μολύβι.
Για αεροπλανάς μια χαρά τα κατάφερες.