Τόσο καιρό το δουλεύω και δεν έχω σηκώσει φωτό.
Σας το κρατούσα όμως έκλπηξη και πλέον σας το παρουσιάζω έτοιμο. Το στόρυ και οι εξηγήσεις στο τελος του τόπικ.
Απολαύστε τις φωτό!!!

Καταρχάς θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω κάνει λάθος στο ταμπελάκι. Δεν είναι 1/35 αλλά 1/48.
Έχω κάνει κάποιες βελτιώσεις στου κουτιά των πυρομαχικών. Τα καπάκια είναι σκρατσιά και έχω γράψει τα γράμματα με σφραγίδα .Εβαλα επίσης και τα σχοινάκια για τα χερούλια.
Τον στοιχειάρχη τον έδινε το κιτ να κρατάει μόνο το ακουστικό του ασυρμάτου (που είναι ο ασύρματος οεοεοεο???)
Έφτιαξα έναν και του έβαλα και καλώδιο να ενώνει με το ακουστικό.
Τα βαρέλια δεν ήταν μέσα στο σχέδιο του κιτ.Ήταν δικιά μου έμπνευση ώστε να μεγαλώσει λιγο ο χώρος του διοράματος. Έβαλα και έναν πάγκο από μπάλσα καθώς και δυο σακίδια από το κιτ της ταμίγια καθώς και έναν χάρτη.
Τα φυτά που βλέπετε στο πλάι τα έχουν κάνει αποψίλωση γιαυτο και είναι πεταμένα και ξεραμένα καθώς και τα μπροστινά αλλα έχουν πέσει πάνω σε χλωρά. Το φυτό πίω που μοιαζει με φτέρη είναι photoetched της eduard.
Η βάση στρώθηκε όλη μεχώμα και βγήκε το αποτέλεσμα που βλέπετε.
Το πυροβόλο είναι πολύ μάχιμο και γιαυτό είναι μέσα στο χώμα την λάσπη καθώς και στην σκουριά!
Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ !
Περιμένω τα σχόλια σας!