0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
welcome to the light... welcome to the truth αφου το εχεις αγορι μου... ασε τα πετουμενα...
Καλώς ήρθες στην παρέα μας...... Μια χαρά τα πας μέχρι στιγμής. Καλή συνέχεια και να δεις που θα σου αρέσει.
Πάρα πολύ καλό βγήκε!Οι κάπνιες είναι μια χαρά!Αν θέλεις, σκόνισε λίγο τα χαμηλά μέρη του πήγματος για περισσότερη αληθοφάνεια, ενώ επίσης μπορείς με gunmetal, ή με ασημί να βάψεις το εξωτερικό μέρος των εδαφιαίων τροχών, στο σημείο που πατάνε πάνω στην ερπύστρια.
Με καφέ ναι, με μαύρο θα σκουρίνει πάρα πολύ...Επίσης βάψε στο χρώμα της σκουριάς τις εξατμίσεις.Τέλος οι τροχοί ξεφλούδιζαν πάρα πολύ! Τόσο, που δεν υπήρχε καθόλου χρώμα πάνω στο πέλμα τους!
οι φωτοσκιάσεις που έχεις κάνει είναι υποδειγματικές τα λάδια είναι πολύ κόκκινα - αξίζει να τα διορθώσεις με πιο σκούρο καφέ ( raw umber)τώρα αν μπεις για τα καλά στον κόσμο των αρματάδων, με σφουγγαράκι και το ίδο λάδι μπορείς να κάνεις chippingγια πρώτο άρμα είναι άψογο