ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Μουσεία & Εκδηλώσεις - Ιστορία

Αεροπορική φωτογραφία!

(1/250) > >>

phantomphlyer:
ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.... ::eusa_clap::

http://www.airfighters.com/photo/35231/L/Greece-Air-Force/Dassault-Mirage-2000-5EG/216/

Ωραιος ο Lofting...

Doc:

Τον ζηλεύω και για τις φώτος που βγάζει και για την πρόσβαση που έχει! :D

luft:
αν ειναι διαπιστευμενος δημοσιογραφος γιατι οχι

phantomphlyer:

--- Παράθεση από: luft στις Μαΐου 27, 2009, 04:00:53 μμ ---αν ειναι διαπιστευμενος δημοσιογραφος γιατι οχι
--- Τέλος παράθεσης ---
οπως εχω γραψει παλαιοτερα εδω

"Οσο για τους ξενους spotters ας μην γινοταν το περιστατικο παλαιοτερα και θα σου ελεγα εγω τι φωτο θα εβγαζαν τωρα...τελικα σε καλο τους βγηκε αφου η ΠΑ εν μερει, θελοντας να σταματησει το κραξιμο, τα τελευταια χρονια τους αφηνει να τραβανε ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ..."

Theios Nontas:
Νομίζω οτι το έχω ξαναγράψει για τον Lofting: είναι ταλαντούχος, ξέρει να χρησιμοποιήσει το φώς, ξέρει το αντικείμενο, ξέρει σε ποιούς απευθύνεται το τι και πώς θα το δείξει. Είναι Φωτογράφος.
Δεν είναι θέμα πρόσβασης, και έξω απο τα σύρματα στη ζούλα με μηχανή της πλάκας να τον βάλεις (που λέει ο λόγος...) πιστεύω οτι θα βγάλει καλή φωτογραφία. Η συγκεκριμένη φωτό δεν είναι τραβηγμένη απο κανένα "δύσκολο" σημείο, 10 μέτρα απο την Πύλη Σχηματαρίου πρέπει να στήθηκε, απλά "είδε" το "σκηνικό",  ήξερε τί γίνεται εκεί και άρπαξε την φωτογραφική ευκαιρία  :wink:.
Οι φωτογραφίες του πάντως είναι μεγάλη διαφήμιση για την ΠΑ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση