Αποστολέας Θέμα: Bismarck ερώτηση για γέφυρα  (Αναγνώστηκε 6413 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ronin

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πειραιας
Απ: Bismarck ερώτηση για γέφυρα
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 16, 2009, 10:24:05 μμ »
Επειδη η δουλεια μου ειναι πολυ τεχνικη ( κεραμικα-μοντελα γυψινα) θα δοκιμασω κατι που εχει κανει ο MASA NARITA και αν το καταφερω θα το ποσταρω και μετα η βιοτεχνια μου ειναι στην διαθεση ολων και τα υλικα δικα μου να παρουσιασουν τα μοντελα τους σε μια ρεαλιστικη βαση.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 16, 2009, 10:43:40 μμ »
Φίλε να είσαι καλά για την ευγενική προσφορά σου,σίγουρα οι γνωσεις σου πάνω στα γύψινα θα σε βοηθήσουν σε πράγματα
που δε μπορείς να φανταστείς.....Αλλά μην με παρεξηγήσεις για την άκρως προσωπική γνώμη οτι η κατασκευή της θάλασσας είναι
κάτι μοναδικό.....κάθε φορά που την κάνεις για να φιλοξενίσει ένα καράβι,ποτέ δεν βγαίνει ίδια....και αυτό είναι το φοβερό
όπως η αληθινή που ποτέ δεν είναι όπως την προηγούμενη φορά.......αυτό βέβαια αφορά αποκλειστικά εμένα και μόνο και ίσως πραγματικά η ιδέα σου να λύσει  κάποια χέρια.......Keep modelling because it needs you.....

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Ronin

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 16, 2009, 10:59:38 μμ »
Δεν εννοουσα βεβαια οτι η θαλασσα θα ειναι η ιδια βασει καλουπιου σε ολα τα πλοια.Αν δουλεψει η τεχνικη (που θα δουλεψει) και με βοηθησει καποιος στο βαψιμο που υστερω  τοτε τα υπολοιπα ειναι πανευκολα.Συμφωνω απολυτως μαζι σου c.nemo οτι καθε παρουσιαση αναλογως του πλοιου ειναι διαφορετικη.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 16, 2009, 11:11:12 μμ »
Φίλε Ronin γι'αυτό είμαστε εδώ για να ανταλλάζουμε απόψεις και τεχνικές....να τα βάζουμε όλα κάτω και να πέρνουμε αυτό που μας
ταιριάζει ........και να το κάνουμε δικό μας...θα με ενδιάφερε η αποψή σου για τη θάλασσα στο Ζara και στο Ζ31 που έχω ποστάρει.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."

Αποσυνδεδεμένος Ronin

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #29 στις: Μαΐου 16, 2009, 11:32:51 μμ »
Mε τιμαει καταρχην που σε ενδιαφερει η αποψη μου καθοτι εσυ εισαι "τελειοφοιτος πανεπιστημιου" και εγω πρωτη δημοτικου.Το ZARA ειναι ολα τα λεφτα.Ισως ηθελε λιγα νερα ακομα στις καδενες της αγκυρας.Το αλλο με τρλλανε ο καπνος. Χρησιμοποιησες καθολου λακ?Πρεπει να κανεις μια αναλυτικη παρουσιαση για να μην τα διαβαζουμε μονο απο τους ξενους. Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #30 στις: Μαΐου 16, 2009, 11:52:24 μμ »
φίλε Ronin τα παραλές μου φαίνεται ,η μόνη μας διαφορά είναι στον αριθμό των μοντέλων που έχουμε πετάξει από το
παράθυρο.........όπως και να έχει όμως σε ευχαριστώ για τα σχολιά σου....Δε χρησιμοποίησα καθόλου λακ μόνο τα βαμβάκι.......
Αυτό που λες για το νερό στις καδένες του πλοίου θα ήταν φοβερό αλλά έχεις κάποια προβληματάκια με τον πλαστικό πηλό,δεν μπορείς να τον κάνεις
ιδιαίτερα λεπτό και ημιδιάφανο,και έτσι φαντάστηκα την πλώρη του σκάφους τη στιγμή που πέφτει στό κύμα και όχι στο σήκωμα......Έχω ποστάρει το
θέμα με τη RAF Sea Air Rescue Launch και θα παρουσιάσω μια θάλασσα .....Αν μπορώ να βοηθήσω κάπου ευχαρίστως θα το κάνω......

Αποσυνδεδεμένος akis333

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #31 στις: Μαΐου 20, 2009, 01:00:14 μμ »
Να κάνω άλλη μία ερώτηση , θέλω να βάλω συρματάκι για τους πυροσβεστικούς κρουνούς, και θέλω να το βάψω,
κίτρινο ή πορτοκαλί καλύτερα; έβαλα και κλωστή λευκοκίτρινη για τα σχοινιά των κάβων, ελπίζω να το
ψιλοπέτυχα αυτό.

Και επίσης ένα από τα καλύτερα videάκια για το Bismarck που στο τέλος έχει και έγχρωμες λήψεις που είναι αγκυροβολημένο με τις παραλλαγές του.

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #32 στις: Μαΐου 20, 2009, 04:26:31 μμ »
Πυροσβεστικούς κρουνούς εννοείς τα μεγάλα "καρούλια" επί του καταστρώματος?  Εάν ναί, είναι οι σωλήνες πυρόσβεσης, χρώμα ξανοιγμένο κίτρινο.
Η κλωστή σωστό χρώμα  ::icon_thumright::
Το βίντεο αυτό είναι από τα καλύτερα που έχουν γίνει ποτέ  ::icon_thumright::
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #33 στις: Μαΐου 20, 2009, 04:37:01 μμ »
Aki τα συνχαρητήρια που πόσταρες αυτά τα video.......ετσι θα τα έχουμε σε πρωτη ζήτηση.....πράγματι είναι καταπληκτικά .........για την
ερωτησή απάντησε ο πάντα εγκυρος GeorgeR.....
και η hachete στη 1/200 υποκίτρινα τα δέιχνει........

Αποσυνδεδεμένος akis333

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #34 στις: Μαΐου 20, 2009, 04:52:46 μμ »
Ευχαριστώ για ακόμα μία φορά,ας ελπίσουμε να πίασει το χρώμα
πάνω στο συρματάκι

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
« Απάντηση #35 στις: Μαΐου 20, 2009, 04:58:50 μμ »
Ευχαριστώ για ακόμα μία φορά,ας ελπίσουμε να πίασει το χρώμα
πάνω στο συρματάκι

Εάν χρησημοποιήσεις enamel, δεν θα έχεις πρόβλημα  ::icon_thumright::
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
« Απάντηση #36 στις: Μαΐου 20, 2009, 04:59:34 μμ »
Aki τα συνχαρητήρια που πόσταρες αυτά τα video.......ετσι θα τα έχουμε σε πρωτη ζήτηση.....πράγματι είναι καταπληκτικά .........για την
ερωτησή απάντησε ο πάντα εγκυρος GeorgeR.....
και η hachete στη 1/200 υποκίτρινα τα δέιχνει........

:oops: ::salut::

www.emioannina.gr

Tags: