Αποστολέας Θέμα: IPMS Ελλάδος - Προτάσεις - Παρατηρήσεις - Σχόλια  (Αναγνώστηκε 61958 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Απ: IPMS Ελλάδος - Προτάσεις - Παρατηρήσεις - Σχόλια
« Απάντηση #350 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 04:02:58 μμ »
κι εγώ τεταρτος,
όπως ήμουν μέσα και τη μοναδική φορά που έγινε μόνο έκθεση, στην Ακαδημίας και ήμασταν ... εμείς κι εμείς ....
μας λείπουν άλλοι ....250+ και κάπου 580+ μοντελα παίδες ....

::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Κ. Καριωτέλλης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #351 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 04:22:03 μμ »
η δικη μου αφελης προταση ειναι του χρονου να κρινουν τα παιδια που εχουν παραπονα και αμφιβολιες...και μαλιστα με το δικο τους τροπο και μεθοδο. το λεω σοβαρα.

ειναι κριμα πραγματικα που γ...τε τετοια εκθεση.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #352 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 04:26:42 μμ »
η δικη μου αφελης προταση ειναι του χρονου να κρινουν τα παιδια που εχουν παραπονα και αμφιβολιες...και μαλιστα με το δικο τους τροπο και μεθοδο. το λεω σοβαρα.

ειναι κριμα πραγματικα που γ...τε τετοια εκθεση.

μη μου το χαλάς ....
κατι τετοιο είχα στο μυαλό μου !!!
με λίγη γαρνιτούρα ακόμη ......
Σ.Σ.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #353 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 04:29:12 μμ »
το ιδιο χαζομυαλο εχουμε Σταυρη μου...
αντε βαλε τη γαρνιτουρα εσυ

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Συρίγος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #354 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 05:07:43 μμ »
παιδια καλησπερα και απο εμενα.Θα πω 2 λογια για τις εντυπωσεις μου απο την φετινη εκθεση.
Ειναι η δευτερη φορα που περνω μερος σε τετοιου ειδους εκθεσης με πρωτη φορα την περσινη.
τα θετικα,θα πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια που τρεξαν και κουραστηκαν για να ερθουμε εμεις να εκθεσουμε τα εργα μας.
ο χωρος πιστευω ειναι πιο καταληλος απο περσι και ο φωτισμος εξισου καλυτερος.
2 ενδιαφερομενοι που με πλησιασαν και πουλησα κατοπιν συνεννοησης 2 εργα μου μετα την εκθεση πραγμα που δεν περιμενα σε μια εκθεση με τοσα εκθεματα μακαρι να εγινε και σε αλλους!!!!!
χαρηκα πολυ που γνωρισα και συζητησα με ανθρωπους που δεν γνωριζα  και περασα ενα ευχαριστο 3ημερο.
καποια αρνητικα μου εμειναν,οι φωνες αλα τυπου Γερμενη που φωναζαν ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ,η ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ,οι τυποι με τις στολες ss κλπ τα στρατιωτικα οχηματα και οι παγκοι με τα οπλα σουβενιρ απεξω και φετος αλλα και περσι δεν καταλαβαινω απλα το γιατι :oops:,οι απιστευτα υψηλες τιμες στα περιπτερα εν μεσο κρισης και αν μη τι αλλο οταν εχουμε ολοι προσβαση στο ιντερνετ και στο ebay (ξυλινη βασουλα για φιγουρα 14 ευρω την οποια και αγορασα κιολας ο μ.....ς  :evil:)ο κ.Καριωτελλης που για δευτερη χρονια πλησιαζοντας τον  προσπαθωντας να του πω μπραβο για τις δουλειες του αλλα και να μου πει καποια σχολια πανω στις δικες μου μετα την εμφανη δυσανασχετιση του και απομακρυνση του αφηνωντας εμενα να συνεχιζω την προταση μου αν θα κατεβαζε να δουμε και το κενταυρακι  ενιωσα λες και πηγα να μιλησω στο Σαμαρα η στον obama.
που περνοντας μερος με 8 εργα σε 2 κατηγοριες στη μαστερ οπεν και στανταρ οπεν(στην οποια υπηρχαν και φιγουρες του εμποριου με μηδαμινες μετατροπες  πηρα 2 χαλκινα για τα display  και εφυγα με ενα τεραστιο  :?:πραγματικα δεν καταλαβαινω τη μ...ια ειναι αυτη?το καθε εργο δεν ειναι διαφορετικο?δεν πρεπει να μας προτρεπετε να φερνουμε αρκετα εργα για να βλεπει και ο κοσμος πολλες δουλειες?στο εξωτερικο βαθμολογουν περα απο την αρτιοτητα του ανατομικου σαν σκαλισμα του εργου  40% στην ιδεα και λιγοτερο για το βαψιμο.θα μου πει καποιος τωρα οπως διαβασα και παραπανω ρε φιλε τα μεταλεια ειναι το θεμα και περνα να σου τα βαψω χρυσα και αλα.... και θα πω πως εφοσον ειναι και διαγωνισμος ναι ειναι και αυτο στο προγραμα εγω προσωπικα ακουσα τυχαια γνωστο φιγουρα που ηθελα πολυ να δω και φετος εργα του να του λεει καποιος γιατι δεν κατεβασες φετος εργα και να λεει ρε ταδε το θελω μεσα μου το σηκωτι μου αφου ξερεις τι γινεται  :?: :?:
αυτα τα ολιγα ελπιζω του χρονου να ειμαστε καλα πρωτα ο θεος και να ξαναανταμωσουμε !!!!

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #355 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 05:13:15 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #356 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 05:18:59 μμ »
παιδια καλησπερα και απο εμενα.Θα πω 2 λογια για τις εντυπωσεις μου απο την φετινη εκθεση.
Ειναι η δευτερη φορα που περνω μερος σε τετοιου ειδους εκθεσης με πρωτη φορα την περσινη.
τα θετικα,θα πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια που τρεξαν και κουραστηκαν για να ερθουμε εμεις να εκθεσουμε τα εργα μας.
ο χωρος πιστευω ειναι πιο καταληλος απο περσι και ο φωτισμος εξισου καλυτερος.
2 ενδιαφερομενοι που με πλησιασαν και πουλησα κατοπιν συνεννοησης 2 εργα μου μετα την εκθεση πραγμα που δεν περιμενα σε μια εκθεση με τοσα εκθεματα μακαρι να εγινε και σε αλλους!!!!!
χαρηκα πολυ που γνωρισα και συζητησα με ανθρωπους που δεν γνωριζα  και περασα ενα ευχαριστο 3ημερο.
καποια αρνητικα μου εμειναν,οι φωνες αλα τυπου Γερμενη που φωναζαν ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ,η ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ,οι τυποι με τις στολες ss κλπ τα στρατιωτικα οχηματα και οι παγκοι με τα οπλα σουβενιρ απεξω και φετος αλλα και περσι δεν καταλαβαινω απλα το γιατι :oops:,οι απιστευτα υψηλες τιμες στα περιπτερα εν μεσο κρισης και αν μη τι αλλο οταν εχουμε ολοι προσβαση στο ιντερνετ και στο ebay (ξυλινη βασουλα για φιγουρα 14 ευρω την οποια και αγορασα κιολας ο μ.....ς  :evil:)ο κ.Καριωτελλης που για δευτερη χρονια πλησιαζοντας τον  προσπαθωντας να του πω μπραβο για τις δουλειες του αλλα και να μου πει καποια σχολια πανω στις δικες μου μετα την εμφανη δυσανασχετιση του και απομακρυνση του αφηνωντας εμενα να συνεχιζω την προταση μου αν θα κατεβαζε να δουμε και το κενταυρακι  ενιωσα λες και πηγα να μιλησω στο Σαμαρα η στον obama.
που περνοντας μερος με 8 εργα σε 2 κατηγοριες στη μαστερ οπεν και στανταρ οπεν(στην οποια υπηρχαν και φιγουρες του εμποριου με μηδαμινες μετατροπες  πηρα 2 χαλκινα για τα display  και εφυγα με ενα τεραστιο  :?:πραγματικα δεν καταλαβαινω τη μ...ια ειναι αυτη?το καθε εργο δεν ειναι διαφορετικο?δεν πρεπει να μας προτρεπετε να φερνουμε αρκετα εργα για να βλεπει και ο κοσμος πολλες δουλειες?στο εξωτερικο βαθμολογουν περα απο την αρτιοτητα του ανατομικου σαν σκαλισμα του εργου  40% στην ιδεα και λιγοτερο για το βαψιμο.θα μου πει καποιος τωρα οπως διαβασα και παραπανω ρε φιλε τα μεταλεια ειναι το θεμα και περνα να σου τα βαψω χρυσα και αλα.... και θα πω πως εφοσον ειναι και διαγωνισμος ναι ειναι και αυτο στο προγραμα εγω προσωπικα ακουσα τυχαια γνωστο φιγουρα που ηθελα πολυ να δω και φετος εργα του να του λεει καποιος γιατι δεν κατεβασες φετος εργα και να λεει ρε ταδε το θελω μεσα μου το σηκωτι μου αφου ξερεις τι γινεται  :?: :?:
αυτα τα ολιγα ελπιζω του χρονου να ειμαστε καλα πρωτα ο θεος και να ξαναανταμωσουμε !!!!

κύριε Συρίγο ,
 η τοποθέτηση σας είναι σε λάθος τόπικ (εδώ σχολιάζουμε μονο την κριτική .....) κι ελπίζω η διαχείριση να την βάλει μαζί με τη δική μου απάντηση στο σωστό μερος.

χαίρομαι που σας άρεσε η έκθεση και που καταφερατε κιολας να πουλήσετε έργα σας  (!!!)

οι φωνές ήταν αναγκαίες για να γίνουν όλα με το σωστό τρόπο. θα ήθελα να σας δω να διαχειρίζεστε την επιστροφή 700 εκθεμάτων στους ιδιοκτήτες τους με τάξη και ασφάλεια, στον ελάχιστο χρόνο χωρίς φωνές , για να το επαναλάβω την επόμενη φορά κι εγώ ...

δεν ξέρω τη θεματολογία σας αλλά για όσους φτιάχνουν οχήματα - φιγούρες Β' ΠΠ οι re-enactors (με στολές όχι μόνο SS αλλά και βρετανικές, αμερικανικές, Ελληνικές κλπ.) και τα οχήματα του ΣΔΙΟ ήταν εξαιρετική πηγή πληροφοριών. θα λέγατε το ίδιο αν είχαμε πχ. κάποιους ντυμένους με πανοπλίες ή ως αρχαίους ? πιστεύω είστε επηρεασμένος (αρνητικά) από την ειδησεογραφία της εποχής.

τα υπόλοιπα ...αφορούν στο STAR Club και δεν είναι σωστό να απαντήσω εγώ

Σ.Σ.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #357 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 05:25:05 μμ »
οχι και σαμαρα ρε φιλαρακο.. με προσβαλεις.

την ωρα που μου μιλησες μου μιλαγαν αλλοι τρεις και επρεπε να συντονισω οσο μπορουσα αυτο που δεν ευχαριστηθηκες.
το κενταυρακι δεν ηταν για πολλα ανεβοκατεβασματα γιατι δεν ηταν τιποτα κολλημενο πανω του, ηδη με το καλημερα το διπλα απ το κενταυρακι του εκανα ενα κρας τεστ..  τα κομματια σου τα ειδα, οπως και ολων των παιδιων.  τη γνωμη μου για τη δουλεια σου στην εχω πει εδω μεσα αρκετες φορες και ειναι παντα ιδια.
στο εξωτερικο ειναι πιο καλα, εδω μ....μαστε οπως καταλαβες

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #358 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 05:25:53 μμ »
παιδια μη βαρατε ειπα και αλλοι!!!δλδ ο ρολος τους ειναι για να μελετησουμε της στολες τα οπλα κλπ κλπ οκ με καλυψατε  :wink:

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #359 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 05:58:04 μμ »
οχι και σαμαρα ρε φιλαρακο.. με προσβαλεις.

την ωρα που μου μιλησες μου μιλαγαν αλλοι τρεις και επρεπε να συντονισω οσο μπορουσα αυτο που δεν ευχαριστηθηκες.
το κενταυρακι δεν ηταν για πολλα ανεβοκατεβασματα γιατι δεν ηταν τιποτα κολλημενο πανω του, ηδη με το καλημερα το διπλα απ το κενταυρακι του εκανα ενα κρας τεστ..  τα κομματια σου τα ειδα, οπως και ολων των παιδιων.  τη γνωμη μου για τη δουλεια σου στην εχω πει εδω μεσα αρκετες φορες και ειναι παντα ιδια.
στο εξωτερικο ειναι πιο καλα, εδω μ....μαστε οπως καταλαβες

δεν ειπα οτι δεν το ευχαριστηθηκα αντιθετος ειπα οτι περασα πολυ ωραια!!Για το εργο σας,οπως ειπα "προσπαθησα" να σας ρωτησω τη παρασκευη που δεν το ειχατε εκει.ειπα επισης οτι δεν εχω παει σε εκθεσεις αλλες μοντελισμου εχω λαβει μερος ομως σε πολλες ομαδικες σε διαφορων ειδων τεχνης και οι κριτικοι συνηθως κρινουν το καθε εργο ξεχωριστα ,στο εξωτερικο δεν ειχα την ευκαιρια να παω σε τετοια εκθεση απλα ετυχε να διαβασω σε ενα φορουμ τα περι βαθμολογησης και μαλιστα ηταν για να ακριβολογω για το sansavino.Αν μου τα φερει η τυχη ευνοικα ισως παω και τοτε θα μπορω να πω σιγουρα αν ειναι πιο καλα η αν μ...στε εδω.Εσεις που εχετε παει σιγουρα θα ξερετε παραπανω  ::salut:: 

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #360 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 06:08:09 μμ »
...μολις πας θα ξερεις σιγουρα.
μη πιστευεις οτι διαβαζεις.

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #361 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 07:07:36 μμ »
μη μου το χαλάς ....
κατι τετοιο είχα στο μυαλό μου !!!
με λίγη γαρνιτούρα ακόμη ......
Σ.Σ.
Αν καταλαβα καλα να κρινουνε/με μονοι τους/μας οι συμετεχοντες και οχι μονο ισως ε;
Μα ετσι δεν καναμε στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ; Και ψηφιζαν τοοοοοοοοσοι πολλοι ......... ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: που στο τελος αναγκαστηκατε  πρωτα να θεσπισετε συμπληρωματικη κριτικη επιτροπη και μετα εγινε μονιμη ,οπως ειμαστε τωρα.
Κοινως παλι καποτε φωναζανε καποιοι,αλλα οταν κληθηκανε  να το παιξουν κριτες την κανανε με ελαφρα πηδηματακια.
Ή καπως ετσι

Ισως ειμαι ο τελευταιος που δικαιουται να εκφραζει αποψη μιας και η "προσφορα" μου στην IPMS ειναι μονο οι συμμετοχες μου καθε χρονο   :( :oops: :oops: αλλα..................................
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ κατηγορια ΕΣ.ή μην κατεβει καθολου

Ποιο αυστηρη και αναλυτικη βαθμολογια ΝΑΙ (κι ας ποναει)
Χαρτι με τα σημεια που πασχει ο καθενας ΣΟΥΠΕΡ ΝΑΙ!!!!
Ομως,εκθεση σκετη οχι ,ΟΧΙ για το χατηρι καποιων!

Με σεβασμο στην δουλεια ΟΛΩΝ στην IPMS και στο τι τραβανε καθε χρονο!
Σας ευχαριστω!
Μιχαλης Παλαιολογος

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #362 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 08:29:37 μμ »
Ως μέλος του Δ.Σ. της IPMS, παίρνω την πρωτοβουλία ορμώμενος από το γνωστό topic και ζητώ από τα μέλη της ένωσης να προτείνουν τι λύσεις και τι ιδέες έχουν σε οποιοδήποτε τομέα της IPMS.
Δεκτές προτάσεις για όποιο θέμα θέλετε, που θα μπορέσει να βελτιώσει τόσο την ένωσή μας, όσο και την επόμενη-επόμενες εκθέσεις μας.

Αλέξανδρος Βούρβαχης
IPMS 1134

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #363 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 08:32:18 μμ »
Πιστευω οτι αναφερεσαι και στην διαδικασια κατηγοροποιησης εκθεματων-κρισεων;
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #365 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 08:36:40 μμ »
Βρε Νικολα τι σχεση εχει το τοπικ των προηγουμενων 9 ετων;

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #366 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 08:37:32 μμ »
Έχει σχέση στο ότι ήδη υπάρχει θέμα που πραγματεύεται αυτό που θέλει ο ʼλεξ.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #367 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 08:39:03 μμ »
Με οσα εχουν γινει πλεον νομιζω οτι το νεο τοπικ περισσοτερα εχει να δωσει.Εκτος και αν η διαχειριση αποφασισει διαφορετικα

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #368 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 08:41:37 μμ »
Με οσα εχουν γινει πλεον νομιζω οτι το νεο τοπικ περισσοτερα εχει να δωσει.Εκτος και αν η διαχειριση αποφασισει διαφορετικα
Δεν το καταλαβαίνω το «με όσα έχουν γίνει». Τι εννοείς; Έγιναν τέρατα και σημεία και δεν έχω πάρει χαμπάρι;

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #369 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 08:41:54 μμ »
Το topic που υπάρχει με το θέμα της κριτικής, έχει αναλωθεί στο θέμα της κριτικής. Εδώ αυτό που ζητάμε από εσάς, είναι προτάσεις και λύσεις για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πρόβλημα.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #370 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 08:44:14 μμ »
Δεν το καταλαβαίνω το «με όσα έχουν γίνει». Τι εννοείς; Έγιναν τέρατα και σημεία και δεν έχω πάρει χαμπάρι;
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #371 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 08:47:58 μμ »
Παίδες, ο Νίκος πολύ σωστά σας λέει ότι υπάρχει ήδη θέμα με "προτάσεις και σχόλια".
Κατανοώντας την καλή πρόθεση του Αλεξ και των υπολοίπων που ενδιαφέρθηκαν,
ας κατατεθούν εδώ ιδέες και προτάσεις
(παρακαλώ ολοκληρωμένες και όχι απλό brain storming - από αυτό έχουμε μπόλικο ....)
και εν καιρώ θα τα συγχωνεύσω (με την ιδιότητα του μικρο-διαχειριστή της συγκεκριμένης ενότητας στο MC)
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #372 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 08:53:36 μμ »
Η απάντηση είναι απλή.... Μεταφέρετε την Εκθεση στην Σαλονίκη... Εχουμε και καλύτερη μάσα και είμαστε και ορφανοί απο μοντελιστικές εκθέσεις...

Επίσης, οι καλεσμένοι , πέρσι αυτός ο MIG με την κολο(μ)βιάνα όσο και αυτός ο αψηλός φέτος Olav κάτι, ήταν εντελώς άσχετες... Του χρόνου φέρτε την Μέρκελ..

Έλεος ρε παιδιά... Έλεος.. Μέχρι και στα πλαστικά Ελληνάρες...  Να εκτιμάμε λίγο κάποια πράγματα τα οποία 5 χρόνια πρίν ούτε τα ονειρευόμασταν..

Δεν έχω άλλες προτάσεις και αν σπάμαρα σβήστε με.. Αλλά βλέπω το ίδιο έργο τόσα χρόνια παντού και δεν γίνεται άλλο..

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #373 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 08:55:15 μμ »
Αν και θα καταθέσω αναλυτική ανάλυση στην ανάλυση όσον αφορά τη γραμματεία, στα γενικά έχω να προτείνω τα εξής:

1. Σιδέρωμα σε καθαριστήριο τα σεντόνια πριν την έκθεση.  Όχι, δεν κάνω πλάκα, σε ορισμένα τραπέζια όταν ήταν ακόμα άδεια από μοντέλα έδειχναν λίγο άσχημα. Μετά βέβαια τα έκρυβαν τα μοντέλα κάπως. (Θέλει βέβαια σκέψη αυτό καθώς θα έχει και κάποιο κόστος)

2. Λόγω της διάταξης μερικά μοντέλα δεν μπορούσες να τα δεις καν, όπως τα φαντασίας.  Εδώ παίζει ρόλο και η αίθουσα και η διάταξη βέβαια.

3. Κάποιοι ανέφεραν ότι ήταν στενοί οι διάδρομοι γύρω από τα τραπέζια και ότι στο ΠΟΛΚΕΟΑ ήταν παραπάνω... Ναι, εκεί ήταν παραπάνω αλλά υπήρχε ροή και από τις 2 πλευρές οπότε πάλι ο χώρος που αντιστοιχούσε στον κάθε πάγκο ήταν το ίδιος.
Εδώ λοιπόν, θα μπορούσαν να μπουν βελάκια και να υπάρχει συγκεκριμένη ροή. Δηλαδή, είσοδος από δεξιά, γύρω γύρω και έξοδος από αριστερά που ήταν και τα καταστήματα. Θα μου πεις, τώρα μας το λες;  Ε, τώρα το σκέφτηκα.

4. Οι πάγκοι με τα Hot Dogs και τους λουκουμάδες θα πρέπει να είναι πιο μακριά από την είσοδο.  Μας είχαν σπάσει τη μύτη και δεν ήταν και η ιδανική ατμόσφαιρα.  Αφήστε τον gkontog που με το ζόρι τον κράταγα αλυσοδεμένο... ::glossa::

5. Θα μπορούσαν να τυπωθούν καρτούλες με το λογότυπο της ένωσης, τηλέφωνα κλπ κλπ και να μοιράζονται στους επισκέπτες κατά την έξοδο τους από ένα χαμογελαστό εθελοντή (εμφανίσιμο κατά προτίμηση, ή ακόμα καλύτερα θηλυκού γένους) ώστε να έχουν και ενθύμιο αλλά και ένα έναυσμα επικοινωνίας.

6. Όταν θυμηθώ κι' άλλα θα γράψω.

Γ.Δ.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #374 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 09:08:07 μμ »
Ας αρχισω λοιπον εγω με με καποιες προτασεις που φυσικα θελουν και συζητηση και επεξεργασια.
α.Διαχωρισμος της 16ης-18ης Κατηγοριας σε θωρακισμενα μεχρι το 1945 και σε 1945-σημερα.Το αυτο και στην 18η
β.Διαχωρισμος της κατηγοριας ιδιοκατασκευες-μετασκευες σε δυο διαφορετικες.Η πρωτη περιλαμβανει ολα τα κιτ που φτιαχτηκαν αποκλειστικα με φυλλο πλαστικου η αλλα υλικα η τροποποιηθηκαν σε τετοιο βαθμο που παρουσιαζεται σε αλλη μορφη.Μετασκευες κιτ που τροποιηθηκαν σε διαφορετικο τυπο με  με τη χρηση κιτ μετατροπης η τι μιξη δυο κιτ ωστε να προκυψει διαφορετικος τυπος.
γ.Αυξηση των κριτων σε τεσσερεις στις μεγαλες κατηγοριες και μειωση στις μικρες σε δυο.
δ.Καταργηση της κατηγοριας Π και Ε.Ενιαια κατηγορια για τους ενηλικες.Eναλλακτικα εαν δεν καταργηθουν τα μοντελα να μπαινουν σε αυτες οχι απο τον εκθετη αλλα απο την οργανωτικη η την κριτικη επιτροπη καλυτερα
ε.Καταργηση της short list.Βαθμολογηση ολων των μοντελων με βαθμολογια 0-20 σε πεντε κριτικες υποκατηγοριες.Κατασκευη-βαψιμο- παλαιωση-αληθοφανεια-ιστορικοτητα(πραγματικοτητα).
  Ανακοινωση με αναρτηση ολων των βαθμολογιων.
Σαν αρχη ετσι για να γινεται κουβεντα.