παιδια καλησπερα και απο εμενα.Θα πω 2 λογια για τις εντυπωσεις μου απο την φετινη εκθεση.
Ειναι η δευτερη φορα που περνω μερος σε τετοιου ειδους εκθεσης με πρωτη φορα την περσινη.
τα θετικα,θα πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια που τρεξαν και κουραστηκαν για να ερθουμε εμεις να εκθεσουμε τα εργα μας.
ο χωρος πιστευω ειναι πιο καταληλος απο περσι και ο φωτισμος εξισου καλυτερος.
2 ενδιαφερομενοι που με πλησιασαν και πουλησα κατοπιν συνεννοησης 2 εργα μου μετα την εκθεση πραγμα που δεν περιμενα σε μια εκθεση με τοσα εκθεματα μακαρι να εγινε και σε αλλους!!!!!
χαρηκα πολυ που γνωρισα και συζητησα με ανθρωπους που δεν γνωριζα και περασα ενα ευχαριστο 3ημερο.
καποια αρνητικα μου εμειναν,οι φωνες αλα τυπου Γερμενη που φωναζαν ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ,η ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ,οι τυποι με τις στολες ss κλπ τα στρατιωτικα οχηματα και οι παγκοι με τα οπλα σουβενιρ απεξω και φετος αλλα και περσι δεν καταλαβαινω απλα το γιατι

,οι απιστευτα υψηλες τιμες στα περιπτερα εν μεσο κρισης και αν μη τι αλλο οταν εχουμε ολοι προσβαση στο ιντερνετ και στο ebay (ξυλινη βασουλα για φιγουρα 14 ευρω την οποια και αγορασα κιολας ο μ.....ς

)ο κ.Καριωτελλης που για δευτερη χρονια πλησιαζοντας τον προσπαθωντας να του πω μπραβο για τις δουλειες του αλλα και να μου πει καποια σχολια πανω στις δικες μου μετα την εμφανη δυσανασχετιση του και απομακρυνση του αφηνωντας εμενα να συνεχιζω την προταση μου αν θα κατεβαζε να δουμε και το κενταυρακι ενιωσα λες και πηγα να μιλησω στο Σαμαρα η στον obama.
που περνοντας μερος με 8 εργα σε 2 κατηγοριες στη μαστερ οπεν και στανταρ οπεν(στην οποια υπηρχαν και φιγουρες του εμποριου με μηδαμινες μετατροπες πηρα 2 χαλκινα για τα display και εφυγα με ενα τεραστιο

:πραγματικα δεν καταλαβαινω τη μ...ια ειναι αυτη?το καθε εργο δεν ειναι διαφορετικο?δεν πρεπει να μας προτρεπετε να φερνουμε αρκετα εργα για να βλεπει και ο κοσμος πολλες δουλειες?στο εξωτερικο βαθμολογουν περα απο την αρτιοτητα του ανατομικου σαν σκαλισμα του εργου 40% στην ιδεα και λιγοτερο για το βαψιμο.θα μου πει καποιος τωρα οπως διαβασα και παραπανω ρε φιλε τα μεταλεια ειναι το θεμα και περνα να σου τα βαψω χρυσα και αλα.... και θα πω πως εφοσον ειναι και διαγωνισμος ναι ειναι και αυτο στο προγραμα εγω προσωπικα ακουσα τυχαια γνωστο φιγουρα που ηθελα πολυ να δω και φετος εργα του να του λεει καποιος γιατι δεν κατεβασες φετος εργα και να λεει ρε ταδε το θελω μεσα μου το σηκωτι μου αφου ξερεις τι γινεται

:

:
αυτα τα ολιγα ελπιζω του χρονου να ειμαστε καλα πρωτα ο θεος και να ξαναανταμωσουμε !!!!