Επειδη ειχα παρει φορα και δεν εχω βγαλει πολλες φωτο βημα βημα λιγες απο αυτες που τραβηξα ......
Η βασικη παραλαγη ........

Μετα ξανοιξα το καθε βασικο χρωμα με λευκο και ψεκασα καθε πανελ στο χρωμα του ......μετα αλλο λιγο λευκο και ξανα περασμα επειδη ηθελα να του κανω αρκετη ταλαιπώρια και ξανα σε καθε χρωμα χωριστα ........ βασικα αυτο μουφαγε τον περισσοτερο χρονο γιατι επρεπε να ψεκαζω λεπτη δεσμη και ελενχομενα προσεχοντας μην πεσει στο διπλα χρωμα εκτος απο τις κατω επιφανειες που επειδη ηταν ολο ενα δεν ειχα αυτον τον κυνδινο........ μερικες ακυρες πιτσιλιες διορθωθηκαν μετα με αραιωμενο βασικο χρωμα επαναφεροντας τις στραβωτιμονιες στα ισα τους.......

Επειτα μπηκαν τα σηματα και φυσικα φαινονταν σαν καινουργια ......εχω δει μοντελα που ειναι μεσα στη μπιχλα και τα σηματα ολοκαινουργια και δεν μου αρεσει προσωπικα να φενονται τοσο πολυ ......αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπυτα ........ ξαναμανα αρκετα αραιωμενο χρωμα απο τα βισικα και ψεκασμα στο καθε σημα περιμενοντας λιγα λεπτα να στεγνωσει για να βλεπω πως φενονται γιατι οταν ειναι φρεσκο το χρωμα σε ξεγελαει λιγο.
Εδω να πω οτι ο φιλος Γιαννης Δοξας ορθος παρατηρησε οτι τα σηματα ειναι λιγο ανομοιομορφα και θελει προσοχη σε αυτο το σημειο γιατι και εγω την πατησα γιατι οταν στεγνωσε το σκουρο καφε επειδη ηταν αραιωμενο πολυ τελικα ηθελε λιγο ακομα ή θα μπορουσα να τα ξεθωριασω με γκρι χρωμα αντι των βασικων....... Γουοσακι με λαδακι Burnt Umber και βουρ ..................

Μετα ακολουθησε κραξιμο απο Mastora και Wildcat γιατι δεν το μπιχλιασα ........ ειχα μια ενσταση αλλα λεω ας του βαρεσω και βλεπουμε .......στη πορεια μου αρεσε η μπιχλα και σκεφτηκα οτι τετοιος μαχητης και να μην ειναι ταλαιπωρημενος ?? και του ηπια το αιμα

Αρχικα εγινε post sading με πολυ αραιωμενο καφε (δεν θυμαμαι ποιο

) με ψιλη δεσμη ψεκαστηκαν και καποια σημεια και εσοχες και στη συνεχεια με παστελακι τριμενο μεσα σε δυαλιτικο της Mr.Hobby που το κανει αλοιφη για καλους γινανε τα υπολοιπα. Το καλο με το δυαλιτικο και το παστελ ειναι οτι με ενα αλλο πινελακι και καθαρο δυαλιτικο μπορεις να διορθωσεις επιτοπου καποια υπερβολη και επισης το παστελ λογω οτι το υγρο ποτιζει και δεν φευγει μετα με τα πιασιματα..............
Αυτα ....... δεν ξεφυγα και απο τα ευτραπελα και σε αυτη τη κατασκευη οπως οτι δεν ειχα εφαρμωσει καλα την καλυπτρα και με τα βερνικια κλπ ψιλοθαμπωσε απο τη μεσα μερια αλλα ευτηχως που βρηκα τη φορμουλα με τη κρεμα και το σβουρακι και την ξαναφερα στα ισα της........αλλη μια απωλεια ειναι το νουμερο 259 που μπαινει μπροστα στο πορτακι του ριναιου το οποιο το εκοψα για να το βαλω μου φευγει απο τα κουλαδια μου πεφτει κατω και αμα το βρειτε τηλεφωνηστε μου γιατι εψαχνα 10 ωρες και δεν το βρηκα πουθενα

Εχω βαλει τους παπατζες να μου βρουν κανα λετρασετ γιατι αν βαλω χαλκομανια τωρα απο αλλο θα φενεται αν και ειναι μικρο το πορτακι ......αλλα μπορει να το αφησω και ετσι θα δουμε.
Επισης το ρημαδι το καθισμα εχει ξεκολησει 843278274823879 φορες

::violent1::τι ζαπ τι γκαπ τι φραπ τουβαλα εκει αυτο να σου σπαει τα νευρα

στο τσακ ημουνα να κανω λιγο χαρμανι με τσιμεντακι να το κανω μπετον