Αποστολέας Θέμα: Pinta 1492 A.C. Heller 1/75  (Αναγνώστηκε 5608 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
Απ: Pinta 1492 A.C. Heller 1/75
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 05, 2009, 08:24:12 μμ »
Ολα εχουν πρωτη φορα Τεο θα δεις πως θα τα καταφερεις γιατι οταν βαφεις τοσο ωραιες φιγουρες
δεν θα εχεις δυσκολιες στα καραβια ::icon_thumright:: εξ αλλου δεν καταλαβαινω τι σημαινει αρματας αεροπλανας καραβας φιγουρατζης πρεπει ολα να τα πιασεις
στο χερι και τι εγινε αν βγει και μετριο σιγα...αρκει που θα το φχαριστηθεις ::salut::

::hlioskaytos::οσο γι αυτο θα ειναι και στο φυσικο τους χωρο (να σε δω στη παραλια με το ιστιοφορο και ......νυν απολυεις τον δουλο σου κυριε) :D

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 05, 2009, 08:31:23 μμ »
πρεπει ολα να τα πιασεις
στο χερι και τι εγινε αν βγει και μετριο σιγα...αρκει που θα το φχαριστηθεις ::salut::

Αγαπητέ μου Δημήτρη, η ουσία δέν είναι αυτό που κάνουμε να αγχωνόμαστε για να βγεί τέλειο, γιατί αλλιώς χάνεται η χαρά της δημιουργίας (όπως λές άλλωστε) αυτό που με αποθαρρύνει άν και μου αρέσουν πολύ είναι τα κατασκευαστικά θέματα (δέν είμαι πολύ της υπομονής) ειδικά για πράγματα που δεν ξέρω όπως πχ θάλασσα  :mrgreen: :mrgreen: , ακούς captain;  :wink: 

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 05, 2009, 08:38:02 μμ »
ειδικα στα πλαστικα δεν υπαρχει κατασκευαστικο θεμα αρκει να εχεις κοφτη κολλα και μοντελο
τωρα για την θαλασσα με τοσους πλοιαρχους και διοραματαδες γυρω σου θα κολωσεις ?
μιας και λειπει ο καπετανιος αν σου ελεγα ποσο απλο ειναι και οτι την κανεις με πηλο ετοιμο γυρω γυρω απο το πλοιο?
αλλα αφηνω τον καπετανιο να σου πει ποσο απλο ειναι::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 05, 2009, 10:04:30 μμ »
στρατηγε μου καλο ειναι ο καθενας μας να φτιαξει κανενα καραβι (ισχυει για ολους αυτο) ειδικα τα ιστιοφορα εχουν
μεγαλη γλυκα ::salut::

Με εχει φάει ο φίλος-αδερφός symeon για να κάνω ένα πλοιαράκι και δεν θα του χαλάσω το χατήρι! :wink:

Τα ιστιοφόρα είναι ενδιαφέρουσα περιπτωση αλλά ρε παιδιά ήδη τα έχασα τα μάτια μου με τα φωτοχαρακτικά. Θα τυφλωθώ τελείως λοιπόν ::icon_rr::

::salut::
type less model more

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #29 στις: Μαΐου 05, 2009, 10:24:06 μμ »
Φίλοι μου .....DIM και salonikie δεν ξέρω από που να αρχίσω...........για το γάμο φίλε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα είναι αυτό που λένε
''πονάει αλλά μ'αρέσει''και ότι και αν κάνεις για να τον αποφύγεις τόσο με τα μούτρα θα πέσεις........

Μοντελιστικά τώρα ......ότι φτιάχνεις καλό ειναι ......βέβαια αν έχεις ασχοληθεί με όλα τα είδη του μοντελισμού τότε είσαι πιό σίγουρος
για το ποιό είδος σου ταιριάζει περισσότερο........και το ακολοθείς με μεγαλύτερο ενθουσιασμό .......είναι σαν να σε διαλέγει......

Φίλε DIM δίκιο έχεις οτί η κατασκευή της θάλασσας είναι πολύ απλό θέμα......πέρνεις την τεχνική και την πας λίγο παραπάνω....πολλές φορές
τις περισσότερες αυτό γίνεται ακούσια................και μην ξεχνάτε keep the modelling in high standards...........

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #30 στις: Μαΐου 05, 2009, 10:56:44 μμ »
Στρατηγέ μου δες το αλλιώς .......δες το σαν διαλειματάκι από τα panzer grey και dunkel gelb χρώματα που εγώ έχω σε εκτίμηση βέβαια.....
Θα δεις που μετά θα επιστρέψεις δρυμήτερος και πιό ορεξάτος ........για...........ερπύστριες και δεν θα σε ενδιαφέρει αν είναι κομματι-κομμάτι......

και όσο για τα  μάτια σου .......λες για τα σχοινιά; 8) ::icon_thumright::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #31 στις: Μαΐου 05, 2009, 11:03:44 μμ »
Τα σχοινιά βεβαίως βεβαίως και δεν ξέρω τί άλλο μικρούτσικο θα εμφανιστεί.  Πάντως άμα φτιάχνω ...λουκέτα  και βάσεις στήριξης εργαλείων με φωτοχαρακτικά, την αρρωστεια την έχω. Αρα ας πάει στο παλιάμπελο....

Θα το δοκιμάσω. Κάτσε όμως να ξεμπλέξω με την...επιλαρχία... :mrgreen:

type less model more

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #32 στις: Μαΐου 06, 2009, 03:31:39 μμ »
Τα σχοινιά βεβαίως βεβαίως και δεν ξέρω τί άλλο μικρούτσικο θα εμφανιστεί.  Πάντως άμα φτιάχνω ...λουκέτα  και βάσεις στήριξης εργαλείων με φωτοχαρακτικά, την αρρωστεια την έχω. Αρα ας πάει στο παλιάμπελο....

Θα το δοκιμάσω. Κάτσε όμως να ξεμπλέξω με την...επιλαρχία... :mrgreen:

::salut:: Πάνω του λοιπόν στρατηγέ μου και εμείς εδώ είμαστε........από καραβομαραγκούς ,mastorus μέχρι ελόγου μου......
            και μην ξεχνάς....Κeep modelling.... ::salut::

Tags: