0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aυτή τη φορά λέω να κάτσω περισσότερο .
Και σιγα που θα ξεχαστουμε!Εγω κατα τις 2 θα εισβαλω( ) αγκαλια με τις χαλκομανιες που ζητησες Γιωργο!
και γω μέσα...μήπως μπορεί να μου γράψει κάποιος κανένα σιντάκι με e-books???(όπως aircrafts in detail & scale και άλλα σχετικά???)
Παράθεση από: johnκαι γω μέσα...μήπως μπορεί να μου γράψει κάποιος κανένα σιντάκι με e-books???(όπως aircrafts in detail & scale και άλλα σχετικά???) roger!Mε σύγχρονα?
Αν νομίζατε ότι θα μου τη γλιτώνατε είστε γελασμένοιΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ αλλαξα την υπηρεσία μου χι χι χι χι
Πολύ πιθανό να είμαι και εγώ αύριο.CROW αν τελικά έρθω θα σου φέρω και φωτογραφίες από Leopard1A5 με ελληνική παραλλαγή
Παράθεση από: ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣΑν νομίζατε ότι θα μου τη γλιτώνατε είστε γελασμένοιΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ αλλαξα την υπηρεσία μου χι χι χι χι Χαχαχαχαχχ!!!!Είσαι απίστετος ρε!
Εγώ πέδες δεν μπορώ να έρχομε....αλλά θα βλέπω τον COW και θα μου λέει τα νέα σας. Σήμερα πήγα στο μαγαζί που δουλεύει να γνωριστούμε. Πρώτη φορά τον είδα και τον αγκάρεψα αμέσως είμαι κάφρος.Ευχαριστώ για της μοντελιστικές συμβουλές και για την διευκόλινση Crow