Αποστολέας Θέμα: IS-2 1/35 Tamiya  (Αναγνώστηκε 1354 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MAVERICK_AGM65

• Scale 1/144
  • *
IS-2 1/35 Tamiya
« στις: Απριλίου 09, 2009, 11:34:50 πμ »
Καλημέρα!!!
Προχθές μόλις τελείωσα το IS-2 της tamiya μου πήρε 5 μέρες με αρκετή δουλειά αφού βιαζόμουν να το τελειώσω και  παραθέτω τις πρώτες φωτό (όχι καλής ποιότητας) αφού η φωτογραφική μου μάλλον δεν είναι καθόλου καλή 8α ακολουθήσουν και άλλες πολλές με πιο καλή ποιότητα...

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Απ: IS-2 1/35 Tamiya
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 09, 2009, 11:37:55 πμ »
περιμένουμε μεγαλύτερες φωτο (1024χ768)

αλλά ήδη φαίνεται ένα ωραία βαμένο άρμα με σωστές φωτοσκιάσεις  ::icon_thumright::

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 09, 2009, 11:43:33 πμ »
Καλά πραγματικά με την φωτογραφική μου δεν ξέρω τι γίνεται αλλά δεν την παλεύει μια  δεν μπορεί να εστιάσει καθόλου έχω τραβήξει πολλές φωτό αλλά όλες βγαίνουν θολές!!!!θα δω στα settings της με την ανάλυση μήπως κάνω τπτ και θα προσέξω τον φωτισμό... παντός δεν έχει καμία σχέση το μοντέλο στις φωτό και στην πραγματικότητα χάνει πολύ στις φωτό...

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΡΓΟΣ
  • ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 09, 2009, 11:59:50 πμ »
Πολυ ωραίο το τανκ σου αν και θα ήταν καλύτερο να είχες καλυτερες φωτο.Το περιμένω και εγώ από αντικαταβολή να το φτιάξω..

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 09, 2009, 12:29:53 μμ »
Ακόμα λίγες φωτό εξακολουθώ να μην μπορώ να βγάλω καθαρές φωτο δεν βοηθαει και  φωτογραφική μου καθόλου :x...αλλά το βράδυ θα προσπαθήσω να βγάλω πιο καλές και με άλλη φωτογραφική..

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 09, 2009, 03:22:35 μμ »
από τα λίγα που μπορώ να διακρίνω η δουλειά σου είναι πολύ καλή  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
περιμένουμε νεότερα
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 09, 2009, 03:49:21 μμ »
Που ειναι οι εικονες οεο????  :D :D

ελα.. και δεν βλεπουμε συχνα "πραγματικο heavy armor"  εδω   

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 10, 2009, 03:10:46 μμ »
Φιλε maverick  ισως να μη φταιει η μηχανη σου το ιδιο αντιμετωπιζα και εγω οσον αφορα το θολωμα
επειδη με τις συγχρονες ψηφιακες και το autofocus δεν εχεις απολυτο ελεγχο εστιασης
Υπαρχουν μερικα κολπακια για να πετυχεις περισσοτερο σωστο αποτελεσμα για να μη πλατιασουμε τωρα κανε μια προσπαθεια σε φως ημερας
εξω σε υψηλη (πχ3000χ3000) αναλυση απο μακρυα και οταν περασεις τις φωτο στον υπολογιστη κανε crop γυρω απο το μοντελο
θα ειναι καθαροτερες .ισως να βοηθουσε και ενα τριποδακι μικρο και ενα ντεκλανσερ
Ειναι αδικο ενα τοσο καλοφτιαγμενο μοντελο οπως ειδα να το αδικουν οι φωτο .Αν σε ενδιαφερει μπορουμε να πουμε περισσοτερα σχετικα.

του παροντος εξαιρουνται κινητα

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 10, 2009, 03:45:55 μμ »
Φιλε maverick  ισως να μη φταιει η μηχανη σου το ιδιο αντιμετωπιζα και εγω οσον αφορα το θολωμα
επειδη με τις συγχρονες ψηφιακες και το autofocus δεν εχεις απολυτο ελεγχο εστιασης
Υπαρχουν μερικα κολπακια για να πετυχεις περισσοτερο σωστο αποτελεσμα για να μη πλατιασουμε τωρα κανε μια προσπαθεια σε φως ημερας
εξω σε υψηλη (πχ3000χ3000) αναλυση απο μακρυα και οταν περασεις τις φωτο στον υπολογιστη κανε crop γυρω απο το μοντελο
θα ειναι καθαροτερες .ισως να βοηθουσε και ενα τριποδακι μικρο και ενα ντεκλανσερ
Ειναι αδικο ενα τοσο καλοφτιαγμενο μοντελο οπως ειδα να το αδικουν οι φωτο .Αν σε ενδιαφερει μπορουμε να πουμε περισσοτερα σχετικα.

του παροντος εξαιρουνται κινητα

Ανοιξα και ενα θεματακι στις τεχνικες ειδικα για φωτογραφηση μοντελου γιατι πιστευω με τις ιδεες των συναδελφων να μπουμε στο νοημα χωρις να αναγκαζομαστε να προστρεχουμε σε γενικα" μαθηματα"περι φωτογραφιας

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 13, 2009, 10:21:55 μμ »
Ευχαριστώ φίλε για τις συμβουλές τελικά αυτό που έφταιγε ήταν ότι με την παραμικρή κίνηση έχανε την εστίαση και έτσι ήταν αδύνατον να βγάλω καλή φωτο για αυτό χρησιμοποίησα τρίποδο...και κατάφερα να βγάλω πολύ εύκολα πολλές καλές φωτο και Θα τις βάλω στο gallery του forum σε λίγες μέρες...Ευχαριστώ για τις συμβουλές!

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 22, 2009, 03:07:52 μμ »
Καλημέρα!!!
μου πήρε 5 μέρες με αρκετή δουλειά

Δώσε μου θάρρος Maverick  γιατί είναι από τα επόμενα project μου!!! ::icon_thumright::

Στο θέμα της φωτογραφικής μηχανής αντιμετώπισα το ίδιο πράγμα με την δικιά μου όταν πήγα να πάρω κοντινές με τεχνητό φωτισμό. Ετσι αφού ....σιχτίρισα για τα καλά, επέστρεψα στην γνωστή τακτική, φωτό μέσω κινητού... :lol:

type less model more

Tags: