καλησπέρα φιλοι μου...

Εχω ενα εκτυπωτή Canon Pixma IP4200 που φτανει μεχρι 1pl.
είναι τρομερός άπο κάθε αποψη .... και γενικα μπορει να εκτυπώσει και σε εκτυπώσιμο cd/dvd.... πολυ χρησιμο πίστεψε με.
Γενικα θα υποστηρίξω την άποψη του Crow.... γιατι πιστευω οτι εχωντας εκτελέσει σε δουλεια και σπιτι σε inkjet (δεν μιλαμε για laser γιατι εκει χανουμε το μετρημα)...με 2 Epson ....4 HP ..... 4 Canon kai 3 Lexmark........ οι καλύτεροι σε εκτυπωση και οικονομια .... ερχονται οι canon... με διαφορα απο τους ΗΡ Μπορει μεν να φοβασαι μην στομώσει το μπεκακι.....και μετα καπουτ πολυ απλα εκτυπωνε μια ασχετη σελιδα καθε 2 εβδομαδες και δεν θα χαλασει ποτε. Για μενα τα αναλωσιμα της Canon ειναι πιο ποιοτικα.... σε σχεση παντα με τα ΗΡ και πιο φθηνα.
Προπάντως να παρεις με πολλαπλά ξεχωριστα μελάνια ώστε να εχεις τρομερή οικονομια... τουλαχιστον 5 για τα βασικα χρωματα .... οσο ανεβαίνεις σε μελανια ανεβαινεις σε ποιοτητα και ελαχιστα στο κοστος. Τα ξεχωριστα μελανια ειναι σημαντικο γιατι οταν τελειωσει το ενα χρωματακι πετας μονο αυτο και οχι ολοκληρη την τριχρωμια οπως οι περισσότεροι της ΗΡ ....και πριν βιαστειτε...να πειτε μα οι ΗΡ εχουν ξεχωριστα μελανια.... ναι για δειτε το κοστος του καθενος....και δειτε ποσο κοστίζει ενας τετοιοα εκτυπωτης ΗΡ.
Παντως μην υπερβεις πάνω απο τα 130EUR το θεωρώ τσάμπα χρήμα....και εκτος οι canon οπως προανέφερα δίνουν την εκτυπωση σε εκτυπωσιμο cd/dvd.....που πιστεψε με... δεν κοστιζουν πολλα παραπανω.
Γενικα τα θεωρω ...τρομερά εργαλεια για το σπιτι ........ γνωμη μου αυτή....τωρα απλα κοιταξε....συγκρινε.... και κυριως μπες σε κανενα απο τα καλα περιοδικα στα φορουμ τους...οπως το
www.pcw.gr kai to
www.pcmag.gr ή καποιο αλλο.....ώστε να ενημερωθεις λιγάκι για το τι γινεται στην αγορα.
Χρησιμοποιησε το
www.skroutz.gr για να βρεις την φθηνότερη τιμη στο αντικέιμενο που εχεις αποφασίσει... και γενικα προσεχε τις εγγυησεις σε οτι αγορασεις και κρατα τις αποδείξεις. ειδικα τις πρωτες 15 μέρες και τα κουτια του εκτυπωτη.
αυτα απο εμενα....