Αποστολέας Θέμα: PANTHER w Rheinmetall Turret  (Αναγνώστηκε 1814 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Jagdpanther

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νικη
  • Για τους φιλους RED DRAGON
PANTHER w Rheinmetall Turret
« στις: Απριλίου 11, 2009, 12:02:51 πμ »
[IMGt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/PANTHERlate1.jpg[/IMGt]

Βερολινο 45  :? Οι Γερμανοι ριχνουν στην μαχη οτι εχουν και δεν εχουν.... Ο εν λογο πυργος αποτελουσε την προταση της Rheinmetall για τον νεο πυργο του πανθηρα. Ειναι ριτηνατος με μεταλλικη κανη της εταιριας ZITATELLE  Iαπονικης προελευσης. Η εν λογο εταιρεια εχει καλη σχετικα ποιοτητα και βγαζει... προτοτυπα θεματα  ::Alcooli5:: Τι να κανουμε, λεμε να το ριχνουμε εξω λιγακι  ::eusa_whistle::

[modbreak]Oι φωτογραφίες διορθώθηκαν από τον Admin για σωστή προβολή τους στο forum.
Παρακληση για χρηση thumpnails ::arrowred:: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,7317.0.html[/modbreak]
Πραβινος Δημητριος
Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος Moufas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Stonecity
    • http://www.opelclub.gr
Απ: PANTHER w Rheinmetall Turret
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 11, 2009, 09:34:06 πμ »
Κουράστικαν τα μάτια μου από τις πολλές φωτό .....  :? Βάλε και άλλες .
Ηλίας

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 11, 2009, 05:44:36 μμ »
Ε ναι δικιο εχεις, αλλα δεν εχω ακομα την τεχνογνοσια φωτο ανεβασμα κλπ. και αυτες τις φωτο ο ...αγιος  ::pop:: πετρος μου της εκανε. παντως ειναι θεμα χρονου Κανω μοντελα αλλα, απο φωτο και  ::pc024:: δεν ξερω πολλα
Πραβινος Δημητριος

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 21, 2009, 01:49:35 μμ »
Δεν πειράζει... Θα μάθεις σιγά σιγά... Έχεις καλό δάσκαλο...

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 24, 2009, 09:32:07 μμ »
Φιλε Αγγελε, αυτος ο πυργος ηταν απο οτι ξερω μονο στα σχεδια. αντε και να ηταν σε ξυλινο προτυπο, οποτε ειναι.... WHAT IF. O πυργος του Ausf F ηταν  της DAIMLER-BENZ. Εχω και της Dragon  [το παλιο ] και εχω και το κιτ απο την MB models [ 1041 κοδικος ] που ειναι conversion για να κανεις τον F. Το ειχα κανει παλια και ειναι καταπληκτικο, με ριτηνενιο πυργο και μεταλλικους τροχους. Εκεινο που θελω να σου πω ειναι οτι ο πυργος της ΜΒ ειναι μικροτερος απο τον παλιο της dragon...δεν εχω παρει το νεο κιτ της dragon και δεν ξερω τυχον διαφορες  ::dontknow:: Αν καποιος φιλος ξερει ας απαντησει  :D
Πραβινος Δημητριος

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 27, 2009, 06:48:57 μμ »
Φίλε Dragon(αν μου επιτρέπεις),μπορείς αν θέλεις να το ταλαιπορίσεις λίγο το συγκεκριμένο άρμα,τι λίγο δηλαδί,κάνοντας wash και στεγνά.
Θα δεις οτι θα το ευχαριστηθείς.Αλλωστε πολλές φορές ο λόγος επιλογής αρματικών θεμάτων είναι αυτή η ελευθερία στα'' λερώματα''.
Σπάνια θα δεις άρμα του ''κουτιού''εκτός αν είναι μουσιακό.Φίλε όλα αυτα τα γνωρίζεις βέβαια και δεν μένει παρά να τα επιχειρίσεις.......Keep modellig....

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 28, 2009, 09:24:55 πμ »
Αγαπητέ Jagdtiger  ορισμένες πληροφορίες για το θέμα σου...

"The Panther I Ausf F was the final version of the Panther medium tank to be developed, featured a new type of turret, and was on the verge of entering production at the end of the Second World War.

The most important change planned for the Ausf F was the use of a narrow turret ("Schmalturm" turret), designed by Daimler-Benz. This offered three main improvements over the standard Panther turret. Its narrow front made it a smaller target for enemy fire. The new "saukopf" mantlet eliminated the "shell trap" of the old design, which could deflect incoming shells down onto the Panther''s weak roof armour. Finally the new design allowed for a big increase in armour thickness without increasing the weight of the turret. The new turret was to carry a slight variant on the standard Panther gun - the 7.5cm KwK44/1 L/70, a coaxial MG42 machine gun, a stereoscopic rangefinder and a close combat defence weapon.

The Ausf F was designed to be easily converted into a command tank in the field. Each one was to have two antenna sockets and the mounts for all of the required radios. The chassis of the tank saw fewer major changes. The roof armour was made thicker, and the hull machine gun changed from the MG34 to the MG44. Steel rimmed "silent bloc" or resilient road wheels were to become standard equipment, mostly because of a shortage of materials.

The two halves of the Ausf F were never matched up. The narrow turret was tested on the chassis of an Ausf G, while the Ausf F chassis was matched up with the Ausf G turret in small numbers in April 1945, and the resulting hybrid tanks used during the fighting in Berlin"

Προσωπικά  αμφισβητώ το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα Panther έλαβαν μέρος στην Μάχη του Βερολίνου...

::salut::
type less model more

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 28, 2009, 02:54:58 μμ »
ΦΙλε  Guderian  αν κανεις εναν κοπο να διαβασεις τι γραφω πιο πανω στον φιλο μου αγγελο θα καταλαβεις. Απλα ηθελα να κανω και ενα πανθηρα με αυτον τον πυργο, μια και τους εχω ολους. Τωρα ε, ετσι το σκεφτηκα ετσι το εβαψα, ::dontknow:: τι να κανουμε  :mrgreen: Ευχαριστω παντως  ::salut::
Πραβινος Δημητριος

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 28, 2009, 03:15:04 μμ »
Νο problem my friend.

Παρακαλώ για μια ...ομάδική φωτό των  Panther   :D

::salut::
type less model more

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 28, 2009, 10:02:32 μμ »
Για μαιν στρατηγε μου, εεε σορυ επιθεωρητα τεθωρακισμενων  ::salut:: Α και ειμαι ο Jagdpanther οχι ο Jagdtiger  :mrgreen: Οχι οτι με πειραζει  :twisted: [ τα σταλιν 2 μπορει να γλητωναν απο το 88αρι αλλα ποτε απο το 122αρι  ::eusa_naughty::]
Πραβινος Δημητριος

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 28, 2009, 10:07:57 μμ »
Και μια φωτο που εχω προχειρη, για τις αλλες λιγο θα περιμενεις  :lol:.

[IMGt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/P4170026-1.jpg[/imgt]

[modbreak]Oι φωτογραφίες διορθώθηκαν από τον Admin για σωστή προβολή τους στο forum.
Παρακληση για χρηση thumpnails ::arrowred:: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,7317.0.html[/modbreak]
Πραβινος Δημητριος

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 29, 2009, 11:28:29 μμ »
Στρατηγε μου και μια αλλη.

[IMGt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/fakeM10.jpg[/imgt]  [IMGt]http://i628.photobucket.com/albums/uu10/jimpravinos/P4170024.jpg[/imgt]

Πραβινος Δημητριος

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 30, 2009, 12:03:06 πμ »
γιατι το χειμωνιατικο μου αρεσει παρα πολυ ? γιατι? ::icon_thumright::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 30, 2009, 11:04:41 μμ »
Μηπως του λειπει Wash ? ::shower::
Πραβινος Δημητριος

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 30, 2009, 11:49:26 μμ »
το αντιθετο αρχηγε καταβρωμικο ειναι και ταλαιπωρημενο γι αυτο ::icon_thumright::μου αρεσει κανε και ενα γουος :wink:καλου κακου

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 01, 2009, 12:50:07 πμ »
Αα εχω κατι για σενα :D Ενα τανκς  στο εργοστασιο που μολις του βαλανε ενα ..... Υποθετικο πυροβολο. Ειναι βαμμενο μονο με red brown. Εκει δεν μπορειται να πειτε τιποτα για φθορες και σχετικα  :mrgreen: :mrgreen: Θα το δεις συντομα. Ειναι ενα King Tiger με ενα πυροβολο που ηταν μονο στα χαρτια { ετσι λενε τα στοιχεια, αλλα καποια εταιρια  το βγαζει  ::eusa_whistle::] των ........10,5 cm / L 68 KwK  ::077devil::  Θα το ονομασω, '' ο φονιας των IS 2 '' { Παει το χασαμε τελειως  ::danseuse:: ]
Πραβινος Δημητριος

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 01, 2009, 12:57:16 πμ »
  ::salut::Περιμενω

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 01, 2009, 01:10:28 πμ »
Υπ οψιν, ο πανθηρας Μ-10 μετασκευη δεν ειναι τελειωμενος, απλα οταν τον εκανα κατι ειχε τυχει, και το εβαλα στην ακρη για να μην θυμαμαι κατι :? Αλλα περασε καιρος, και τωρα βλεπωντας του φιλου Αλβινου μαλλον καποια στιγμη θα το τελειωσω. ::bat::
Πραβινος Δημητριος

Tags: