0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν ομολογώ πως έχω πολύ αγωνία για το τζιπάκι. Δεν ξέρω γιατί αλλά Willys πάντα μου έφερνε στο μυαλό κάτι σε olive drab ή πράσινο. Τώρα στο κόκκινο με ξενίζει...
Πρώτα έπεσαν 2 απαλά χέρια (mist coat) και μετά ένα τρίτο λίγο πιο παχύ, κόκκινου γυαλιστερού της Tamiya (X-7 Red) με μια μικρή προσθήκη XF-9 Hull Red, αραιωμένα με το lacquer thinner της εταιρείας. Θα περιμένω περίπου 24 ώρες για να "στανιάρει" ώστε να μπορέσω λίγο να το τρίψω με μεγάλων βαθμών ντουκόχαρτο, ώστε μετά να πέσουν τα 2 τελευταία πλούσια (wet) χέρια καθαρού κόκκινου χρώματος.
ΥΓ Σηματάκια της Ferrari σε 1/35 μήπως βρίσκονται σε κανέναν;
Είναι η ιδέα μου ή είναι όντως άλλη απόχρωση σε σχέση με την autoblinda;
Να σου τυπώσω εγώ βρε, εκεί θα κολλήσουμε. Θες και νούμερα για τα πλαϊνά και σπόνσορες, Agip, Magnetti Mareli κλπ;
Σε αυτό το σημείο τέλειωσε και το βάψιμο με το κατακόκκινο γυαλιστερό ...και πάμε για το βάψιμο των λεπτομερειών και να το "ζωντανέψουμε". Σύντομα και πάλι κοντά σας
..είμαι πολύ περίεργος πως αυτη η εργοστασικά φρεσκοβαμμένη Φερράρι τζιπ θα γίνει ...μπατσάδικο ...
Παράθεση από: Πέτρος στις Ιουνίου 10, 2009, 10:40:18 πμ..είμαι πολύ περίεργος πως αυτη η εργοστασικά φρεσκοβαμμένη Φερράρι τζιπ θα γίνει ...μπατσάδικο ...εδώ είναι η πρόκληση. Να δούμε πως θα το κάνω να δείχνει και ταλαιπωρημένο (γρατζουνισμένο κλπ) και σκονισμένο.
Οι ακτίνες στο τιμόνι αυτό το χρώμα θα έχουν; (πειράζει να σου πω ότι δεν μ΄αρέσει; )