ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΥΛΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Χαλκομανίες

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΙΣ ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΕΣ THREE STARS DECALS

(1/4) > >>

goose70:
ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ THREE STAR DECALS .Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ? ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ???

Θανάσης:
Δεν εχω αγωρασει ακομη αλλα απο τη στιγμη που ο ανθρωπος σου δινει εγγυηση ειναι να το συζηταμε? Αυτο δεν το κανει κανεις... :wink:

Raw_Shooter:
Κύριος με "Κ" κεφαλαίο  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::  Αγόρασα πρπ 5-6 σετ απο τις χαλκομανίες και μπορώ να πώ οτι ο Ιωάννης ήταν + είναι άψογος σ' ολα. ʼμεση απάντηση στο e-mail μου και διαρκεί ενημέρωση για την "πορεία" της παραγγελίας μου. Μιλώ βέβαια σαν ενας απόλυτα ευχαριστημένος πελάτης και οχι μόνο σαν φίλος  :)  Απο την ποιότητα των χαλκομανιών έμεινα ευχαριστημένος (9/10) -- Μόνο ορισμένες είναι λίγοοοο "σκληρές" και θέλουν το βελτιωτικό τους να "κάτσουν"  ::arrowred:: και μιλώ για την τεράστια χαλκομανία του "Ηρακλή" C-130 στην 1/48...
Αν σ' ενδιαφέρουν οι επετειακές της Π.Α. σου τις συνιστώ  ::icon_thumright::

Harris Charalambous:
O Kirios Giannis einai kai melos tou forum, exei kai tromeres gnosis, einai kai apsogos ston doulia pou kani  ::icon_thumright::

Viper:

--- Παράθεση από: Raw_Shooter στις Απριλίου 04, 2009, 11:57:07 μμ ---Μόνο ορισμένες είναι λίγοοοο "σκληρές" και θέλουν το βελτιωτικό τους να "κάτσουν"

--- Τέλος παράθεσης ---

ακουσα καποια παραπονα για τη διαφανεια τους ειδικα στο λευκο χρωμα,γνωμες κανεις?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση